Tidsintervallet er for stort Jeg skal sÊtte halvdelen time af for at vÊre hjemme. Budet er altid meget venlig! Nogle gange kommer den sidste info om mere prÊcis ankomsttid perfekt, andre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
virkelig dyr mad, pulver kartoffelmos og grÞnne slatne vandede bÞnner som eneste grÞntsager i 80% af retterne.. uigennemskueligt bestillings system, pÃ¥ ingen tÊnkelig mÃ¥de noget jeg vil anbefale..... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Naturlig mad der smager godt som er fyldt med den nÊring jeg har brug for sÃ¥ jeg undgÃ¥r at falde for cravings og kan holde linjen / komme i bedre form / tabe mig ð
Da jeg er blind kan man jo ikke lÊngere sige at man spiser med Þjnene. Min smagssans og fÞlesans bliver i den grad indfriet. Konsistensen er vigtig, sprÞdhed, blÞdhed osv , er ligesom smagen meget vig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Har prÞvet omkring 12 af deres retter nu. Jeg har vÊret meget positiv overraskket over smagen. Min sidste levering manglede dog en ret, men jeg skrev til kunde service og fik hurtigt hjÊlp og retten refunderet.
Fejl sker, så handler det bare om hvordan man håndtere dem. Stor thumbs op herfra.

Factor_Danmark ããã®åç
Virkelig god mad der holder mig mÊt lÊnge. Smagen er på hÞjde med mange restauranter.
Det er lidt dyrt, men pengene vÊrd- isÊr hvis man som jeg ikke er supergod til at spise nok grÞntsager

Factor_Danmark ããã®åç
Så lÊkker mad og god servering !
Jeg varmer bare maden i 20 min., tager det ud af plasticbakken og serverer det på en opvarmet tallerken - Perfekt !

nemhed når man ikke mere gider madlavning 73 år god kvalitet

Factor_Danmark ããã®åç
LÊkre retter til retfÊrdige priser ift. kvalitet og kvantitet

Factor_Danmark ããã®åç
Maden er fin og smager godt.
Jeg undre mig dog over i trÊkker pengene flere dage fÞr levering

Factor_Danmark ããã®åç
Et generelt rimeligt måltid. DesvÊrre for dyrt.
I lÊngden ret ensformigt med mange grÞnne bÞnner, og broccoli.

Factor_Danmark ããã®åç
Sunde OG lÊkre retter med gode ingredienser.
Passende portioner.
Nem levering.

Factor_Danmark ããã®åç
Nemt og velsmagende. Efter 2uger med kylling, laks og hakket oksekÞd, blev det lidt ensformigt. Imponeret over sprÞde grÞnsager, fin mos og stegte champignons. Kunne ikke rigtig smage krydderierne. Lidt for dyrt, men skÞnt at sÊtte et måltid på bordet på 4 minutter.
Kunne godt tÊnke mig en sammenkogt ret.

Factor_Danmark ããã®åç
Levering kommer som lovet. Maden er virkelig god. Gode råvarer og godt udvalg af sunde retter som sikrer en at man får det man skal. Er blevet lidt afhÊngig af det og anbefaler det til alle omkring os. Vores sÞn er også gået med på det nu.

Factor_Danmark ããã®åç
LÊkker mad - tilpas krydret. nemt at tilberede.

Factor_Danmark ããã®åç
Maden smager godt og jeg bliver mÊt, men man skal kunne lide kylling, men tilbehÞr vÊksler meget, så alt i alt OK

Factor_Danmark ããã®åç
Rigtig god smag. Rigelig i hver portion. For mange bÞnner. For lidt at vÊlge imellem. Meget laks-kylling- for lidt kÞdretter. Mangler et sted at kunne skrive hvad man ikke kan tåle/ er overfÞlsom overfor.

Factor_Danmark ããã®åç
Nemt og lÊkkert, men ikke nok til at blive mÊt af ( får protein portionen)
Så for mig er det en alt for dyr lÞsning og jeg har en helt alm. appetit.

Factor_Danmark ããã®åç
Elendig levering som altid rammer min 4 timer forkerte og de sidste 3 gange har chufÞrren meldt at han holder 1 km
Derfra og jeg skal komme og hente mine betalte bare.
Aldrig igen

Factor_Danmark ããã®åç
I like being able to enjoy a fine meal on days where I am home late from work. Great to be able to just heat it and know it is both delicious and healthy

Factor_Danmark ããã®åç
Detta Àr första gången jag har testat eran service, och bolognese med zucchini-spaghetti var det Àckligaste jag har Àtit, jag hellre skulle gå till baks till min gamla skola Àn Àta hos er igen.
Maten hade ingen smak, zucchini-spaghetti hade en elÀndig bitande smak, men vad jag tyckte var vÀrst Àr svampen, den hade en skÀmd kÀnsla nÀr man tuggade på det, det var som man åt blöt sjö svamp.
Jag vore inte rekommendera.