Factor_Danmark レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Tidsintervallet er for stort Jeg skal sætte halvdelen time af for at være hjemme. Budet er altid meget venlig! Nogle gange kommer den sidste info om mere præcis ankomsttid perfekt, andre... もっと見る

5つ星のうち1の評価

virkelig dyr mad, pulver kartoffelmos og grønne slatne vandede bønner som eneste grøntsager i 80% af retterne.. uigennemskueligt bestillings system, på ingen tænkelig måde noget jeg vil anbefale..... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Naturlig mad der smager godt som er fyldt med den næring jeg har brug for så jeg undgår at falde for cravings og kan holde linjen / komme i bedre form / tabe mig 😄

5つ星のうち5の評価

Da jeg er blind kan man jo ikke længere sige at man spiser med øjnene. Min smagssans og følesans bliver i den grad indfriet. Konsistensen er vigtig, sprødhed, blødhed osv , er ligesom smagen meget vig... もっと見る

企業情報

1. 出前
  2. 食品製造用品
  3. 食品提供業者
  4. オンライン食品注文サービス

Factor_Danmark について

当該企業による記述

Med Factors friske, færdigtilberedte måltider bliver det nemmere for dig at nå dine mål, og samtidig sparer du tid og energi på indkøb, tilberedning, madlavning, opvask og søgen efter ernæringsoplysninger. Du slipper for besværet, men bevarer kontrollen over din kost.

Factors kulinariske eksperter tilbereder din mad med lækre kvalitetsingredienser og arbejder altid på at optimere næringsværdien af ​​hvert enkelt måltid. Dine måltider leveres friske og færdigtilberedte lige til din dør - klar til opvarmning, lige til at spise.

Så længe dit abonnement er aktivt, vil din ordre automatisk blive afgivet for dig hver onsdag kl. 23:59. Du kan altid ændre, springe over eller afmelde din ordre inden denne deadline.

Bemærk venligst, at eksisterende ordrer kan ikke ændres eller afmeldes, når du har betalt."

Healthy Meals – Ready When You Are

当該企業による記述

Friske måltider leveret til din dør - udviklet af ernæringseksperter og kulinariske eksperter | Factor
Miks dine favoritter: Vælg måltider, der passer til din smag og kosttype. 15 friske, nærende måltider hver uge.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 374

レビューを書く

Fint

Alt smagte utrolig godt så det bør gentages 👏

2026年2月26日

Hej Jens,

Dejligt af læse, at du har haft en positiv oplevelse med Factor! Vi glæder os til at skulle levere til dig igen :)

Din feedback er utrolig vigtig for os, og vi er altid åbne for forslag til, hvordan vi kan forbedre os.

Nemt og godt

For en med mine arbejdstider og som bor alene, er det her både sundt og smager godt. Hvis jeg skulle købe ind selv til alle disse retter, skulle jeg bruge en lille formue. Det smager rigtig godt og er nemt at gå til

Hej Jesper,

5つ星のうち1の評価

Fået mad efter abonnement var afsluttet og skulle stadig betale det fulde beløb

Maden var fin, men vi tænkte at det var det vi skulle prøve og så afmeldte vi efter 3x levering og den første søndag efter det var afmeldt fik vi intet som forventet. Men søndagen efter da det er afmeldt kommer der igen en kasse til en uge. Hvilke vi ikke har bedt om at få. Vi ringer til dem og de siger at der er sket en fejl inde hos dem men at vi stadig skal betale det fulde beløb for noget mad som vi ikke har ville have. Og så kunne vi få sølle 50kr inde på factor appen. Sikke noget svineri! Kundeservice er ringe og man kan ikke betale inde på deres app

2026年2月15日

Hej Mathias,

Jeg er virkelig ked af at læse, at du har haft problemer med deaktiveringen af dit abonnement.

Du må meget gerne kontakte mig på supervisor@factormeals.dk, så vi kan få undersøgt hvad der er sket og hjælpe dig.

5つ星のうち1の評価

Maden er OK uden at være prangende, men kontakt og kundeservice er helt i bund.

Maden er OK uden at være prangende.
Nets spærrede imidlertid mit kort, da jeg betalte Factor for første forsendelse - uden forklaring iøvrigt.
Jeg forsøgte med chat, Facebook og telefonopkald at forklare, hvorfor jeg ikke bare ville tilknytte mit nye betalingskort, og bad om at få en regning, som jeg kunne betale med en almindelig bankoverførsel, hvilket en medarbejder på telefonen lovede at finde ud af.
Det tog tre leveringer for mig at få lukket ned for mit madabonnement, og jeg endte med at skylde dem godt 1000 kr., som de bare helt robotagtigt sendte rykkere på.
Den lovede regning kom ikke, og jeg betalte med PayPal, og håbede på at Nets ikke igen ville lukke mit betalingskort.

2026年3月8日

Hej Jørn,

Jeg er virkelig ked af at læse, at du har haft problemer med dit abonnement, samt betalingen for dine måltidskasser.

