レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super en overzichtelijk site ,had vragen en direct antwoord geen enkele vraag was teveel heel vriendelijk in omgang verdiend een dikke duim en raad het iedereen aan. Met nog een vriendelijk handgeschr... もっず芋る

䌁業情報

1. サッカヌ甚品店
  2. アりトドア スポヌツ甚品店
  3. スポヌツりェア店
  4. スポヌツ蚘念品専門店
  5. スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Het gepersonaliseerd bedankingsbriefje

Het gepersonaliseerd bedankingsbriefje was een fijne attentie. Het artikel was goed en veilig verpakt. Vlotte levering.

2022幎12月11日

Hallo Annik

Vijf sterren, super! Blij om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat het in goede orde is ontvangen, dit vinden wij belangrijk. Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten en wensen je veel plezier met je bestelling 😊

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Prima service waarbij zelfs persoonlijk bericht!

2022幎12月1日

Hallo Claudine

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Snelle levering, persoonlijk briefje erbij! Top 👌

2022幎11月30日

Hallo Robbie

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan 🀩

Topservice

Snelle verzending en een handgeschreven briefje erbij. Dat is altijd leuk!

2022幎11月29日

Hallo Melissa

Snel en persoonlijk

Snel geleverd naar Nederland. Kleine bestelling met de vraag of dit kon worden ingepakt. Dit was gebeurd en er werd een persoonlijk briefje toegevoegd. Erg leuk!

2022幎10月19日

Hallo Jordy

5぀星のうち5の評䟡

is altijd correct en snel in het

is altijd correct en snel in het opgsturen van de artikels ,binnen den24 uur, bij,mij,thuis top

2022幎10月13日

Hallo Van Ruyssevelt

Bedankt voor je mooie review met 5 sterren 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk je nieuwe aanwinsten.

Supersnelle service.

Supersnelle service.
Prijs kwaliteit 👍
En een leuke persoonlijke touch 😉

2022幎9月20日

Hallo Galina

Bedankt voor je mooie review met 5 sterren 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk je nieuwe aanwinst.

5぀星のうち5の評䟡

Perfect, beter is quasi onmogelijk!

Perfect, beter is onmogelijk me dunkt!
Vriendelijk, behulpzaam, correct, gezwind, omvangrijk assortiment, kwalitatieve producten die deugdelijk verpakt worden en prompt worden geleverd.

2022幎9月22日

Hallo Stefan

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan. 🀩

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.
Kreeg ook een leuk briefje er bij van Mitchell. Het zijn de kleine dingen die het doen :-)

2022幎8月24日
自発的なレビュヌ

Hallo Conny

Super snelle service

Super snelle service, heel erg blij mee. Goed geholpen op het laatste moment nog een cadeautje besteld was er na een dag. Mooie kwaliteit. Zeker een aanrader !

2022幎8月4日
自発的なレビュヌ

Hallo Lisa

Mooie producten

Mooie producten, goede kwaliteit, snelle en correcte levering. Jullie hebben er een nieuwe en tevreden klant bij.

2022幎8月3日

Dag Radboud

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en dat de weg naar ons weet te vinden.

Goede webshop

Goede webshop, niks mis mee.

2022幎8月1日

Hallo Luc

5぀星のうち5の評䟡

Top voetbal artikelen & snelle levering

Fan artikelen zijn van top kwaliteit en de levering is snel.!!

2022幎5月12日

Hallo Maurice

De jas was binnen 2 dagen al in

De jas was binnen 2 dagen al in Nederland bezorgt. super snel service

2022幎5月11日

Dag Marjon

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊

Super tevreden!

Mooi verpakt, snelle levering en een handgeschreven briefje met paaseitjes in de doos. Geweldig!

2022幎4月28日

Hallo Lisan

Uitstekend

Zowel website, prijs-kwaliteit, bestelling en levering zijn uitstekend.

2022幎4月13日

Hallo Wuyts

Correcte prijs

Correcte prijs, mooi materiaal en goede levering. Perfect dus.

2022幎3月17日

Hallo Rudy

Bedankt voor je mooie review. 😊

Snel en correcte afhandeling

2022幎3月4日