Fabletics Sverige レビュヌ 1,064

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fantastiska klÀder men glöm att fÃ¥ nÃ¥got bra svar frÃ¥n kundtjÀnst. De har ingen svensk avdelning Àven om du ska tro det. Allt kommer översÀttas och du kommer fÃ¥ ett mail fyllt med ord för kundtjÀnst... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alla de fableticsplagg jag har köpt har passat bra och kvalitén har varit bra utom pÃ¥ ett par tights dÀr sömmarna hade gÃ¥tt upp. Jag sÀnde dem tillbaka och fick ett nytt par efter flera veckor dÀr söm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett helt grymt företag som sÀljer oroligt bra grejer, har bestÀllt tvÃ¥ gÃ¥nger och Àr alltid nöjd, man fÃ¥r dock tÀnka pÃ¥ att man godkÀnner en prenumeration pÃ¥ 599 varje mÃ¥nad som dÃ¥ kallas VIP men som... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

KlÀderna Àr jÀttebra men konceptet Àr uselt! Om du inte fyller i att du inte vill handla en mÃ¥nad sÃ¥ dras 599 kr som du kan handla för en annan gÃ¥ng. Problemet Àr bara att du bara kan handla för exakt... もっず芋る

䌁業情報

1. アクティブりェア店
  2. オヌト・クチュヌル店
  3. ランニング甚品店
  4. スポヌツ甚品店
  5. スポヌツりェア店
  6. スポヌツりェア補造業者

圓該䌁業による蚘述

Fabletics grundades av Adam Goldenberg, Don Ressler och Ginger Ressler 2013 och Àr ett globalt varumÀrke för aktiv livsstil som Àr utformat med alla i åtanke. Det Àr den ultimata destinationen för vÀrldens bÀsta lifewear och activewear för kvinnor och mÀn. Med miljontals femstjÀrniga modeller i storlekar från XXS till 4X och från korta till långa byxor finns det något för alla - och för varje trÀningspass, oavsett hur du vÀljer att svettas!

圓該䌁業による蚘述

Loooove

Hittade så fina set

2023幎5月5日

Hej Cecilia,

Tusen tack för ditt omdöme, det Àr fantastiskt att höra du Àr nöjd med din shoppingupplevelse. Vi hoppas du alltid hittar nya stilar du gillar i din Fabletics butik och önskar dig en jÀttefin dag!

Snabba leveranser

Snabba leveranser, bra produkter.

2023幎3月26日

Hej Inga-lill,

och tusen tack för ditt jÀttefina omdöme! Det glÀder oss att höra du Àr nöjd med servicen och vi ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en trevlig dag!

Tydlig shoppingsida

Tydlig shoppingsida, bra bemötande vid telefonkontakt, snabb leverans och toppenkvalite på varorna.

2023幎3月17日

Hej Lena,

Tusen tack för dina fina ord och dem fem stjÀrnorna! Vi uppskattar det otroligt mycket och det Àr fantastisk att höra du Àr nöjd med din shoppigupplevelse hos oss.

Vi hoppas du alltid hittar nya Fabletics stilar du gillar och ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en underbar måndag!

5぀星のうち5の評䟡

Snygga trÀningsklÀder och bra kvalitet

2023幎3月9日

Hej Frida,

Vad kul att höra du gillar Fabletics stilar och Àr nöjd med ditt köp. Tusen tack för det positiva omdömet!

Glöm inte att kolla din Fabletics butik i början av varje månad för att shoppa nyaste stilar och hör gÀrna av dig om du har några frågor.

Önskar dig en underbar fredag!

5぀星のうち2の評䟡

Skapligt bra kvalite på klÀderna

Skapligt bra kvalite pÃ¥ klÀderna. Vad ni Àn gör sÃ¥ prenumera INTE!!!! Jag kryssade i att jag ville veta mera och blev dÃ¥ VIP kund och pengar drogs frÃ¥n mitt konto. Detta upptÀckte jag flera mÃ¥nader efterÃ¥t🙈 Nu har de delat upp pengarna pÃ¥ fyra krediter a 835:-/st. Men jag fÃ¥r inte handla för dessa pengar utan de har dÃ¥ Àven bestÀmt att jag bara fÃ¥r antingen handla ett par byxor eller ett tvÃ¥delat set pÃ¥ varje kredit. Vilket medför att de tjÀnar massor pÃ¥ detta. FruktansvÀrt dÃ¥ligt🀬 Varför kan jag inte bara fÃ¥ handla vad jag vill för de pengarna som de har dragit frÃ¥n mitt konto?! FÃ¥r de verkligen göra sÃ¥ hÀr??
Vill bara med detta varna andra så de inte gör samma misstag!!

