Fik en ansigtsbehandling og blevâŠ
Fik en ansigtsbehandling og blev kritiseret for min hud. Gik derfra med flere sår i ansigtet efter aggressiv dybderens.
Slet ikke en behagelig oplevelse, kom for en ansigtsbehandling og tÊnkte det skulle vÊre rart og behageligt. Men mit ansigt blev brugt som en dej klump og blev kristiseret for både min hud og mine lÊber. Ikke et sÊrlig imÞdekommende personale.
Ikke et sted jeg vil anbefale
Fantastisk og god professionel behandling. Jeg blev hele tiden underrettet om hvad der blev lavet og om hvordan jeg skal passe bedre på min hud
Jeg har fÃ¥et flere ansigtsbehandlinger hos Face dâbeauty, og de har vÊret meget tilpasset til min hud, sÃ¥ jeg virkelig fÞlte at min hud blev taget hÃ¥nd om. Hun er god til at forklare hvad hun gÞr og hvad det hjÊlper mod sÃ¥ man ogsÃ¥ har en fÞlelse af at man kan gÞre noget hjemme. Jeg synes ogsÃ¥ at hun gÞr âekstraâ sÃ¥ man fÞler man fÃ¥r meget for pengene. Stor anbefaling herfra.
Jeg har vÊret fast kunde i 4 Ã¥r og det er altid en fornÞjelse. De er simpelhen sÃ¥ dygtige âºïž
Den vÊrste service nogensinde! KÞb ikke behandlinger derfra!