企業が回答しました
Alla de fableticsplagg jag har köpt har passat bra och kvalitén har varit bra utom på ett par tights där sömmarna hade gått upp. Jag sände dem tillbaka och fick ett nytt par efter flera veckor där söm... もっと見る
企業が回答しました
Ett helt grymt företag som säljer oroligt bra grejer, har beställt två gånger och är alltid nöjd, man får dock tänka på att man godkänner en prenumeration på 599 varje månad som då kallas VIP men som... もっと見る
企業が回答しました
Kläderna är jättebra men konceptet är uselt! Om du inte fyller i att du inte vill handla en månad så dras 599 kr som du kan handla för en annan gång. Problemet är bara att du bara kan handla för exakt... もっと見る
企業が回答しました
Fabletics grundades av Adam Goldenberg, Don Ressler och Ginger Ressler 2013 och är ett globalt varumärke för aktiv livsstil som är utformat med alla i åtanke. Det är den ultimata destinationen för världens bästa lifewear och activewear för kvinnor och män. Med miljontals femstjärniga modeller i storlekar från XXS till 4X och från korta till långa byxor finns det något för alla - och för varje träningspass, oavsett hur du väljer att svettas!
当該企業による記述

25 Wilton Road, SW1V 1LW, London, 英国
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Totalt värdelöst! Som jag skrivit tidigare recensioner så är dom tvär nitiska på att man inte får tillbaka pengarna om man glömt hoppat över månaden och det dragits pengar. Dom skriver som svar på alla dåliga recensioner så himla bra att allt ska lösas på bästa sätt och att de ska kontakta en men för det första så har dom aldrig kontaktat mig utan jag har kontaktat dom återigen men dom fortsätter bara neka mig att få pengarna tillbaka när jag verkligen inte har råd med att köpa saker till mig själv. Och detta måste vara ett återkommande problem hos många då jag tvivlar på att någon är så "perfekt" så man lyckas hoppa över månaden varje månad.
Så snälla alla, bli aldrig medlem på denna sida för ni blir fast i att det dras pengar om ni verkligen inte kommer ihåg att hoppa över månaden mellan 1-5 varje månad! Och trots påminnelser så kommer livet emellan och det är VÄLDIGT lätt att glömma bort detta trots allt. Usch, riktigt värdelöst system

Fabletics Sverige からの回答
Köper nästan alla mina träningskläder från Fabletics. Enda minuset är att det finns alldeles för mycket att välja mellan 😄

Fabletics Sverige からの回答
Fantastiska kläder men glöm att få något bra svar från kundtjänst. De har ingen svensk avdelning även om du ska tro det. Allt kommer översättas och du kommer få ett mail fyllt med ord för kundtjänst fick ingen bra översättning på din fråga.
Jag ville veta varför ett par tights har två olika sammansättningar. Hur ver man vilka man får?
Ställde frågan en vecka sedan och fortfarande inte fått ett begripligt svar.

Fabletics Sverige からの回答
Det bra: relativt snabb leverans. Har kläder som passar långa kvinnor.
Det rikigt dåliga: det krävs ett flertal steg för att avbryta sin VIP-credit varje månad. Kundtjänsten hjälper inte. För dyra produkter för kvaliteten.

Bästa träningskläderna ever.
Perfekta material, brett utbud och stort storleksspann!
Det finns något för alla. Jag är kund sedan många år tillbaka och är supernöjd.

Fabletics Sverige からの回答
Kläderna är jättebra men bli aldrig medlem här. Det är en huvudvärk som aldrig slutar.
Du har 5 dagar på dig att tacka nej till en kredit som debiterar 599kr varje månad automatiskt om du inte tackar nej.
Men som att inte det vore nog så är det är gjort för att få dig lura dig att trycka på fel knapp och få din månadskredit istället för att hoppa över den månaden. Det är dessutom krångligt och omständligt att faktiskt tacka nej. Råkar du trycka fel( på en sida som rör sig upp och ner specifikt för att du ska göra det) så är det kört för de vägrar hjälpa dig.
Det är krångligt att returnera- jag har alltid varit tvungen att ringa kundtjänst(som enbart finns på engelska) som fick registrera mina returer manuellt.
Enda anledningen till att jag varit fast är just att jag fått krediter av misstag och sen väntat på att det får in något som jag vill köpa för dem. Men på något underligt sätt så är produkterna ofta slut redan första dagen i månaden
Hemsidan är svårnavigerad och det är smått omöjligt att sortera och filtrera bland produkterna. Det är dessutom väldigt ofta något som inte funkar på produktsidorna eller i kassan.
Så den absolut enda upsidan är att kläderna faktiskt är väldigt bra och kvalitativa. Vilket ju är ett stort plus men när man räknar in allt det andra så faller det platt.

Fabletics Sverige からの回答
Näthandel går lite segt. Har försökt lägga min beställning sen i onsdags. Nu är söndag det gick att lägga min beställning.

Fabletics Sverige からの回答
Helt värdelösa. Lurar på medlemskap som är jättesvårt att avsluta. Deras är botten
Träningsbyxorna går sönder jätte lätt

Fabletics Sverige からの回答
Jag hittade många kläder som jag kunde köpa med min Vip poäng . Det negativa är att man inte kan eller lyckas säga nej till att ni ska dra pengar från kontot.

Fabletics Sverige からの回答
Toppenkvalite på fabletics varor.
Lätt och snabba leveranser.

Fabletics Sverige からの回答
Är superglad för mina träningskläder/kläder från Fabletics. Är medlem och det känns lite lyxigt.

Fabletics Sverige からの回答
Alltid fått det jag beställt, i god kvalitet. Allt fungerar väldigt smidigt ☺️ Har inget negativt att säga!

Fabletics Sverige からの回答
Bra hemsida fina produkter med bra kvalité bra erbjudanden

Fabletics Sverige からの回答
Bra priser, däremot är kvaliteten inte den bästa, speciellt på jackor och kläder med blixtlås som går sönder fort.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。