レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Intet mindre end fantastisk. Jeg fik for et par mÃ¥neder siden extensions hos Helle for fÞrste gang i min nu tredje alder, kan man vist godt sige.😀 i dag fik jeg dem flyttet op for 1.gang. Jeg er ex... もっず芋る

Jeg har vÊret fast kunde hos Helle i mange Ã¥r, og jeg bliver altid lige glad for resultatet. Mine extensions ser super naturlige ud og holder virkelig godt. – kan varmt anbefales 🫶🏌

䌁業が回答したした

Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefales. Jeg var sÃ¥ uheldig natten til min aftalte tid, at blive indlagt pÃ¥ sygehuset og fik ikke min tlf med pÃ¥ sygehuset, sÃ¥ fik skrevet fra facebook om at rykke tiden. Helle prÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har i dag fÃ¥et pÃ¥sat nyt hÃ¥r, som altid flot arbejde , og altid meget professionel hvis man Þnsker yderligere vejledning 😉 mit hÃ¥r holder virkelig lÊnge, god kvalitet , denne gang 11 mdr siden... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院
  2. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

Professionel hårpåsÊtning af hair extensions i Aalborg. Få desuden lavet lash lidt eller tandblegning hos Extend Your Beauty. Hos mig er du som kunde i centrum og jeg sikrer mig, at du går ud af dÞren med et flot resultat som du er tilfreds med. Jeg tilbyder de fleste metoder i NÞrresundby

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

107件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Helle er min faste extensionist og har

Helle er min faste extensionist og har vÊret det igennem lang tid. Jeg elsker at komme ud derfra og håret bare spiller hver gang. Hun lytter på dine Þnsker og kommer med gode råd og vejledning.

2021幎10月28日

Extend Your Beauty からの回答

Tak for din anmeldelse, det varmer indeni at hÞre at du er tilfreds med, at komme hos mig. Jeg håber at se dig igen når jeg åbner efter barsel

Ekstremt god service

Ekstremt god service, Helle fÃ¥r en til at fÞle sig velkommen og snakker med hendes kunder imens hun laver deres hÃ¥r, har nu vÊret der to gange hvor begge gangene har vÊret en kÊmpe succes! Er sÃ¥ glad for mit nye hÃ¥r og jeg er helt vild med hvordan Helle undervejs fortÊller hvad hun gÞr hvornÃ¥r osv. det er langt fra sidste gang jeg kommer hos hende🀩❀

2021幎10月12日

Extend Your Beauty からの回答

1000 tak for din sÞde anmeldelse af din oplevelse af, at komme hos mig, det betyder rigtig meget <3

Altid god service hos Helle

Altid god service hos Helle, man fÞler sig velkommen og man er i trygge hÊnder. Hun ved hvad hun laver og bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos hende 😃
Er sÃ¥ glad for mit nye hÃ¥r ♥

2021幎9月13日

Tak for din anmeldelse <3
MVH Helle

Super god service og rådgivning

Super god service og rådgivning. Helle er god til at komme med sin mening. Jeg er rigtig glad for resultatet 😃

2021幎9月11日

Extend Your Beauty からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Jeg sÊtter stor pris på din tid til, at skrive om din oplevelse hos mig <3

Fantastisk service

Kan helt klart anbefale Helle Og kommer helt sikkert igen, er vild med mit hÃ¥r 🀩🥳

2021幎9月4日

Extend Your Beauty からの回答

Dejligt, at hÞre. Du er altid velkommen :)
MVH Helle

FÞrste gang jeg har fÃ¥et lavet

FÞrste gang jeg har fået lavet Extensions og bestemt ikke sidste gang! Helle er så dygtigt og professionel, så kommer helt sikkert igen! Fantastisk oplevelse, hvor man fÞler sig i gode hÊnder. ❀

2021幎6月24日

Extend Your Beauty からの回答

mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for du var tilfreds med dit fÞrste besÞg hos mig og dine nye hair extensions. Jeg håber, at se dig igen <3

Vil virkelig anbefale Helle

Vil virkelig anbefale Helle. Jeg var ny i at fÃ¥ extensions og viste absolut intet om det. Nu er det 2 gang jeg er oppe ved hende, og er sÃ¥ tilfreds at jeg overhovedet ikke vil gÃ¥ til andre. Og jeg kommer selv fra Viborg. Helle har guidet mig sÃ¥ godt igennem det hele at det bare kÞre og extensions er sÃ¥ fine i nu at de ville kunne bruges mange gange. Hun er simpelthen den sÞdeste og mest jordnÊr person. Og jeg hedder pia og ikke jonas som er min dreng😂

2021幎4月6日

Extend Your Beauty からの回答

1000 tak for din anmeldelse Pia, det er dejligt, at du og mine kunder vil kÞre så langt for et flot resultat og du fÞler dig taget godt imod og guided igennem det hele. Det er helst sådan alle skal fÞle det <3

Det flotteste resultat!!

Jeg har prÞvet hot fusion metoden 6-7 gange, og har kommet ved flere forskellige saloner/steder. Jeg har nu prÞvet Micro weft metoden ved Helle, og jeg har simpelthen fået det flotteste resultat! Det er nu slut med at gå til andre frisÞrer eller andre steder. Hun er virkelig dygtig og lytter 100% til ens behov og Þnsker. Jeg gik derfra med en rigtig god fÞlelse, og et super flot resultat. Jeg vil fremover kun benytte hende og den anbefalede metode! TrÊls man kun kan give 5 stjerner

2021幎3月22日

Hej Nathja :)
Sikke en dejlig anmeldelse du har skrevet og tak for dine rosende ord. Jeg er glad for vi fandt en metode der passer til dig <3

Helt fantastisk!

Helt fantastisk!
Har kÞbt clip on extensions fra hjemmesiden.
Helle er skÞn og super til at vejlede.
Har fået det smukkeste lange hår.
Fik min pakke mega hurtigt.
SÃ¥ god service og super produkt.

2021幎3月10日

Hej Michelle :)
Mange tak for din anmeldelse den sÊtter jeg stor pris på. Jeg er glad for du finder min service og kvalitet af håret i top.
MVH Helle, Extend Your Beauty

Jeg er virkelig glad for det hår som

Jeg er virkelig glad for det hÃ¥r som jeg har fÃ¥et lavet ved Helle! Hun er SÅ dygtig, professionel og super sÞd og nem at snakke med! Jeg fÞlte mig virkelig godt tilpas, og jeg vil helt bestemt anbefale hende til andre :-)

2021幎2月19日

Extend Your Beauty からの回答

Mange tak for den uddybende anmeldelse, den sÊtter jeg stor pris på.
MVH Helle

Bedste hår kvalitet og påsÊtning EVER!

Bedste hår kvalitet og påsÊtning EVER!
Har haft extensions i over 15 år og Helle kan uden tvivl sit kram 👍🏻
Hun lytter til mine behov og vejleder med den bedste og Êrlige vejledning. Stor anbefaling fra en gammel frisÞr ☺

2021幎1月12日

Extend Your Beauty からの回答

Når en frisÞr skriver sådan en anmeldelse, så ved jeg, at jeg gÞr noget rigtigt og det skal jeg blive ved med :D Mange tak for den fine anmeldelse <3
MVH Helle, extendyourbeauty.dk

Lash lift

Jeg har fÃ¥et lavet det flotteste lash lift af Helle! Kan klart anbefales😊 Helle er meget dygtig, og hun har en ro der gÞr, at jeg fÞler mig tryg med det samme.

2020幎12月9日

Mange tak for den fine anmeldelse <3
MVH Helle, Extendyourbeauty.dk

Jeg er så glad for det flotte hår jeg

Jeg er så glad for det flotte hår jeg har fået lavet hos Helle og vil til hver en tid anbefale hende til andre, da hun er super dygtig!

2020幎10月11日

Extend Your Beauty からの回答

1000 tak for den fine anmeldelse, det sÊtter jeg stor pris på. Ser frem til du kommer i klinikken igen :)

De bedste anbefalinger 😊👌

Har fÃ¥et sat extensions pÃ¥ i en lÊngere periode + jeg har fÃ¥et lash lift og voksbehandling, og kan kun give de bedste anbefalinger 👌😊Helle er sÞd, dygtig og professionel og jeg kommer helt sikkert igen.

2020幎10月7日

Extend Your Beauty からの回答

Dejligt med behandlinger fra top til tå, samme sted :D Mange tak for den fine anmeldelse, jeg ser frem til, at se dig igen

Voksbehandling

Er sÞd og skÞn klinik. Man fÞler sig velkommen med det samme man trÊder inden for.
Fik vokset ben, armhule og nÊsebor.
Hun er meget professionel. Kommer klart igen. Rigtig fine resultater

2020幎9月23日

Tak for den fine anmeldelse, det varmer, at lÊse <3

Perfekt voksbehandling

Har fået flere voksbehandlinger hos Helle og er bare super professionel og jeg er altid tilfreds med resultatet. Helle er meget grundig og giver sig god tid. Så man går hjem med en dejlig glat hud :-)

2020幎9月17日

Extend Your Beauty からの回答

Mange tak for din anmeldelse her på siden. Tilfredse kunder betyder alt for mig :)
MVH Helle, Extend Your Beauty

Jeg har fået lavet lash lift med farve

Jeg har fået lavet lash lift med farve.
Det holder imponerende godt.
Helle er virkelig god til sit job. Hun er omhyggelig og har styr på sit kram.
Jeg vil til enhver tid anbefale hende. Derudover fÞler man sig i trygge hÊnder og så er hun rigtig sÞd. Fantastisk sted at komme.

2020幎8月26日

Mange tak for din fine anmeldelse, den sÊtter jeg stor pris på <3