Tidsintervallet er for stort Jeg skal sætte halvdelen time af for at være hjemme. Budet er altid meget venlig! Nogle gange kommer den sidste info om mere præcis ankomsttid perfekt, andre... もっと見る
企業が回答しました
virkelig dyr mad, pulver kartoffelmos og grønne slatne vandede bønner som eneste grøntsager i 80% af retterne.. uigennemskueligt bestillings system, på ingen tænkelig måde noget jeg vil anbefale..... もっと見る
企業が回答しました
Naturlig mad der smager godt som er fyldt med den næring jeg har brug for så jeg undgår at falde for cravings og kan holde linjen / komme i bedre form / tabe mig 😄
Da jeg er blind kan man jo ikke længere sige at man spiser med øjnene. Min smagssans og følesans bliver i den grad indfriet. Konsistensen er vigtig, sprødhed, blødhed osv , er ligesom smagen meget vig... もっと見る
当該企業による記述
当該企業による記述
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Let og hurtigt med god smag. Portion størrelse er ikke til sultne mænd.

Factor_Danmark からの回答
Har nu prøvet Factor 3 uger, grøntsager er lige til skraldespanden de er over kogt og slatne, forsøgte at opsige sidste uge, men fik alligevel leveret 8 middage i dag, Factor har nu lovet at slette mig, kan ikke anbefale Factor.
I ønsker flere oplysninger, men jeg kan ikke skrive anderledes, jeg har også skrevet til jer ang. jeres grøntsager hvor I har bedt mig skrive om min oplevelse med Factor.

Factor_Danmark からの回答
Hvidløg,hvidløg og atter hvidløg. Det hele smager og lugter ens, nemlig af hvidløg. Citronris smager af hvidløg, champignongssauce smager af hvidløg.
Havde forventet lækre måltider til den pris.
Nogle retter er decideret ulækre og nærmest uspiselige. For eksempel Pulled beef er så ulækker, at ikke engang katten gider spise kødet.
Er på anden uge og kun én ret har været lækker. Ratatouille.
Så er der transporten. Virkelig et ressourcespild og den bryder den kolde kæde.
Papkasse med 2 køleposer. Maden er ikke kold, når den leveres. Og når så der leveres mad med få dages holdbarhed, ja så er det tæt på at være uansvarligt.

Factor_Danmark からの回答
Svindelforetagende. Dyr og dårlig. Og de er umulige, at komme i kontakt med via mail, telefon, messinger. Har du først tilmeldr dig, fanger bordet. Mailbox melder tilbage om en hollandsk side! Bedste råd herfra: Hold snotten væk!

Factor_Danmark からの回答
Jeg har over 3 omgange forsøgt at annullere min ordre. Jeg har forsøgt at kontakte jer telefonisk samt gennem jeres chat funktion, men modtager absolut ingen hjælp.
Jeg har været glad for factors retter men kundeservice er absolut ikke eksisterende.
Nu har I for 2 gang trukket 649 kr selvom jeg HAR forsøgt at fjerne bestillingen, da de ikke kan modtages!!
Det er under al kritik og jeg kan ikke tage imod næste ordre!

Factor_Danmark からの回答
Hurtige og ret lækre retter. Blot lidt udfordrende at få en opvarmet ret til at se frisk og indbydende ud...

Factor_Danmark からの回答
Factor’s kundeservice stinker, Factor er ren bondefangeri, ingen tanke om madspild
Vi mener vi havde afmeldte 3 uger i træk, men så får vi en sms om at vi modtager mad i den midterste uge, ringer til Factor “kundeservice” som ifg dem har vi ikke afbestilt den anden uge, snakker frem og tilbage, jeg vil have maden afbestilt og have mine penge retur, Factor vil max afbestille og give 50 procent tilbage af betalingen, Beder om at snakke med en supervisor, får okay af medarbejderen, men supervisoren ringer aldrig tilbage og det ender med vi modtager maden selv om vi ikke burde være hjemme…tusinde tak Factor

Factor_Danmark からの回答
Det er ikke muligt, at gennemskue virksomhedens samarbejde med andre virksomheder - ‘Gordon’ og ‘HelloFresh’, hvilket giver problemer ifm opsigelse. Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med det ansvarlige firma eller den ansvarlige medarbejder, da man efterlades med kontakt til bots…..

