Factor_Danmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tidsintervallet er for stort Jeg skal sÊtte halvdelen time af for at vÊre hjemme. Budet er altid meget venlig! Nogle gange kommer den sidste info om mere prÊcis ankomsttid perfekt, andre... もっず芋る

䌁業が回答したした

virkelig dyr mad, pulver kartoffelmos og grÞnne slatne vandede bÞnner som eneste grÞntsager i 80% af retterne.. uigennemskueligt bestillings system, pÃ¥ ingen tÊnkelig mÃ¥de noget jeg vil anbefale..... もっず芋る

䌁業が回答したした

Naturlig mad der smager godt som er fyldt med den nÊring jeg har brug for sÃ¥ jeg undgÃ¥r at falde for cravings og kan holde linjen / komme i bedre form / tabe mig 😄

Da jeg er blind kan man jo ikke lÊngere sige at man spiser med Þjnene. Min smagssans og fÞlesans bliver i den grad indfriet. Konsistensen er vigtig, sprÞdhed, blÞdhed osv , er ligesom smagen meget vig... もっず芋る

䌁業情報

1. 出前
  2. 食品補造甚品
  3. 食品提䟛業者
  4. オンラむン食品泚文サヌビス

Factor_Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Med Factors friske, fÊrdigtilberedte måltider bliver det nemmere for dig at nå dine mål, og samtidig sparer du tid og energi på indkÞb, tilberedning, madlavning, opvask og sÞgen efter ernÊringsoplysninger. Du slipper for besvÊret, men bevarer kontrollen over din kost.

Factors kulinariske eksperter tilbereder din mad med lÊkre kvalitetsingredienser og arbejder altid pÃ¥ at optimere nÊringsvÊrdien af ​​hvert enkelt mÃ¥ltid. Dine mÃ¥ltider leveres friske og fÊrdigtilberedte lige til din dÞr - klar til opvarmning, lige til at spise.

Så lÊnge dit abonnement er aktivt, vil din ordre automatisk blive afgivet for dig hver onsdag kl. 23:59. Du kan altid Êndre, springe over eller afmelde din ordre inden denne deadline.

BemÊrk venligst, at eksisterende ordrer kan ikke Êndres eller afmeldes, når du har betalt."

Healthy Meals – Ready When You Are

圓該䌁業による蚘述

Friske måltider leveret til din dÞr - udviklet af ernÊringseksperter og kulinariske eksperter | Factor
Miks dine favoritter: VÊlg måltider, der passer til din smag og kosttype. 15 friske, nÊrende måltider hver uge.

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

746件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 374ä»¶

レビュヌを曞く

God mad og retter deres fejl

Har prÞvet omkring 12 af deres retter nu. Jeg har vÊret meget positiv overraskket over smagen. Min sidste levering manglede dog en ret, men jeg skrev til kunde service og fik hurtigt hjÊlp og retten refunderet.

Fejl sker, så handler det bare om hvordan man håndtere dem. Stor thumbs op herfra.

2026幎8月19日

Hej Magnus,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med Factor!

Hvis du oplever nogle problemer i fremtiden, eller hvis du har spÞrgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores sÞde kundeservice team som med glÊde vil hjÊlpe dig.

Martin - FactorMeals

Virkelig god mad der holder mig mÊt

Virkelig god mad der holder mig mÊt lÊnge. Smagen er på hÞjde med mange restauranter.

Det er lidt dyrt, men pengene vÊrd- isÊr hvis man som jeg ikke er supergod til at spise nok grÞntsager

2026幎8月6日

Hej Annika,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Hvor er det dejligt at hÞre, at du kan lide vores nemme og velsmagende opskrifter.

Syntes det smager dejligt

Syntes det smager dejligt, lidt små portioner

2026幎5月26日

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at lÊse, at du nyder vores velsmagende måltider.

Portion stÞrrelserne er en vanskelig balance, som vi arbejder hårdt på at finde, da vi ikke Þnsker at bidrage til Þget madspild, men Þnsker at vores kunder skal vÊre mÊtte og tilfredse.

Vi arbejder altid på at forbedre os, og tager meget gerne din feedback med videre. Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det kommer til tiden og det smager godt

Det kommer til tiden og det smager godt

2026幎8月5日

Hej Carina,

Martin - FactorMeals

Så lÊkker mad og god servering !

Så lÊkker mad og god servering !
Jeg varmer bare maden i 20 min., tager det ud af plasticbakken og serverer det på en opvarmet tallerken - Perfekt !

2026幎8月6日

Hej Bruger-398246,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at lÊse, at du har haft en positiv oplevelse med Factor.

Emma fra Factor

nemhed når man ikke mere gider

nemhed når man ikke mere gider madlavning 73 år god kvalitet

2026幎7月29日

Hej Ove,

Martin fra Factor

LÊkre retter til retfÊrdige priser ift

LÊkre retter til retfÊrdige priser ift. kvalitet og kvantitet

2025幎8月31日

KÊre Melissa,

Hvis du oplever nogle problemer i fremtiden, eller hvis du har spÞrgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores sÞde kundeservice team som vil med glÊde hjÊlpe dig.

