Tidsintervallet er for stort Jeg skal sætte halvdelen time af for at være hjemme. Budet er altid meget venlig! Nogle gange kommer den sidste info om mere præcis ankomsttid perfekt, andre... もっと見る
企業が回答しました
virkelig dyr mad, pulver kartoffelmos og grønne slatne vandede bønner som eneste grøntsager i 80% af retterne.. uigennemskueligt bestillings system, på ingen tænkelig måde noget jeg vil anbefale..... もっと見る
企業が回答しました
Naturlig mad der smager godt som er fyldt med den næring jeg har brug for så jeg undgår at falde for cravings og kan holde linjen / komme i bedre form / tabe mig 😄
Da jeg er blind kan man jo ikke længere sige at man spiser med øjnene. Min smagssans og følesans bliver i den grad indfriet. Konsistensen er vigtig, sprødhed, blødhed osv , er ligesom smagen meget vig... もっと見る
当該企業による記述
当該企業による記述
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det er det mest elendige mad, jeg nogensinde har fået.
Tørstigt laks med stærk tomatsovs og rå bønner. Uspiseligt.
Trævlet kød med vandtynd sovs og blegbrunt smattet broccoli.
Har aldrig fået så dårlig mad. Måtte smide det ud. Ikke engang min hund ville spise det. Puh ha!!

Factor_Danmark からの回答
Hej. Fordi det er nemt. Kun opvarmning, servere det, og spis !! Velsmagende og sundt ! Voila. 🎶💖🎶

Factor_Danmark からの回答
Nogle få (2-3) af keto måltiderne smager godt.
Variation og bedre kvalitet / smag savnes i høj grad. I skriver, at anmeldelser af måltiderne betyder meget for jer. Det skulle man ikke tro, for der sker absolut ingen ændringer, ligegyldig, hvor mange måltider, man anmelder. Så indtrykket er, at anmeldelser absolut ingen betydning har.
KundeSERVICE er desværre hellerikke i orden. Der er ingen service. De beklager fejl, men hjælper ikke. Foreslår bare, man melder sig ud, hvis man ikke er tilfreds - i stedet for at gøre noget for at kunden bliver tilfreds. Som nu i går, hvor der kun var 2 måltider i kassen i stedet for de bestilte 4. Med sådanne fejl burde de køre ud med det manglende. Jeg kan jo ikke spise returpenge. Men nej, de er ligeglade med, om vi handikappede får mad eller ej. Det hele virker som kold business, ikke som service / hjælp 😢.

Factor_Danmark からの回答
Dårlig start til en ny kunde. Skulle have leveret 4 måltider, fik kun to!
Nåh, men så kunne oplevelsen måske løftes, hvis det leverede er OK! Desværre - kylling med kartoffelmos, som var så tørt, at det kun kunne indtages, hvis det blev skyllet ned.
….. og så var det næsten umuligt at melde sig ud igen. Det er en ommer!

Factor_Danmark からの回答
We started using Factor after weeks of exhausted, chaotic evenings trying to cook while managing our daughter’s reflux. Having proper, healthy meals show up ready to eat has honestly changed our routine — less stress in the kitchen means more hands free for a fussy baby who needs to be held upright after feeds. The food quality is great and it’s been one less thing to worry about during an already overwhelming stage.
My only wish: less plastic packaging. Given how many meals we go through, it would be amazing to see more sustainable, non-plastic container options in the future. That aside, this service has been a huge help to our family — highly recommend to any new parents in the same boat

Factor_Danmark からの回答
Elendig mad og endnu mere elendig kundeservice. Maden endte i hundeskålen, mere er der ikke at sige om det. Kundeservicen er ikke eksisterende. Jeg prøvede at afmelde min levering, først via mail - intet svar, så via svar på de sms’er de sendte - ingen reaktion, så via chaufføren der skulle levere - ingen reaktion, og maden blev leveret. Efter noget solidt gravearbejde, fandt jeg et nummer til dem. Her fik jeg at vide, at de normalt kun kan kontaktes via sociale medier (fedt når man ikke har nogen af dem). Derudover var hun bare super arrogant og flabet og absolut ikke indstillet på at at hjælpe på nogen måde.

Factor_Danmark からの回答
Jeg valgte factor da jeg har fået konstateret brystkræft og nu er i kemobehandling og derfor ikke har overskud tilbageløb at lave mad- retterne bliver bedst i microovnen kommer jeg dem i sirfrayeren bliver broccoli eller bønner brankede

Factor_Danmark からの回答
Nem app, fint informationsniveau, god variation af menu’ er, søde chauffører, kan klart anbefales

Factor_Danmark からの回答
Velsmagende måltider med stor valgmulighed uge for uge. Passende portioner

Factor_Danmark からの回答
Jeg kunne godt tænke mig, at det engang imellem ville være muligt at få andet end almindelig laks, f.eks. koldrøget laks som jo ville gå fint sammen med spinat sovs.

Factor_Danmark からの回答
De fleste måltider er gode. Enkelte valg er virkelig lækre. Dejligt at få dem leveret 4 gange om ugen. Godt at kunne vælge tidsinterval.
Måske i den dyrere ende med over 100kr pr måltid, når intro rabatten er forbi.

Factor_Danmark からの回答
Jeg kan ikke komme i kontakt med dem, så jeg kan finde ud af hvordan jeg ændrer mine retter

Factor_Danmark からの回答
Måltiderne fra Factor er fantastisk gode og de smager rigtig godt! Måske er prisen lige i overkanten. Men det følger nok med for det gode!

Factor_Danmark からの回答
Maden smager for ens fra måltid til måltid. Når den bliver varmet efter forskriften smager den af gammel mad. Fisken smagte direkte dårligt, tilbehøret var for tørt. Det eneste, jeg spiste med velbehag, var mit første måltid med kylling. Er slet ikke 100kr værd pr. måltid,

Factor_Danmark からの回答
Det var en tilfældighed jeg faldt over Factor på nettet. Men det første måltid jeg fik i går var lækkert.

Factor_Danmark からの回答
Easily adjustable menu, convenient delivery, and cooking effort reduced to an absolute minimum makes for a compelling project. The nit is, menus seem increasingly scraped over time.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。