Factor_Danmark からの回答
FACTOR trak uberettiget penge på mit kort. Forløbet viste desværre manglende kendskab til reglerne for fjernsalg, som ellers er grundlæggende ved onlinehandel. Først efter jeg henviste til gældende regler og gjorde opmærksom på, at jeg ville bede banken tilbageføre beløbet, blev pengene returneret. Processen var unødigt besværlig og efterlod et indtryk af, at FACTOR ikke håndterede sagen på en redelig måde.

Factor_Danmark からの回答
Det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner. Jeg afmeldte abonnementet lige efter jeg havde oprettet det, og længe inden fristen for afmelding, da jeg havde glemt at jeg var væk i ugens løb. Det var 14 dage før levering, og nu har jeg fået besked på at kassen leveres alligevel og jeg er blevet trukket 809,- for min første kasse uden rabat. Jeg har ringet og talt med kundeservice som forklarer at man ikke kan framelde den første kasse. Bondefangeri af rang!!!

Factor_Danmark からの回答
Jeg blev meget overrasket over at det smagte så godt og jeg bliver mæt hver gang og kødet er så mørt og lækkert og ja det smager af mere synes jeg

Factor_Danmark からの回答
Et abonnement oven i hvad maden allerede kostede er for meget. Der blev pludselig trukket 500kr for… hvad? Ingen ting? Det betyder at 6 måltider nu pludselig havde kostet 800kr fremfor de 250kr det blev i første omgang, for at teste factor.
Jeg skal aldrig nogensinde tilbage igen - det skal mine venner heller ikke, alle “tilbudskoder” m.m har vi smidt langt væk.
500kr for abonnement et sted hvor man i forvejen betaler for produkterne? Hahaha.

Factor_Danmark からの回答
Fordi mad mange med kylling
Jeg er ikke vild med kylling
Jeg kan lide oksekød og ris.
Savnet bedste godmorgen mad med pakker med factor 🙁 helt ærligt… kun varm mad til factor… det er kun 809kr bliver dyrt til varme mad
Det er lidt problemet tak for hjælpen med venlig hilsen

Factor_Danmark からの回答
Har fået 6 måltider til en uge hvoraf 4 luktede og smakte hvidløg ad pommern til. Og portionerne er meget små!
Det eneste positive jeg fik ud ad oplevelsen var levering til dørren til tiden samt jeg ikke selv skulle ud og handle.
Kommer ikke at anbefale factor til nogen

Factor_Danmark からの回答
Maden der leveres er super lækker og tilberedt på en dejlig velsmagende måde.
Perfekt når man kun er 1 i husstanden
Kan varmes i airfryer på panden eller i ovnen.
Prismæssigt måske lidt mere end, jeg havde regnet med, men skal man selv lave det hele fra bunden: indkøb 🛒 tid på at lave det ? Er det en Wind Wind situation at få maden fra Factor 👍

Factor_Danmark からの回答
Min mor på 92 faldt for jeres tilbud og sagde ja til en prøvepakke, men nu har i så uden hendes accept og forståelse sendt en ny pakke og bare hævet pengene for det, hvilket hun har forsøgt at stoppe.
Hun opdager så pakken i har sendt 3 dage efter den er leveret og fordi hin som pensionist ikke har råd til bare at smide det ud, så spiser hun det med fare fare for at blive syg af det.
Det er simpelthen utilgiveligt og ekstremt kritisabelt, at man ikke let kan afmelde eller komme i kontakt med firmaet, som ikke svarer tilbage på dansk når man endelig får fat i dem og deres telefonnummer er tydeligvis heller ikke dansk.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。