2023幎3月6日

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du delar din upplevelse med oss och Àr vÀldigt ledsna att höra du var missnöjd med ditt VIP medlemskap.
Det Àr något man vÀljer sjÀlv genom att vÀlja VIP pris istÀllet för ordinarie pris. Det Àr helt gratis och man blir aldrig tvungen att handla eller betala något utan har möjlighet att hoppa över månaden på sin profil.
Endast om man inte gör det överförs pengarna till profilen och man kan alltid handla för dem nÀrsomhelst och Àven få rabatt eftersom krediten Àr vÀrd mer Àn vad som dras.
Om du har några frågor kring ditt medlemskap hos oss Àr du vÀlkommen att kontakta oss kl 10-18 varje dag och vi hjÀlper gÀrna med allt.

Önskar dig en fin dag!

5぀星のうち4の評䟡

SÃ¥ bra grejer

Så bra grejer, aldrig blivit missnöjd. Håller i evighet.

2023幎2月19日

Hej Jeanette,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme, det Àr underbart att höra du Àr så nöjd med dina Fabletics stilar! Vi uppskattar att du Àr vår medlem ser fram emot att höra från dig igen.

Glöm inte att kolla din Fabletics butik i början av varje månad för att antingen shoppa nyaste stilar eller hoppa över månder :)

Önskar dig en trevlig dag!

Sara

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter och olika kroppstyper

Bra produkter och jag gillar att ni visar produkterna på olika kroppstyper. Inte bara trådsmala tjejer.

2023幎1月21日

Hej Sandra,

Tusen tack för ditt positiva omdöme och dem fem stjÀrnorna! Det glÀder oss mycket att höra du har varit nöjd med dina Fabletics stilar och att du gillar hemsidan.
Vi hoppas du alltid hittar plagg du Àlskar i din Fabletics butik och ser fram emot att höra från dig igen.

Önskar dig en underbar måndag!

5぀星のうち1の評䟡

Mina bestÀllningar går aldrig igenom

Mina bestÀllningar går aldrig igenom. Så dålig hemsida och service.

2023幎1月21日

Hej Johanna,

Tack för ditt omdöme. Vi ber om ursÀkt om det har uppstått ett problem med bestÀllning och löser det gÀrna. Man Àr vÀlkommen att ringa eller maila oss, varje dag kl 10-18, och vi hittar en lösning tillsammans. Vårt team kontaktar dig också via mail inom kort.

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att bestÀlla och leverans sker

Enkelt att bestÀlla och leverans sker relativt snabbt. KlÀder som sitter mycket bra och Àr sann i storleken.

2023幎1月20日

Hej Camilla,

Tusent ack för ditt underbara omdöme och för att du Àr vår medlem! Det Àr så kul att höra du har varit nöjd med dina Fabletics stilar och servicen och vi uppskattar att du tog dig tiden att rekommendera oss hÀr.

Glöm inte att kolla din butik i början av varje månad för att antingen shoppa nnyaste stilar eller hoppa över månaden.

Önskar dig en fantastisk vecka!

5぀星のうち2の評䟡

They fooled me so Im the fool.

2022幎12月26日

Hello Cecilia,

Thank you for your review. We are sorry you were not satisfied with your shopping experience and would like to know more about it and how we can help.

Our team will contact you via email so we can assist you further.

Emma

Vackra fÀrger

2022幎1月21日

Hej Gil!

Vad kul att höra du gillar Fabletics stilar och Àr nöjd med ditt köp. Tusen tack för det positiva omdömet och för att du Àr vår medlem!

Glöm inte att kolla din Fabletics butik i början av varje månad för att antingen hoppa över månaden eller shoppa nyaste stilar.

Vi önskar dig en trevlig dag och ser fram emot att höra från dig igen!

