Alles was van kop tot teen tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Explore Tanzania ademt het land, de dieren en de bevolking en getuigt van jarenlange ervaring en de kennis bij uitstek over Tanzania.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
We hebben een hele fijne reis gehad dankzij Explore Tanzania. De eerste start was heel persoonlijk. In tweede instantie was het even zoeken in onze voorbereiding. Dit had vooral met verwachtingen t... もっと見る
企業が回答しました
Vanaf de start met een mooi gesprek, dat vervolgd werd met een prachtig uitgezochte aanbieding, hebben we een geweldige reis beleefd. Een vlekkeloze planning, zelfs bij vertraagde vluchten was de a... もっと見る
Dit was de derde keer dat we met Explore Tanzania reisden en met een hele goede reden. Alles was perfect georganiseerd, geweldige plekken/ lodges/ droom lokaties, superfijne en erg kundige gids met ha... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Explore Tanzania is de specialist voor reizen op maat naar Tanzania en Zanzibar. Ontdek het prachtige Tanzania en beleef een onvergetelijke reis!
連絡先
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
What an amazing trip
What an amazing trip! We made such special memories for our family. We would highly recommend Explore Tanzania.

ExploreTanzania からの回答
Magische reis en top organisatie
Hele fijne organisatie. Duidelijk en goed overzicht van de reis. Denken zeker mee. De beste tour guide Benson! En wat een magisch avontuur is dit sowieso.
Enige puntje is: let op waar de migratie is van de dieren. Hadden we zelf beter kunnen voorbereiden en misschien had de organisatie meer mee kunnen denken om ons verblijf niet helemaal aan de andere kant in te plannen maar juist waar op dat moment de migratie meer is.
Asante sana
De niet-aflatende persoonlijke behandeling die ik kreeg. Alles tot in de puntjes geregeld. Vriendelijk, korte lijnen.
Goede service tijdens de reis. Werkelijk een aanrader: laat Marjolijn en haar team jouw reis organiseren, en zult versteld staan. Gegarandeerd! Asante sana aan Explore Tanzania.

Explore Tanzania 2.0
We hebbende vakantie ruim een jaar van tevoren persoonlijk besproken en doorgenomen. Uitgebreid advies en vooral goed meedenken. We zijn gedurende het jaar steeds goed op de hoogte gehouden en het resultaat, een familiereis met jong en oud, welke we nooit zullen vergeten. Fijne gidsen, goede lodges en perfect georganiseerd. Eigenlijk wilden we geen van allen naar huis.

ExploreTanzania からの回答
Een vakantie vol prachtige herinneringen
Alles goed geregeld, fijne verblijfplaatsen en een geweldige gids.

Een prachtige ervaring
Een prachtige ervaring in een schitterend land. De reis was goed georganiseerd door Explore Tanzania, met hele fijne verblijven.

Fijne organisatie
Fijne gesprekken en overleg bij het boeken en in elkaar zetten van onze reis met hun expertise.
Snel contact per telefoon of mail. Alles tot in de puntjes geregeld. Dat KLM onze vlucht annuleerde en uit zichzelf ons een dag later wilde laten vliegen regelden we samen meteen om een dag eerder te vliegen, anders moesten we in ons mooi uitgestippelde programma gaan strepen en waar doe je dat dan? Dit is allemaal in overleg met ons door Explore Tanzania aangepast.

ExploreTanzania からの回答
Zeer correcte reis voor ons…
Zeer correcte reis voor ons georganiseerd.
Alles klopte gewoon .
De transfers en de gidsen , iedereen stond op de juiste plaats en tijd op ons te wachten .
De accommodaties waren heel goed .
De maaltijden werden met zorg klaar gemaakt .

Een prachtige huwelijksreis!
Wij hebben een prachtige huwelijksreis gehad dankzij Explore Tanzania. Alles perfect geregeld en heel fijn contact met Marjolein en collega's gehad. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en een mooi programma in elkaar gezet. Onze gids ter plaatste (Chrisple) was ook top: ervaren, vriendelijk en rustig.

ExploreTanzania からの回答
Een reis die van a tot z perfect…
Een reis die van a tot z perfect geregeld was.
Schitterende accommodaties, goede tot zeer goede gidsen en chauffeurs, die zeer veel kennis van de dieren en de omgeving hadden en die dit ontzettend graag met je deelde.
Een tenslotte een prachtig verblijf op Mafia Island.

Meer dan fantastische reis
We hebben een fantastische reis gehad in het noorden van Tanzania (10 dagen Safari) en een paar dagen bijkomen op Zanzibar. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
De accomodaties waren werkelijk schitterend! Onze gids was erg enthousiast en betrokken, hij voelde onze wensen goed aan, het klikte erg goed en we hebben veel gelachen met elkaar.
Uiteraard hebben we ook genoten van de schitterende flora en fauna. Je kunt vooraf niet bedenken hoe het er daadwerkelijk allemaal uitziet. Kortom, het was geweldig en we zouden het zo weer boeken bij Explore Tanzania! Bedankt voor deze onvergetelijke reis!

Meer dan lof voor Explore Tanzania
De reis die wij bij Explore geboekt hebben was zeer goed georganiseerd. De accomodaties voldeden meer dan wat wij verwacht hadden. Ze luisteren heel goed wat onze persoonlijke wensen waren en hebben dat voor 100% ingevuld. Zeer attent en behulpzaam met al je vragen.

Avontuurlijke reis, perfect geregeld
Geweldige locaties, zeer ervaren gidsen, zowel voor beklimnen Mount Meru, Kilimanjaro als tijdens safari. Alle transfers perfect geregeld. We hebben hierdoor intens genoten van onze avontuurlijke vakantie in het prachtige Tanzania!

ExploreTanzania からの回答
De reis was perfect georganiseerd
De reis was perfect georganiseerd. Er is goed naar onze wensen geluisterd.

ExploreTanzania からの回答
Een perfect geregelde reis zonder zorgen!
Explore Tanzania heeft voor mij een reis samengesteld om de Kilimanjaro te beklimmen. Alles was tot in de puntjes goed geregeld - van communicatie voorafgaand aan de reis tot aan de transfers van de luchthaven en natuurlijk 'mijn' team van gids, kok en dragers!
Zonder hen was het mij niet gelukt om de top te halen. Ik kan iedereen aanraden om met Explore Tanzania op reis te gaan zodat je je energie kan gebruiken voor de reis zelf en niet druk hoeft te maken om alles daar omheen!

Tanzania
Prachtige reis waar we nog lang aan zullen terugdenken.
Zal ook een positieve invloed hebben ons leven hier in Nederland.

Persoonlijk en betrokken
De persoonlijke en snelle reacties bij het voorbereiden van de reis waren erg goed. Er werd meegedacht en goed geadviseerd.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。