Efter pludselig opstÃ¥ede smerter i hofte og knÊ ringede jeg til Falck for transport til lÊgen ( har kÞrsel Ã¥bn.) Ingen ventetid i telefon, venlig betjening, der lovede at jeg vil blive afhentet ind... ãã£ãšèŠã
Har kontaktet jer ang besÞg hos optiker pÃ¥ gr. af Þdelagte briller. Jeg er dÃ¥rligt gÃ¥ende og bor alene. Har ikke bil.Familie bor i stor afstand fra mit hjem. Har problemer med balance og har svÊrt ve... ãã£ãšèŠã
For 2. gang i en uge sender Falck en Taxa, da jeg rekvirerer transport mellem min bopÊl i Haderslev og Sygehuset i Aabenraa. Her er et simpelt regnestykke: Falck abonnemet: 3.588,00 kr for 10... ãã£ãšèŠã
Har modtaget kreditnota p g a Êndret abonnement for 1,5 mÃ¥ned siden, men efter utallige opringninger til Falck, kan man ikke fÃ¥ besked om forventet betaling af kreditbelÞbet. Man fÃ¥r det samme svar h... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Falck A/S is a Nordic-based organization with activities in most areas of Europe and representation on five continents.
Polititorvet 1, 1780, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- falck.com
Modtaget rykker d
Modtaget rykker d. 11/2 for en regning som havde betalings frist d1/1 nu er det bare sådan at regingen er betalt via PBS som altid og det er sket 2/1, så jeres flabeltheder med at true med rykker gebyer og alt muligt andet når ,man ringer ind omkring dette med at min gamle mor på 82 skal side vedsiden af når man kontakter jeg og fuldstÊndig uforskammet. tag jer sammen og få styr på jeres ansatte!! og havd i sender ud til folk.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice.
Jeg har fået kÞrt min bil hjem af Falck for 14 dage siden. Da de lÊsser min bil af i min nabos indkÞrsel (hvilket ikke var meningen) ÞdelÊgger de hans betonkant. Derfor tager jeg telefonisk kontakt mandagen efter men er nummer 24 i kÞen. Derfor vÊlger jeg i stedet at skrive en skriftlig besked til dem om problemet. Jeg får et autosvar tilbage med at de har modtaget min henvendelse og vil vende tilbage inden for 2 hverdage. Jeg tager efterfÞlgende kontakt igen telefonisk da jeg ikke hÞrer noget og får at vide jeg bare skal afvente. Det er på ingen måde tilfredsstillende når de har lavet en skade som skal udbedres. Der er som sagt nu gået tÊt på 14 dage fra jeg kontaktede dem fÞrste gang vedr. den skade som der er sket og har intet hÞrt. Jeg vil aldrig bruge Falck igen når de sÊtter bilen af det forkerte sted godt nok om natten men vi var hjemme og der blev ikke taget kontakt til os om hvor den skulle stilles og efterfÞlgende finder man ud af at de har Þdelagt noget uden at give besked!
DÃ¥rlig kundeserice, de snyder deres nye kunder
Vi kÞbte autohjÊlp til et kÞretÞj som vejer 3850 kg, derfor er det et stort kÞretÞj, vi arbejdede på at få den vejet ned. Jeg ringer til falck og spÞrger om hvis vi tegner et abonnement på et stort kÞretÞj om vi kan lave vores abonnement om så snart den er vejet, svar var ja det kan vi sagtens ingen problem.
To dage efter er kÞretÞjet vejet ned, det gik hurtigere end vi havde regnet med. Jeg ringer til falck og beder dem om at lave lave vores abonnement om og at vi kun kommer til at betale for to dage med stort kÞretÞj og derefter betaler for et lille kÞretÞj, men nÊh nej nu stikker de af fra hvad de har sagt, de vil ikke Êndre noget vi kan bare betale for et stort kÞretÞj som der står i aftalen, så vi kommer til at betale for et abonnement for 1 år som koster omkring 10000 kr, og vi havde kun brug for det i to dage. De forstår at snyde deres nye kunder.
Til alle Falck kunder/abonnementer afâŠ
Til alle Falck kunder/abonnementer af vejhjÊlp vil jeg henlede opmÊrksomheden på, at opsigelsesvarslet er lÞbende måned 30 dage.
Jeg skrottede min bil kort fÞr abonnement skulle fornyes, og opsagde derfor mit abonnement. Falck fastholder imidlertid deres opsigelsesvarsel med krav om betaling for denne periode, altså efter at bilen er skrottet.
