Heel blij met Facturi
Heel blij met Facturi! Geeft een fijn overzicht en je bent veel minder tijd kwijt aan administratie
Facturi is het factuurprogramma voor ZZP'ers. Je verstuurd heel gemakkelijk je facturen via een betaalverzoekje zodat je super snel betaald wordt! Ook kan je je templates aanpassen exact zoals je wilt, en een leuke bedankpagina opzetten voor jouw klanten.
Utrechtseweg 129, 3818ED, Amersfoort, ãªã©ã³ã
Top programma voor het maken en versturen van facturen! Het kostte mij altijd heel veel tijd om alle gegevens steeds in te vullen op de facturen, maar bij Facturi gaat dat automatisch. Ook staat alles simpel in 1 overzicht. Ik ben er heel blij mee!
Ik ben dit gaan gebruiken omdat ik op zoek was naar een systeem wat makkelijk voor mij werkt en voor de ontvanger van de factuur. Overzichtelijk en makkelijk!
Superchill! Voor mij heel gemakkelijk om op te stellen, maar vooral een fijn idee dat deze factuurtjes (door de betaallinkjes) ook prettiger zijn voor de ontvanger van de factuur: kunnen ze lekker snel betalen. En dá's dan weer een win-win voor mij haha. :)
Fijn dat er een proefperiode is. Heb nog nooit zo simpel facturen op kunnen stellen!
Fijne en vooral snelle manier om facturen te maken en versturen.
Ik gebruik Facturi nu één maand en het bevalt prima! Eenvoudig & simpel om facturen te maken/versturen. Zeker een aanrader!
Ik gebruik Facturi nu al een tijdje, en ik vind het geweldig! Het betaal verzoekje werkt nog makkelijker als Tikkie. Support is geweldig. Ik heb nu ook al een aantal eigen templates gemaakt!
prima programma, doet wat het moet doen. simpel en overzichtelijk.
Nog nooit zo makkelijk, ik was opzoek naar een handige website die gewoon makkelijk en snel facturen kan versturen, opgeslagen contacten heeft, heldere templates, en de factuur + betaal link kan via mail, link of whatsapp worden verstuurd. Helemaal top.
Gewoon goed om makkelijk nette facturen te sturen
Een top programma! Heel gemakkelijk facturen kunnen maken, geen gedoe met betalingen! Ook had ik me eigen design laten maken, dus was mijn factuur helemaal eigen en precies zoals ik wou. Eigenlijk alleen maar plus punten. Ik raad het zeker aan als je snel en gemakkelijk een factuur wilt maken en sturen, zonder gedoe. En je kan zelfs een reminder sturen (automatisch) als je factuur bijna afloopt, helemaal top!
Zeker een aanrader ;)
Zeer tevreden met factuuri! Werkt echt onwijs makkelijk. De prijs die je betaald bespaar je dubbel en dwars dankzij de tijd je bespaard.
Geweldige ervaring bij facturi, ik raad ze iedereen zeer aan!
In 2 minuten een factuur gemaakt en super handig overzicht van openstaande facturen / btw die apart gezet moet worden etc. Chillste programma waar ik tot nu toe mee heb gewerkt!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã