䌁業情報

2. コンタクト レンズ提䟛業者
  3. 県科センタヌ
  4. 県鏡屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Köp billiga glasögon och linser online från endast 195:-. Direkt från Sveriges ledande Optiker på nÀtet! Vi korrigerar för nÀrsynthet, översynthet och brytnigsfel.

3.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Jag gjorde ett speciellt test för att hitta bÀsta leverantör av proggresiva glasögon

Jag gjorde ett speciellt test för att besluta var jag i framtiden ska köpa mina progressiva glasögon. Jag hade ett befintligt recept/synundersökning från kontroll vid bestÀllning av terminalglasögon dÀr företaget står för både glasögon och synundersökning. Synundersökningar som Àr fria upphör nu med ålderns rÀtt. De tre firmorna jag köpte glasögon av var Specsavers (butik) Extraoptical (nÀt) LensWay (nÀt). En enda punkt var Specsavers vinnare: att på plats prova 10-tals par för att vÀlja de man fastnade för. Resten vann nÀtföretagen en jordskredsseger. Lensway Àr dock solklart mitt val för alla framtida köp, om de kan hålla samma standard med normal prisutveckling. Varför då 5 stjÀrnor till LensWay (extraoptical 4) och bara 2 till Specsavers? LensWay krossar motståndet med 1: Så skönt att prova glasögonen hemifrån på datorn (anvÀnde inte ens möjligheten att få hemskickat några prover): Slapp allt vad behov att ta sej till butik, boka tid för att igen behöva åka dit för att ta emot dem. IstÀllet hölls jag uppdaterad och glasögonen levererades till dörr tidigare Àn utlovat. Att dessutom få fria reservbågar vid leverans Àr sjukt bra. Så trots att priset hamnade på cirka hÀlften av butikens så Àr synfÀltet så mycket bÀttre/vidare på LensWays glas. Skulle man nå samma synfÀlt på Specsavers glas så skulle jag behövt betalat tre gånger så mycket. Enligt mitt högst personliga tyckande så når Extraoptical inte riktigt upp till en 5:a trots lågt pris. Enkelt uttryck så var detta konstiga prov att 3 progressiva glasögon med samma recept från 3 olika leverantörer samma dag vÀldigt vÀrdefullt. Behöver aldrig mer fundera på vem som ska tillverka leverera mina glasögon i framtiden. En 4a på undre halvan

2023幎8月7日
5぀星のうち5の評䟡

Full pott i betyg

Är vÀldigt nöjd med produkterna jag bestÀllt pÃ¥ ExtraOptical.se och har inget att anmÀrka pÃ¥ och sen Àr det mycket mycket billigare att köpa glasögon ifrÃ¥n Àn att gÃ¥ till SpecSavers, smarteyes, synoptik med mera. Hade jag gÃ¥tt till en fysisk butik sÃ¥ hade blivit tusenlappar dyrare. ExtraOptical har fina och riktigt snygga bÃ¥gar att vÀlja frÃ¥n deras sortiment och har extra tillÀgg att vÀlja till din bestÀllning. Blir nöjd för varje bestÀllning. SÃ¥ har du en anstrÀngd ekonomi och inte har rÃ¥d att köpa glasögon över disk i en fysisk butik sÃ¥ ska du bestÀlla din glasögon hÀrifrÃ¥n. Snabb frakt och kompetenta anstÀllda som tar vÀl hand om din bestÀllning. Riktigt bra alltsÃ¥.

2022幎5月12日
5぀星のうち1の評䟡

Skulle har nya glass i mina gamla

Skulle har nya glass i mina gamla Ray-ban bågar, Googlar lite och extraoptical dyker upp det verka bra tÀnkte jag vÀlja alt och priset verka bra! Betalar och det kommer snabbt en order erkÀnnande med information hur tillverkning går till och hur lång tid det ta.
LÀngst ner står addressen i Trelleborg bra jag skickade direkt,Efter några dagar börjar jag undra varför dom inte hör av sig,
Nu fick jag höra att addressen i Trelleborg Àr bara en retur teknisk konstruktion Och bågar måste skickas till Trondhelm,Och mycket riktigt står det på hemsidan SE JAG NU,Men varför inte på order erkÀnnande det Àr det man har framför sig? Vill ni inte skyltar med Trondhelm Norge?
Nu måste jag tydligen vÀnta 14 dagar innan posten skickar tillbaka till mig och sen skicka på nytt till Norge, Extraoptiker har tydligen ingen möjlighet att hjÀlpa mig,
Jag kommer att avbestÀlla och hitta en annan lösning, Mycket strull

2021幎10月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