Martin - FactorMeals

Maden er fin og smager godt.

Maden er fin og smager godt.
Jeg undre mig dog over i trÊkker pengene flere dage fÞr levering

KÊre Iben,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med FactorMeals :)

Årsagen til at belÞbet trÊkkes pÃ¥ forhÃ¥nd, er sÃ¥ at vi kan handle ind alt efter vores kunders behov, og de Êndringer de har foretaget. Vi kan pÃ¥ den mÃ¥de minimere madspild sÃ¥ meget som muligt.

Et generelt rimeligt måltid

Et generelt rimeligt måltid. DesvÊrre for dyrt.
I lÊngden ret ensformigt med mange grÞnne bÞnner, og broccoli.

Hej Jytte,

Jeg er ked af at lÊse, at du finder det for dyrt. Din feedback er utrolig vigtig for os, og vi er altid åbne for forslag til, hvordan vi kan forbedre os.

De bedste hilsner,
Martin fra Factor

Sunde OG lÊkre retter med gode

Sunde OG lÊkre retter med gode ingredienser.
Passende portioner.
Nem levering.

2026幎1月16日

Hej Paul,

Nemt og velsmagende

Nemt og velsmagende. Efter 2uger med kylling, laks og hakket oksekÞd, blev det lidt ensformigt. Imponeret over sprÞde grÞnsager, fin mos og stegte champignons. Kunne ikke rigtig smage krydderierne. Lidt for dyrt, men skÞnt at sÊtte et måltid på bordet på 4 minutter.
Kunne godt tÊnke mig en sammenkogt ret.

Hej Leila,

Dejlig at lÊse. at du synes om vores måltider, og at disse levede op til dine forventninger.

De bedste hilsner,

Rigtig god og nem mad

Levering kommer som lovet. Maden er virkelig god. Gode råvarer og godt udvalg af sunde retter som sikrer en at man får det man skal. Er blevet lidt afhÊngig af det og anbefaler det til alle omkring os. Vores sÞn er også gået med på det nu.

2026幎8月4日

KÊre Lasse,

Martin - FactorMeals

rigtig dejlig mad - nemt at håndtere

LÊkker mad - tilpas krydret. nemt at tilberede.

2026幎7月30日

KÊre Kirsten,

Martin - FactorMeals!

Maden smager godt og jeg bliver mÊt

Maden smager godt og jeg bliver mÊt, men man skal kunne lide kylling, men tilbehÞr vÊksler meget, så alt i alt OK

Hej Berit,

maden smager rigtig godt

Hej Dorte,

Rigtig god smag

Rigtig god smag. Rigelig i hver portion. For mange bÞnner. For lidt at vÊlge imellem. Meget laks-kylling- for lidt kÞdretter. Mangler et sted at kunne skrive hvad man ikke kan tåle/ er overfÞlsom overfor.

Hej Lise,

Jeg er ked af at lÊse, at variationen ikke levede op til dine forventninger.

Vi arbejder lÞbende på at forbedre vores service, og tager meget gerne din feedback med videre.

Nemt og lÊkkert

Nemt og lÊkkert, men ikke nok til at blive mÊt af ( får protein portionen)
Så for mig er det en alt for dyr lÞsning og jeg har en helt alm. appetit.

2026幎7月14日

Hej Merete,

Elendig levering som altid rammer min 4

Elendig levering som altid rammer min 4 timer forkerte og de sidste 3 gange har chufÞrren meldt at han holder 1 km
Derfra og jeg skal komme og hente mine betalte bare.

Aldrig igen

2025幎8月28日

Hej Nikolaj,

Jeg er ked af at lÊse, at du har haft besvÊr med at få dine måltider leveret som forventet. Derudover, beklager jeg meget for ulejligheden dette har forårsaget dig.

Easy and healthy

I like being able to enjoy a fine meal on days where I am home late from work. Great to be able to just heat it and know it is both delicious and healthy

2025幎10月10日

Hi Pia,

Thank you for your review.

I am happy to read that you've been satisfied with your experience at FactorMeals, as our customer satisfaction is our top priority :)

We really appreciate your feedback and we look forward to deliver to you again.

Best regards,
Martin - FactorMeals!

Detta Àr första gÃ¥ngen jag har testat

Detta Àr första gången jag har testat eran service, och bolognese med zucchini-spaghetti var det Àckligaste jag har Àtit, jag hellre skulle gå till baks till min gamla skola Àn Àta hos er igen.
Maten hade ingen smak, zucchini-spaghetti hade en elÀndig bitande smak, men vad jag tyckte var vÀrst Àr svampen, den hade en skÀmd kÀnsla nÀr man tuggade på det, det var som man åt blöt sjö svamp.

Jag vore inte rekommendera.

2026幎7月26日

Hi Marjan,

Thank you for your review.

I am really sorry to read that your experience with FactorMeals did not meet your expectations.

We are always working to improve and would love to hear your feedback. Thank you for sharing your experience with us.

Best regards
Martin - Factor