Sådan afslutter du dit abonnement på vores hjemmeside:

1. Log ind på din konto
2. Klik på dit navn i højre hjørne og vælg "Kasseindstillinger"
3. Scroll ned og klik på "Opsig mit abonnement" i bunden
4. Bekræft, at du ønsker at afslutte efter din kredit vises ved at klikke "Opsig alligevel"
5. Vælg en årsag og klik derefter på "Fortsæt"
6. Klik "Afslut alligevel"

Vi sender dig en mail med en bekræftelse når din opsigelse er gået igennem.

Madglade hilsner

Nemt og velsmagende

Rigtig lækkert og velsmagende og passende størrelse, men bare for dyrt for en pensionist....

Hej Inge,

Dejligt af læse, at du har haft en positiv oplevelse med Factor, dog trist at læse at du finder det for dyrt :(

5つ星のうち5の評価

Super nem smagfuld mad med mange…

Super nem smagfuld mad med mange muligheder.

2026年3月8日

Hej Malene,

5つ星のうち3の評価

Ærlig snak om gode og mindre gode retter

Der er super gode retter imellem, men også retter, jeg absolut ikke bryder mig om.
Generelt er retterne med hakket oksekød lækre og med masser af smag!
Derimod er retter med pulled eller hele oksekødstykker virkelig dårlige. Det gælder både kødet (som jeg flere gange har kasseret) og sammensætningen af retterne med helt oksekød!
Retterne med laks er egentlig ok men laksen er overstegt og tåler slet ikke opvarming i mikrobølgeovn.
Når man har prøvet de forskellige retter og sammensætninger, er der virkelig god mulighed for at vælge præcist det, man godt kan lide at spise, så jeg fortsætter mit abonnement og bælger fremover bare kun det bedste!
For der ER mange dejlige retter!

Hej Birte,

Trist at læse, at nogle af vores retter ikke levede op til dine forventinger.

5つ星のうち5の評価

Perfekt og nem løsning for ældre

Perfekt og nem løsning for ældre, der har vanskeligt ved at handle selv.
Maden er balanceret og smager godt.
Kan anbefales.

Hej Annalis,

Hej Stig,

Nemme keto-måltider

Jeg har bestilt det for nem adgang til keto aftensmåltider (regn med 2 måltider per dag) og er ikke skuffet efter et par ugers leveringer. Der er retter der smager af mere end andre, men der er et fint udvalg hver uge. Jeg ville dog ønske at der var mere som den amerikanske version med retter til hele dagen.

Hej Jesper,

Good food,taste very god

2026年3月1日

Hi Jonna,

Thank you for your review.

Great to read that you had a positive experience with Factor! We look forward to delivering to you again :)

Your feedback is incredibly important to us, and we are always open to suggestions on how we can improve.

Best regards,
Martin from Factor

5つ星のうち5の評価

Det er en rigtig god måde at bestille…

Det er en rigtig god måde at bestille på håber da der kommer flere retter på menuen dem der er der er rigtig lækker end til nu 👍

Hej Egon,

5つ星のうち1の評価

Jeg ville også prøve jeres koncept...

Jeg ville også prøve jeres koncept, og bestilte 6 måltider. Det første var okay omend lidt smagsløst. Det andet måltid var også okay indtil jeg nogle timer senere fik en madforgiftning. Så var det selvfølgelig ikke okay mere. Jeg har nu smidt de sidste 4 måltider ud, og opsagt mit abonnement eller hvad jeg skal kalde det.

Hej Pia,

Jeg er ked af at læse, at din oplevelse hos Factor ikke levede op til dine forventninger.

Jeg har nu anmodet om yderligere oplysninger for at kunne komme i kontakt med dig og hjælpe dig bedre.

Dejlige retter

Det er nogle dejlige og smag fulde retter,
og godt, at der er forskellige at vælge imellem.
Nemt at man bare skal sætte dem i mikroovnen.

Hej Helen,

5つ星のうち5の評価

Alt spiller og kunne tænke sig💫💫💫

Alt spiller og jeg er vild med jeres smage i jeres spændende nærende retter💫💫💫

Jeg kunne dog godt ønske mig økologiske råvarer og at grønsagerne kom aladente, de er lidt slatten.

Ellers meget tilfreds

Hej Nazmin,

Hold jer væk

Jeg var blot nysgerrig på at se deres måltider, men for overhovedet at få lov til at se deres måltidskasser, skal man oprette en bruger, indtaste adresse og tilføje betalingskort. Det virker helt unødvendigt, når man bare gerne vil se udvalget først.

Efter oprettelsen viser det sig så, at man åbenbart automatisk har et aktivt medlemskab. Jeg opsagde det med det samme, da jeg synes deres priser er helt i vejret – omkring 100 kr. pr. måltid er simpelthen for dyrt.