Dette er i modsÊtning til ansvars- og kaskoforsikringen samt GrÞn ejerafgift, hvor selskaberne, mig bekendt, tilbagebetaler prÊmie og afgift fra det tidspunkt, hvor et kÞretÞj afmeldes.
Mvh Peter Elgaard
Bil på vÊrksted
Fik en kanon service fra jeg ringer op, til bilen var på vÊrksted! Stor ros til redder Danni fra Aalborg!
Det er da den dÃ¥rligste kundeserviceâŠ
Det er da den dårligste kundeservice ever......
Man kommer i kÞ så snart man ringer op til Falck kundeservice og de er også helt umulige at komme til igennem mails, som overhovedet ikke bliver besvaret med andet end at mailen er modtaget.
Overvejer på det kraftigste at opsige mit vejhjÊlps abonnement.
Falck svigter når det går rigtigt galt!
For godt et år siden lyste en advarselslampe op og en tekst med alvorlig motorfejl. Falck blev tilkaldt og undersÞgte motoren, han fyldte 1/2 liter olie på bilen og erklÊrede at han ikke kunne finde nogen fejl.
Jeg kÞrte hjem og da jeg, nÊste morgen, for en sikkerheds skyld kÞrte til et vÊrksted 10 km vÊk, blev motoren totalskadet.
Falck nÊgter at tage ansvar og vi har skrevet utallige gange med dem uden resultat.
FDMs teknikere har set på hele sagen og har skrevet til os at det er Falck der har HELE skylden.
Når en fejlmelding er så tydelig SKAL Falck ikke lege mekaniker men kÞre bilen direkte på vÊrksted.
Forelagt FDMs bedÞmmelse nÊgter Falck stadig alt.
De har tilbudt 10.000 kr pr kulance, hvilket er ca 10 % af omkostningerne.
FALCK ELSKER AT DISKUTERE OG HADER AT HAVE URET!
Find et andet sted at få vejhjÊlp, for når det virkeligt går galt glemmer de al rimelighed.
Falck svarer ikke på mail, overhovedet!
Sendte en mail den 28/11 - nu en måned efter har jeg kun modtaget 2 svarmail, hvor det angives, at på grund af ekstraordinÊr tralvhed, er man desvÊrre ikke i stand til at vende med et svar indenfor tidsfristen, men lover at vende tilbage snarest. Har også skrevet til direktionen men samme svar.
Er Falck lukket ned for Þjeblikket? - ikke godt, hvis man en dag skal bruges Falcks tjeneste
Det er god service
Jeg bor på en Þ, hvor vi er afhÊngig af fÊrgedrift. Min bil besluttede sig for at, lade mig vide, at batteriet, ikke lÊngere var samarbejdsvillig.
Da alt var forsÞgt, uden resultat, besluttede jeg at kontakte Falck Vejservice. Mine forventning var at de ikke kunne assistere mig, da det ikke er en brofast Þ.
Det viste sig at vÊre en af de skuffelser, der ikke gik i opfyldelse. jeg var mÞdt med venlighed og imÞdekommenhed. De tilbÞd at komme samme dag. Jeg fortalte at det godt kunne vente til efter ju. "5. december får jeg en SMS, at de kommer den fÞlgende dag, og kan vÊre på min bopÊl kl. 9.
En meget venlig Falck ansat, afprÞvede det gamle batteri, og det endt med behovet for et nyt batteri.
Jeg er så glad for at der er nogle situationer overrasker mig positivt. Tak for det Falck.
Jeg kÞrte til Falck i Odense i går
Jeg kÞrte til Falck i Odense i går, for at få fyldt min Falckkasse op. Det er så lÊnge siden sidst, at jeg ikke var klar over, at man bestilte på nettet. Jeg var rundt og bankede på alle dÞre, men det var umuligt, at banke nogle op. Alt var lukket, men til sidst efter jeg havde prÞvet at ringe til Falck, og fik besked på, at der var min. 10 min. ventetid, mÞdte jeg en venlig Falckredder, som orienterede mig om, at det foregik over nettet nu om dage. Dårlig oplevelse, jeg gik efter skiltet ekspedition, men ingen reagerede. MÊrkeligt nok reagerer de, når der skal betales abonnement.
