レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Reklamacja. Dzisiaj otrzymałem przesyłkę której nie zamawiałem. Zamówienie 51289 dotyczyło Cenforce 200 w ilości 25 szt i cenie 300 zł. Do tego doliczyliście 19 zł za przesyłkę kurierską która trwał... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kupowałem od nich kilka lat i tabletki, które kupowałem działały idealnie. Zawsze otrzymywałem przesyłkę w 2 dni. Płaciłem przy odbiorze. Jestem zaskoczony tymi opiniami. Myślę, ÅŒe to konkurencja ro... もっず芋る

3.2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Reklamacja.

Reklamacja.
Dzisiaj otrzymałem przesyłkę której nie zamawiałem. Zamówienie 51289 dotyczyło Cenforce 200 w ilości 25 szt i cenie 300 zł. Do tego doliczyliście 19 zł za przesyłkę kurierską która trwała 7 dni, chociaÅŒ w reklamie piszecie, ÅŒe powyÅŒej 300 zł zamówienia przesyłka gratis. Otrzymałem Super Kamagrę w ilości 16 szt. oraz gratis Videalista 40 w ilości 18 tabletek. To są jakieś kpiny. Nikt się ze mną nie konsultował. Proszę o zwrot gotówki 319 zł, ja zwracam niepotrzebne mi tabletki. Proszę o kontakt. K.C.
Oszuści których nie polecam.

2022幎6月10日

Facet

Byłem klientem facet365 od lipca ubiegłego roku.Zamawiałem głównie środek modafinil, tudzieÅŒ armodafinil.Dla mnie równieÅŒ strona, ceny, dostawa na naprawdę świetnym poziomie.Pojawiają się pytania -" co się dzieję ? -" dlaczego nie działa " Strona była bardzo długi czas z końcówką .pl co ułatwiało monitoring słuÅŒbom poŌądkowym.Później zmieniono z końcówki .pl na końcówkę .com, by sądzę uniemoÅŒliwić monitoring polskim słuÅŒbom.Aktualnie strona jest niedostępna.Jest informacja -" Strona w przygotowaniu " przypuszczam, ÅŒe facet365 ma moÅŒliwe problemy prawne.Oczywiście to tylko przypuszczenia, bo strona nie zajęła jak dotąd stanowiska, przy uÅŒyciu np właśnie trustpilot.

2022幎2月16日

Zaskoczony

Kupowałem od nich kilka lat i tabletki, które kupowałem
działały idealnie. Zawsze otrzymywałem przesyłkę w 2 dni. Płaciłem przy odbiorze. Jestem zaskoczony tymi opiniami. Myślę, ÅŒe to konkurencja robi aferę ÅŒeby się ich pozbyć.
Marek

2022幎1月12日

Oszuści

Oszuści. Sprzedają gips czy jakieś inne ścierwo zamiast leków na potencję. Tak sobie myślę, ÅŒe dobrze ÅŒe się nie zatrułem. A kto wie co tam jest. Atestu brak, paragonu brak i jakieś badziewo w opakowaniu. A kasa niemała. Masakra.

2021幎12月15日

Omijać duÅŒym łukiem !

Omijać duÅŒym łukiem. Oszuści. Produkty podrobione. Talk z mąką ziemniaczaną w pozornie oryginalnym opakowaniu. Tabletki na potencję bez charakterystycznego smaku leków (ostry, piekący, powinien lekko drętwieć język po rozgryzieniu). Działanie raczej podobne do bromu niÅŒ Viagry.

2021幎9月28日

Wszystko ok

Przesyłka była w drodze do paczkomatu następnego dnia po zamówieniu, dotarła dzień później. Wszystko zgodnie z zamówieniem + dodatkowe gratisy

2021幎9月8日

Dno oszustwo i kłamstwo

Dno oszustwo i kłamstwo zamówiłem leki 7 opakowań zapłaciłem a w paczce 1 opakowanie o wartości 140 zł włoÅŒone puste pomyślałem ÅŒe przez przypadek choć bardzo dziwny więc napisałem emaila by wyjaśnić sprawę w odpowiedzi otrzymałem informację ÅŒe zapakowano 7 opakowań no tak tylko jedno puste 100%NIE POLECAM UWAGA!!!

2021幎7月28日

Uwaga Oszustwo

mogę tylko potwierdzić
poprzednie wpisy otrzymałem produkty niezgodne z zamówieniem !!!
skład preparatów równieÅŒ niezgodny z opisem !!!
Uwaga oszustwo nic więcej
brak odpowiedzi na moje reklamacje
sprawę przekazałem na policję

2021幎7月21日
5぀星のうち5の評䟡

Wszystko szybko i sprawnie.

Wszystko szybko i sprawnie.

Martwiłem się trochę ze względu na parę złych opinii na trustpilot ale wszystko doszło tak szybko ja mogło i wszystko było tak jak powinno być, od siebie polecam stronkę.

2021幎4月28日

1NIE POLECAM

1. Produkty nieskuteczne, brak kontaktu
2. Rozsyłają spam na telefony podane w zamówieniu, nie da się z tego wypisać ani zablokować bo za kaÅŒdym razem przychodzi z innego numeru.

Ciekawe czy są zarejetrowani w Sanepidzie i US... Sprawdzi się....

2020幎11月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