Fremragende resultat. 4 Peugeot Nineteen fælge, som alle havde fået lidt for meget “kantsten”, blev som nye igen. Rigtig fin behandling af personalet og reparation inden for lovet tid. Jeg er meget... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kommet til at kysse en kantsten kunne komme til næsten med det samme,god pris.Færdig på under 2 dage.Perfekt resultat.Venlig behandling. Meget taknemmelig kunde. Vil varmt anbefale det til andre
Afleveret om mandagen til middag, fik opkald tirsdag til middag at de var færdige. Afhentede onsdag ,og det var ikke overdrivelse når de sagde fælgene kom til at se ud som nye, for hold op de er f... もっと見る
Meget tilfreds med arbejdet på mine BMW fælge. Resultatet ser fantastisk ud, og servicen var i top fra start til slut. Hurtig og professionel behandling, jeg vil helt sikkert bruge dem igen og anbefa... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Fælgfix er eksperter i at gøre dine bilfælge som nye igen. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder reparation af ridser, buler og skader på fælgene. Deres dygtige team bruger avancerede teknikker og materialer for at sikre, at dine fælge ser fantastiske ud. Uanset om du har almindelige fælge eller specialfælge, (diamond cut) kan Fælgfix hjælpe med at genoprette deres udseende og funktionalitet. Så hvis du har brug for at få dine fælge fikset, er Fælgfix det rette sted at gå! 😊🚗💨
デンマーク
- faelgfix.dk
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg fik ordnet fælgene på min mors bil i november 2025, da jeg havde været oppe at slås med en kantsten. Gutterne hos fælgfix var søde, rare og hjælpsomme - og fælgene var hurtigt lavet med super flot resultat. Kæmpe anbefaling herfra og jeg vil bestemt gå til dem en anden gang
5-stjernet service og et veludført stykke arbejde
Jeg fik anbefalet FælgFix af min kollega som var yderst tilfreds med deres service og efter min egen oplevelse vil jeg gøre det samme til alle som har behov for reparation af fælge. Jeg havde hvad jeg betragtede som dybe og lange skader i mine fælge, og var bekymret for om de kunne genoprettes, men efter et hurtigt og effektivt besøg hos deres værksted i Søborg, har jeg nu 4 fælge som fremstår som nye. Der var tydelig kommunikation i hele forløbet, og prisen var fair ift. markedet.
1 klasses arbejde på 22” Audi Sport fælg.
Jeg afleverede en meget ridset 22” Audi sport fælg som de lavede på 3 dage inkl afmontering/ påmontering af dæk og afbalancering.
Super flot resultat og den er som ny.
Fik lavet min bmw fælg hos fælgefix…
Fik lavet min bmw fælg hos fælgefix afleveret min fælg hos dem mandag klokken 15:30 også ringer Mo til mig tirsdag klokken 11 din fælg er klar du kan komme og hente den og det vil jeg sige er nok en af de beste service jeg nogensinde har fået vil helt klart vælge dem igen og mega flot arbejde 🙌💪
Super god service
Super god service og meget hurtig eksekvering. Jeg indleverede min BMW 520 om formiddagen og bilen var færdig samme dag. Fælgen står som ny og jeg er meget tilfreds.
Super flot arbejde og eminent service 😊
Hurtig og professionel!!!
Havde voldsmadret 2 VW dyre fælge og troede ikke de kunne reddes, fandt FælgFix via Facebook kontaktede dem og fik en pris der var yyyyyderst fair, afleverede fredag og allerede mandag formiddag hentede jeg de ‘nye’ fælge!!!!
Helt nye fælge for en brøkdel af prisen
Jeg købte en brugt bil med store fælge, som den tidligere ejer havde kørt på adskillige kantsten. Efter en tur hos Fælgfix er mine fælge som nye :-)
Som nye🤩🤩
Har lige fået ordnet 2 fælge hos Faelgfix og sikke et flot resultat de har lavet jeg er noget målløs 😮 🤩🤩
Kan 💯 anbefale disse gutter til at fixe jeres fælge 👊👊💪💪
Jeg har fået fixet en 20” fælg som…
Jeg har fået fixet en 20” fælg som havde været i kambolage med høj kantsten. Meget flot arbejde udført på ingen tid
Absolut 5 stjerner
Absolut 5 stjerner ! Hurtig tilbagemelding med en pris på reparation af fælg, kunne lave fælgen hurtigt, den er som ny, og prisen helt fair. Anbefales uden tvivl !
Super duper god oplevelse
Super duper god oplevelse. Det kan næsten ikke være mere let at aflevere og få fixet sine fælge. Har 21" mat bronze fælge til vores Q4 og fik skræmmer på begge hjul på højre side. Jeg havde dialog med personalet i sommers og lavede en aftale om at de vil få dem nå jeg skiftede til vinterhjul. De holdt vores aftalen til punkt og prikke og vi fik flotte fælge tilbage og til en god pris. En stor anbefaling herfra.
Følte mig velkommen og god betjening…
Følte mig velkommen og god betjening samt fine priser. Det var min første gang jeg skulle aflevere en leaset bil for at have lavet mine fælge. Jeg fik også lige en hurtig rundtur i værkstedet for at se hvordan de gjorde. Jeg afleveret min bil om morgen og den stod allerede
Klar dagen efter til formiddagen .
Dette er et sted jeg ville komme igen med min næste bil! Kan klart anbefales 😃
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。