Reklamacja. Dzisiaj otrzymaÅem przesyÅkÄ której nie zamawiaÅem. Zamówienie 51289 dotyczyÅo Cenforce 200 w iloÅci 25 szt i cenie 300 zÅ. Do tego doliczyliÅcie 19 zÅ za przesyÅkÄ kurierskÄ która trwaÅ... ãã£ãšèŠã
KupowaÅem od nich kilka lat i tabletki, które kupowaÅem dziaÅaÅy idealnie. Zawsze otrzymywaÅem przesyÅkÄ w 2 dni. PÅaciÅem przy odbiorze. Jestem zaskoczony tymi opiniami. MyÅlÄ, ÅŒe to konkurencja ro... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Reklamacja.
Reklamacja.
która trwaÅa 7 dni, chociaÅŒ w reklamie piszecie, ÅŒe powyÅŒej 300 zÅ zamówienia przesyÅka gratis. OtrzymaÅem Super KamagrÄ w iloÅci 16 szt. oraz gratis Videalista 40 w iloÅci 18 tabletek. To sÄ
jakieÅ kpiny. Nikt siÄ ze mnÄ
nie konsultowaÅ. ProszÄ o zwrot gotówki 319 zÅ, ja zwracam niepotrzebne mi tabletki. ProszÄ o kontakt. K.C.
OszuÅci których nie polecam.
Zero kontaktu
Zero kontaktu, brak reakcji na zamówienie. Chyba firma zniknÄÅa.
Facet
ByÅem klientem facet365 od lipca ubiegÅego roku.ZamawiaÅem gÅównie Årodek modafinil, tudzieÅŒ armodafinil.Dla mnie równieÅŒ strona, ceny, dostawa na naprawdÄ Åwietnym poziomie.PojawiajÄ siÄ pytania -" co siÄ dziejÄ ? -" dlaczego nie dziaÅa " Strona byÅa bardzo dÅugi czas z koÅcówkÄ .pl co uÅatwiaÅo monitoring sÅuÅŒbom poÅŒÄ dkowym.Później zmieniono z koÅcówki .pl na koÅcówkÄ .com, by sÄ dzÄ uniemoÅŒliwiÄ monitoring polskim sÅuÅŒbom.Aktualnie strona jest niedostÄpna.Jest informacja -" Strona w przygotowaniu " przypuszczam, ÅŒe facet365 ma moÅŒliwe problemy prawne.OczywiÅcie to tylko przypuszczenia, bo strona nie zajÄÅa jak dotÄ d stanowiska, przy uÅŒyciu np wÅaÅnie trustpilot.
Bardzo duÅŒe problemy z wejÅciem naâŠ
Bardzo duÅŒe problemy z wejÅciem na stronÄ. Co siÄ dzieje
100% zadowolenia
ja teÅŒ zamawiaÅem ponad rok systematycznie co miesiÄ c i byÅo wszystko ok i gratisy byÅy zadowolony 100% nie mogÄ wejÅÄ na stronÄ czy ktoÅ wie dlaczego?
Czy ktoÅ poleci alternatywe dlaâŠ
Czy ktoÅ poleci alternatywe dla facet365? ZamawiaÅem u nich wiele lat i i wszystko byÅo ok, ceny bezkonkurencyjne.
Zaskoczony
KupowaÅem od nich kilka lat i tabletki, które kupowaÅem
dziaÅaÅy idealnie. Zawsze otrzymywaÅem przesyÅkÄ w 2 dni. PÅaciÅem przy odbiorze. Jestem zaskoczony tymi opiniami. MyÅlÄ, ÅŒe to konkurencja robi aferÄ ÅŒeby siÄ ich pozbyÄ.
Marek
OszuÅci
OszuÅci. SprzedajÄ gips czy jakieÅ inne Åcierwo zamiast leków na potencjÄ. Tak sobie myÅlÄ, ÅŒe dobrze ÅŒe siÄ nie zatruÅem. A kto wie co tam jest. Atestu brak, paragonu brak i jakieÅ badziewo w opakowaniu. A kasa niemaÅa. Masakra.
Uwaga oszustwo!!
Uwaga oszustwo!!! modafinil to jakaÅ sÅodka witaminka. Nawet koÅo prawdziwego nie leÅŒaÅ. OmijaÄ szerokim Åukiem.
OmijaÄ duÅŒym Åukiem !
OmijaÄ duÅŒym Åukiem. OszuÅci. Produkty podrobione. Talk z mÄ kÄ ziemniaczanÄ w pozornie oryginalnym opakowaniu. Tabletki na potencjÄ bez charakterystycznego smaku leków (ostry, piekÄ cy, powinien lekko drÄtwieÄ jÄzyk po rozgryzieniu). DziaÅanie raczej podobne do bromu niÅŒ Viagry.
ZamówiÅem 07.09, paczka byÅa u mnie 09.09 - wszystko jak zamówiÅem do tego darmowe tabletki
Wszystko ok
PrzesyÅka byÅa w drodze do paczkomatu nastÄpnego dnia po zamówieniu, dotarÅa dzieÅ później. Wszystko zgodnie z zamówieniem + dodatkowe gratisy
Dno oszustwo i kÅamstwo
Dno oszustwo i kÅamstwo zamówiÅem leki 7 opakowaÅ zapÅaciÅem a w paczce 1 opakowanie o wartoÅci 140 zÅ wÅoÅŒone puste pomyÅlaÅem ÅŒe przez przypadek choÄ bardzo dziwny wiÄc napisaÅem emaila by wyjaÅniÄ sprawÄ w odpowiedzi otrzymaÅem informacjÄ ÅŒe zapakowano 7 opakowaÅ no tak tylko jedno puste 100%NIE POLECAM UWAGA!!!
Uwaga Oszustwo
mogÄ tylko potwierdziÄ
poprzednie wpisy otrzymaÅem produkty niezgodne z zamówieniem !!!
skÅad preparatów równieÅŒ niezgodny z opisem !!!
Uwaga oszustwo nic wiÄcej
brak odpowiedzi na moje reklamacje
sprawÄ przekazaÅem na policjÄ
Kilka zamówieÅ wszystko byÅo ok
Kilka zamówieÅ wszystko byÅo ok, w ostatnim 2 blistry faÅszywek.
Wszystko szybko i sprawnie.
Wszystko szybko i sprawnie.
MartwiÅem siÄ trochÄ ze wzglÄdu na parÄ zÅych opinii na trustpilot ale wszystko doszÅo tak szybko ja mogÅo i wszystko byÅo tak jak powinno byÄ, od siebie polecam stronkÄ.
Tylko przesyÅka przychodzi na czas
Tylko przesyÅka przychodzi na czas. Napisalem ze chcialbym zwróciÄ towar poniewaÅŒ zle sie po nim czuje. Cisza. Nie polecam. Brak z nimi jakiegokolwiek kontaktu
Nie zgadzam sie z opiniami
Nie zgadzam sie z opiniami. Zamowienie w piatek. Wtorek juz bylo na miejscu. Wszystko zgodnie z opisami. Polecam
1NIE POLECAM
1. Produkty nieskuteczne, brak kontaktu
2. RozsyÅajÄ
spam na telefony podane w zamówieniu, nie da siÄ z tego wypisaÄ ani zablokowaÄ bo za kaÅŒdym razem przychodzi z innego numeru.
Ciekawe czy sÄ
zarejetrowani w Sanepidzie i US... Sprawdzi siÄ....
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã