企業が回答しました
Explore Tanzania is de specialist voor reizen op maat naar Tanzania en Zanzibar. Ontdek het prachtige Tanzania en beleef een onvergetelijke reis!
Roggestraat 111, 7311 CC, Apeldoorn, オランダ
Alles weer tip top geregeld door Explore Tanzania🤙👌.Nu voor de 4e keer met dit reisbureau en het smaakt naar meer!

ExploreTanzania からの回答
Afgelopen september hebben wij met dank aan Explore Tanzania een prachtige vakantie gehad op Zanzibar die in het teken stond van watersport en ontspanning. Van begin tot eind hebben zij het uitstekend voor ons geregeld. Werkelijk alles voldeed aan onze wensen, van het verblijf tot de activiteiten. Zelfs als wij last-minute nog iets wilden veranderen of bijboeken dan was het zo geregeld. Wij hebben met dank aan hen een fantastische vakantie gehad waar wij nog elke dag met heel veel plezier en dankbaarheid op terug kijken en daarom raden wij het het aan iedereen aan om bij Explore Tanzania te boeken! Wij komen zeker bij jullie terug voor een reis naar het vaste land van Tanzania❤️.

ExploreTanzania からの回答
We hadden een fantastische safari zeker mede dankzij onze goede gids, Philip, die ontzettend veel kon vertellen van alles wat we tegen kwamen in de natuur. Hij reed goed en verantwoord en we hadden een heel leuke en ontspannen week samen met hem. De lodges en tenten waren super, het eten nog beter! Ook glutenvrij was geen probleem, erg fijn.

ExploreTanzania からの回答
Dit was de tweede keer dat we met ExploreTanzania naar Tanzania zijn geweest. Nu ook naar de zuidelijke parken en Mafia eiland. En weer was alles perfect geregeld. Het samen uitstippelen van de reis was al een feestje. Ze luisteren goed naar je wensen, denken met je mee. Geven advies over bijvoorbeeld een goede opbouw wat locaties betreft enz. altijd fijne gesprekken. De locaties waren stuk voor stuk bijzonder maar ook steeds heel verschillend. Je merk dat ze met zorg worden uitgekozen door ExploreTanzania. Als laatste:de app werkte perfect, wat een goede toevoeging. Alle gegevens maar dan ook alles was terug te vinden in de app. Zoals reisinformatie, programma, documenten, alle vluchten en telefoonnummers!

ExploreTanzania からの回答
Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt. Met dank voor de goede begeleiding, hulp, adviezen en belangstelling van Explore Tanzania . Deze reis hadden wij zelf nooit zo kunnen samenstellen. We kunnen de ervaren gids Lazaro warm aanbevelen voor safari’s vanuit Arusha naar bv Ngorongoro of Serengheti. Deskundig, geduldig, altijd speurend naar wild en inspelend op de mogelijkheden en wensen. De Kilimanjaro is bepaald geen wandeling, maar een serieuze expeditie in een fantastische rauwe natuur. We danken onze gidsen en dragers en de kok voor hun krachtige werk. Onvergetelijk om mee te maken. Zanzibar is een prachtig eiland om een aantal dagen te relaxen en de ervaringen op je te laten inwerken. Afrika is echt anders. Doen!

ExploreTanzania からの回答
Explore Tanzania heeft alles voor mij goed georganiseerd, taxi’s, lodges. Verwachtingen zijn volledig waar gemaakt

ExploreTanzania からの回答
Prachtige reis naar Tanzania gehad, alles was tot in de puntjes goed geregeld. Hele goeie gidsen hebben we gehad die ons veilig door bv de serengeti loodsen en naar prachtige plekken stuurden. De green camps waren uitmuntend en van alle gemakken voorzien. Als je naar Tanzania wild gaan voor een fotografie reis, is dit de plek om te boeken. Je zult er geen spijt van krijgen

ExploreTanzania からの回答
I saw your adventure movie on bvn channel am a tanzanian person
Alles was goed geregeld door het team van Explore Tanzania. We hebben een fantastische reis gehad. Eén om nooit meer te vergeten

ExploreTanzania からの回答
We hebben een prachtige reis gemaakt en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Mooie, comfortabele lodges, lekker eten, ervaren chauffeur.

ExploreTanzania からの回答
Perfect aangevoeld wat wij zochten. Het is in alle opzichten onze droomreis geworden.
Het contact met Explore Tanzania, de gids en de accomodaties ter plaatse, alles voldeed aan onze verwachtingen en meer!

ExploreTanzania からの回答
Het advies voor de reis zoals die is samengesteld paste het beste bij onze wensen (het was een ultieme kennismaking met het land in een compacte periode, zonder dat we haast moesten maken).

ExploreTanzania からの回答
Wij hebben een onvergetelijke reis naar Tanzania gemaakt. Begonnen met de Kilimanjaro, vervolgens op safari en tenslotte chillen op Zanzibar. Ook nog lokale tours gedaan, per fiets en lopend - allemaal met een supergids. De voorbereiding, onze wensen, de reis, de app en ook op zondagochtend onmiddellijk hulp bieden toen 1 van ons tijdens de beklimming ziek werd. Echt, alles was super. Asante Sana.

ExploreTanzania からの回答
Wij zijn super tevreden. Komen afspraken na, zijn heel attent! Toen onze terugvlucht niet doorging zijn we heel goed geholpen!

ExploreTanzania からの回答
What an amazing trip! We made such special memories for our family. We would highly recommend Explore Tanzania.

ExploreTanzania からの回答
Hele fijne organisatie. Duidelijk en goed overzicht van de reis. Denken zeker mee. De beste tour guide Benson! En wat een magisch avontuur is dit sowieso.
Enige puntje is: let op waar de migratie is van de dieren. Hadden we zelf beter kunnen voorbereiden en misschien had de organisatie meer mee kunnen denken om ons verblijf niet helemaal aan de andere kant in te plannen maar juist waar op dat moment de migratie meer is.
De niet-aflatende persoonlijke behandeling die ik kreeg. Alles tot in de puntjes geregeld. Vriendelijk, korte lijnen.
Goede service tijdens de reis. Werkelijk een aanrader: laat Marjolijn en haar team jouw reis organiseren, en zult versteld staan. Gegarandeerd! Asante sana aan Explore Tanzania.

ExploreTanzania からの回答
We hebbende vakantie ruim een jaar van tevoren persoonlijk besproken en doorgenomen. Uitgebreid advies en vooral goed meedenken. We zijn gedurende het jaar steeds goed op de hoogte gehouden en het resultaat, een familiereis met jong en oud, welke we nooit zullen vergeten. Fijne gidsen, goede lodges en perfect georganiseerd. Eigenlijk wilden we geen van allen naar huis.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。