Jeg har vÊret medlem af Falck VejhjÊlpâŠ
Jeg har vÊret medlem af Falck VejhjÊlp i mange år og betaler pt. nÊsten 2300 kr. årligt for jeres service. DesvÊrre oplevede jeg en yderst utilfredsstillende situation, da jeg for nylig havde brug for jeres assistance efter et fÊrdselsuheld, hvor min bil blev totalskadet.
Falck-medarbejderen jeg talte havde store problemer med at finde ud af, at jeg havde et vejhjÊlpsabonnement. FÞrst fik jeg at vide, at jeg ikke havde vejhjÊlp, og da det endelig blev bekrÊftet, at jeg havde det, påstod medarbejderen, at jeg skulle have tilkÞbt ekstra pakker for at få min bil bragt til mit valgte vÊrksted. Dette er forkert, da mit abonnement inkluderer frit vÊrkstedsvalg.
Jeg oplevede situationen som yderst stressende og uprofessionel. Jeg stod chokeret efter et fÊrdselsuheld, og i stedet for at yde den nÞdvendige hjÊlp og stÞtte, forsÞgte Falck-medarbejderen at sÊlge mig yderligere ydelser.
Da jeg ikke kunne få den hjÊlp, jeg havde ret til, måtte jeg tilkalde Hyundai VejhjÊlp for at få min bil fjernet og transporteret til vÊrkstedet.
Det er nÊrmest umuligt at opsige sitâŠ
Det er nÊrmest umuligt at opsige sit abonnement.
Der er forsÞgt 3 gange uden held, via telefonsamtale.
Falck sygetransport 20% i rabat detâŠ
Falck sygetransport 20% i rabat det fÞrste år men kan ikke oprette abonoment pga teknisk fejl.Hel årlig betaling er IKKE rimeligt da der ikke mulighed for måndligt betaling utilfreds fortabt kunde Kjeld Drews
Hurtig, venlig og kompetent.
Hurtig, venlig og kompetent indsats. Meget tilfreds med mit medlemskab.
PÃ¥ aftalt tidspunkt ankom enâŠ
På aftalt tidspunkt ankom en Falckredder med startkabler, så jeg kunne kÞre til vÊrksted for udskiftning af batteri. Superfin service
Jeg har et abn men Falck er umulig atâŠ
Jeg har et abn men Falck er umulig at kontakte via log on. Det ender hele tiden med en besked om at ringe til Falck.
Hvem har dog orkestreret et sådant lidet brugervenligt system
Manden hed Henrik afd
Manden hed Henrik afd. odense som hjÊlp mig Med bilen fordi den ikke kunne start
Han gav mig gode råde og tip
Omkring hvad jeg vÊre obs på for og undgå problemet nÊste gang
Service i top
Fantastisk fyr ham Henrik der ðð»
Falck's pengemaskine
Her er et simpelt regnestykke:
Falck abonnemet: 3.588,00 kr for 10 kÞrsler. Gennemsnitspris pr kÞrsel: 358,80 kr
Flextrafik: Haderslev kommune tager den hÞjest tilladte takst: 6,75 pr. kÞrt km. Afstand fra min bolig til Ã
benrå Sygehus ifÞlge Krak: 29,2 km
Pris med Flextrafik er altså 197,10 kr (20% lavere, hvis jeg bestiller online).
Hvad er fordelen ved et Falck abonnement??????? Ja, jeg spÞrger bare......
PÃ¥kÞrt rÃ¥dyr,fandt et pÃ¥kÞrt rÃ¥dyr vedâŠ
PåkÞrt rådyr,fandt et påkÞrt rådyr ved vejkant,ringet 1812 men blev vidrestilt til Falck.dk,som så smider problemet vider til
robot telefonsvarer i en kummune,efter en
45 minutter tid fra fÞrste opkald,må jeg indse
at Falck.dk,åbenbart ikke kunne hjÊlpe mig og dyret ved vejen,så ringet til politiet,jeg bliv ikke engang efterfÞlgende ringet op om jeg havde fået hjÊlp
Efter pludselig opståede smerter i hofte og knÊ
Efter pludselig opståede smerter i hofte og knÊ ringede jeg til Falck for transport til lÊgen ( har kÞrsel åbn.)
Ingen ventetid i telefon, venlig betjening, der lovede at jeg vil blive afhentet indenfor 30 til 45 min.
Blev afhentet til tiden og havde ikke behov for hjemtransport
Ps. Jeg kÞrte sammen med en anden patient fra oplandet der syntes det var hyggeligt med en lille ekstra tur i Ã
rhus.