Alligevel kan jeg nu se, 4 dage senere, at der er blevet trukket penge for en måltidskasse, selvom abonnementet blev opsagt kort tid efter oprettelse.

Jeg har aldrig før oplevet, at man skal indtaste kortoplysninger og nærmest tegne et abonnement bare for at få lov til at se et udvalg. Hele processen føles vildledende og unødvendigt kompliceret.

Ingen anbefaling herfra.

2026年2月21日

Hej Oliver,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Jeg er ked af, at du er kommet til at oprette et abonnement og lagt en ordre.

Factor er et abonnementstjeneste der betyder, at du automatisk modtager en levering hver uge, efter du har tilmeldt dig. Systemet ligger en ordre til dig på forhånd som du selv har ansvaret på at styrre eller ændre.

Vi er stolte af at kalde os selv en fleksibel abonnementstjeneste, dvs. vi har ingen bindingstid eller krav til køb, og du kan selv vælge dine leverancer for at sikre, at vi passer ind i din hverdag. Det eneste du skal huske på er at vores deadlines for al ændringer samt afbestilling er Tirsdag kl. 23:59 for Søndagsleveringer og Onsdag kl. 23:59 for Mandags & Tirsdagsleveringer

Bemærk venligst, at det kun er os i kundeservice der kan slette din første bestilling som også er beskrevet under vores vilkår og betingelser.
Hvis du blot ønsker at se vores retter, kan dette sagtens lade sig gøre uden at oprette et abonnement under 'ugens menu' Her får du et link til dette: https://www.factormeals.dk/weekly-menu

Hvis du oplever nogle problemer i fremtiden, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice team på dette link: factormeals.dk/contact

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Hej Randi,

Jeg synes maden er god

Jeg synes maden er god, men mængden er for lille (under 400 gr) er ikke nok til en voksen mand.
Utilfreds med at maden først ankommer kl 20.30 om aftenen, når man har planlagt at skulle spise det til aftensmad samme dag.

2026年2月23日

Hej Henrik,

Jeg er ked af at læse, at du fik din måltidskasse senere end planlagt, og at portionerne ikke levede op til din forventning.

Portion størrelserne er en vanskelig balance, som vi arbejder hårdt på at finde, da vi ikke ønsker at bidrage til øget madspild, men ønsker at vores kunder skal være fulde og tilfredse.

Vi arbejder altid på at forbedre os, og tager meget gerne din feedback med videre. Tak fordi du deler din oplevelse med os.

De bedste hilsner

5つ星のうち3の評価

Vi bestilte 4 måltider alle med ens…

Vi bestilte 4 måltider alle med ens kylling og meget kedelige grøntsager og pulverkartoffelmos. Levering fint.men alt for dyrt er meget skuffet.

2026年2月24日

Hej Jette,

Jeg er ked af at læse, at du finder det for dyrt og at din oplevelse hos Factor ikke levede op til dine forventninger.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

De bedste hilsner,

Vi har haft det nu i 14 dage

Vi har haft det nu i 14 dage. Dvs en uge hvor vi med forventning betalt glædeligt og en uge hvor man ikke kan afmelde fordi man er for sent på den, trods man beskriver madens "kvalitet". Jeg har aldrig i mit liv smagt værre færdigretter. Kedelig og smagsløs er den mest positive beskrivelse jeg kan ytre. Grænsende til retter der smager direkte ulækkert. På trods af man selv kan vælge sine retter, retter som lyder lækre på papiret og ser godt ud på papiret - sandheden er bare noget helt andet end det man køber på papiret. I reklamer ser det lækkert og frisk ud. Når det modtages ligner det noget jeg ikke en gang vil serverer på et alderdomshjem, Det er som det mest positive uappetitligt. Derudover er portionerne for små - man efterlades fortsat sulten efter hvert måltid. Vi er ikke stort spisende normalt. Vi er 2 personer, og kan nemt blive mætte af 500g kød til sammen og naturligvis dertilhørende tilbehør. Men det her der skal vi spise minimum 2 færdigretter for bare at blive lidt mætte. Det er bedre kvalitet og smager 10000 gange bedre at tage ned i den lokale og købe de kendte færdigretter. Der kan man smage at man får mad i munden. Det her er ikke frisk produceret og er det, så er der tale om virkelig dårlige kokke. Vi går over til Hellofresh istedet for og bruger glædeligt 30-60 min i køkkenet frm for hundeæde. Nå nej vi skal lige igennem en uge mere tvunget fordi vi var en dag over framelding. Så hundeæde en hel uge mere. Jeg har ærligt lyst til at smide det direkte i skraldespanden hvis ikke det var fordi at det er næsten 1000 kr for en uges mad til 2 personer. Det kan vi sku gøre billigere og bedre på andre måder!

2026年2月23日

Hej Sabrina,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at læse, at din oplevelse hos Factor ikke levede op til dine forventninger.

De bedste hilsner

Trustpilot エクスペリエンス