5぀星のうち5の評䟡

Alltid lika trevligt att handla hos

Alltid lika trevligt att handla hos er!! Bra kvalitet, snabb leverans och bra hjÀlp nÀr det behövs. Rekommenderas varmt!!

2022幎12月13日

Hej Sussi,

Tusent ack för ditt underbara omdöme och för att du Àr vår medlem! Vi uppskattar att du tog dig tiden att rekommendera oss hÀr och ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en trevlig kvÀll!

Hej du

Hej du sköna böna

2022幎11月5日

Hej Catrin,

Tusen tack för ditt positiva omdöme och för att du Àr vår medlem. Vi ser fram emot att shoppa med dig igen och önskar dig en underbar måndag!

Emma

Svårt med checkput.

Svårt med checkput.
KÀndes oseriöst.

2022幎10月21日

Hej Magdalena,

Tack för ditt omdöme. Vi Àr ledsna om det uppstod problem med checkout. Din bestÀllning har skickats och vårt team svarar gÀrna på alla din frågor, ifall det finns något vi kan hjÀlpa med.
Vi hoppas du blir nöjd med dina nya Fabletics stilar och önskar dig en trevlig dag!

Tusen tack, Pernilla!

Vi uppskattar att du Àr vår medlem och att du tog dig tiden att rekommendera oss hÀr.
Glöm inte att kolla din butik i början av månaden för att antingen shoppa nyaste stilar eller hoppa över månaden.
Vi ser fram emot att höra från dig igen!

Ha en fin kvÀll!

lurendrejeri..

lurendrejeri... köp inget dÀrifrån!!! Risken Àr att du får ett vip medlemsskap som kostar multum varje månad....

2022幎10月16日

Hej Nisse,

Tack för ditt omdöme. Vi Àr ledsna att höra du var missnöjd med ditt VIP medlemskap. Att bli vår VIP medlem Àr något man vÀljer sjÀlv nÀr man handlar hos oss genom att vÀlja exklusiva erbjudandet för VIP medlemmar. Man har alltid möjlighet att shoppa som gÀst medlem istÀllet och VIP medlemskapet Àr inte på något sÀtt obligatoriskt.

VÀljer man VIP medlemskap och VIP pris framgår det tydligt vad medlemskapet innebÀr och hur man kan få alla förmåner helt gratis. Man kan också tack nej till förmånerna i kassan och checka ut som gÀst medlem med ordinarie pris.

Dessutom Àr VIP medlemskapet helt gratis och man behöver aldrig betala någon medlemsavgift. Man vÀljer sjÀlv om man vill ha kredit på sin profil eller hoppa över månaden. Endast om man inte hoppar över månaden överförs pengarna till profilen och man kan alltid handla för dem.

Om du har några frågor eller det finns något vi kan hjÀlpa med Àr du alltid vÀlkommen att maila eller ringa vårt team, och vi svarar gÀrna på alla dina frågor.

5぀星のうち5の評䟡

Good clothing and amazing quality

Good clothing and amazing quality. Great with pockets in everything

2022幎10月10日

Hej Ellen,

Thank you so much for your wonderful review and for being our member! It is great to hear you are happy with your Fabletics styles and we appreciate that you took the time to recommend us here.
WeÂŽre looking forward to shopping with you again and wish you a fabulous day!

Mail telefon kontakt

Hej! Fick svar av er att jag skulle Mails har jag gjort flera ggr inget svar eller ringa! Blev inte klokare av det!

2022幎10月3日

Hej Anethe,

Tack för ditt omdöme. Vårt team har redan kontaktat dig via e-post och vi hittar gÀrna en lösning tillsammans.

I put in the order 5th of september and

I put in the order 5th of september and have still not recived it yet. 2-4 days my ass. After 8 days I recived an email my order was sent, it was packed so bad it was stoped when finally recived in Sweden. Contacted fabletics and they sent me a new order, great! Shipped 22/9 and still no tracking update.. geting tired of this.

2022幎9月16日

Hi Hanna,

Thank you very much for your review and feedback about the order. We deeply apologise for the inconvenience and would love to help resolve this as soon as possible.
A representative from our Member Services Team will reach out to you via email shortly.

Sara

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス