KÞr vitterligt som p3S. HÞjre overhaling gennem adskillige biler i forskellige blinde sving. Godt vÊre man skal fra A til B hurtigst muligt. Men nÃ¥r man lander bag samme rÞde lys som dem, som normal k... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig ledelse generelt - lige fra HR til Region chefen i à rhus (Tilst). Jeg har arbejdet der i 7 mÃ¥neder og nu sagt op, pga. uoverskuelige handlinger fra firmaet, som jeg ikke skal komme nÊrmere ind... ãã£ãšèŠã
Vil gerne rose jeres chauffÞr der ofte henter min sÞn - jeg er ikke i tvivl om at det bl.a. er pga ham at min sÞn nu kommer i skole hver dag efter over et Ã¥r med skolevÊgring. Vi er meget taknemmelig.... ãã£ãšèŠã
Mest utilregnelige bus kÞrsel nogensinde, de kÞrer min sÞn til og fra skole og kommer sjÊldent til tiden, ofte hentes efter skoledagen er begyndt. De burde ikke haâ ansvar for at kÞre bÞrn med udfo... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Ros til jeres chauffÞr - vogn 45 35
Vil gerne rose jeres chauffÞr der ofte henter min sÞn - jeg er ikke i tvivl om at det bl.a. er pga ham at min sÞn nu kommer i skole hver dag efter over et år med skolevÊgring. Vi er meget taknemmelig.
KÊmpe amatÞrfirma
KÊmpe amatÞrfirma. Busser kommer ofte +30-50 min forsent. Sådan er det måske bare når man er ejet af Uber/Dantaxi...
Mest utilregnelige bus kÞrselâŠ
De burde ikke haâ ansvar for at kÞre bÞrn med udfordringer. De skaber kun utryghed for bÞrnene og det eneste der holder dem i aftalen er at borgmesteren er aktionÊr i firmaet
Har ventet over 1 time pÃ¥ bussen fordiâŠ
Har ventet over 1 time på bussen fordi chauffÞren havde glemt mig mine kolleger på alsvej 10 i Nyborg det mega dårligt I burde ansÊtte nogle chauffÞrer der ikke er så glemsomme ligesom Karsten og det kan ikke fÞrste gang det er sket
HB Care burde bare aflÊgges somâŠ
HB Care burde bare aflÊgges som virksomhed.
Aldrig kan de finde ud af en skid.
Deres chauffÞrer er de mest ustabile i hele verden.
Hver eneste dag 30min forsent fra deres seneste afhentning.
Ens barn skal vente alene, da man er nÞd til at tage på arbejde og ikke komme forsent hele tiden
chauffÞren stak af fra uheldsstedet.
(HOLSTEBRO DÃESVEJ bil 1653)
Jeg oplevede en ulykke med en af virksomhedens busser, hvor chauffÞren bakkede midt på vejen og ramte min bil. Efter sammenstÞdet kÞrte chauffÞren fra stedet uden at give sig til kende eller udveksle oplysninger, hvilket efterlod mig i en meget utryg situation.
Jeg har siden forsÞgt at få en afklaring gennem de officielle kanaler, men står stadig uden ansvarspåtagelse fra virksomhedens side. Det er meget skuffende, og jeg håber, at de fremover vil tage ansvar og behandle både deres chauffÞr og borgere, de mÞder i trafikken, med stÞrre respekt og professionalisme.
Som sagt de fralÊgger sig alt ansvar og chauffÞren stak af fra uheldsstedet.
Jeg får afvide chauffÞren ringer mig op men det gjorde han ikke
Var hos lÊgen kl 12.00
Var hos lÊgen kl 12.00, venter stadigvÊk på bil retur og klokken er nu 13.26
Hold afstand til biler
Hold afstand til biler, når bus vendes.
Den 29-07-2025 ved 15 tiden vender bus
nr. 1857 ved, at bakke ind i mellem 2 biler
på en lille P-plads. Der er kun få cm mellem
bus og bilerne. Det er ikke okay, og slet ikke
når man kan vende den store bus i starten af
P-pladsen, og bakke ned.
Skamende kÞrsel
Hej Hb care kÞbenhavn har slet ikke styre pÃ¥ kÞrsel min datter skulle kÞres til fra Jakob hÞj til asta rymarksvej HELLERUP CHAUFFÃR ringer og ser jeg kommer hjem og henter min datter jeg siger til ham at hun er til aflasning Jakob hÞj CHAUFFÃR siger igen pÃ¥ min kÞrsel rute stÃ¥r at hun skal hente s hjem fra det var ikke rigtigt sagde jeg til ham.
Men han ordner med hb at hun er i Jakob hÞj
Senere på dagen klca1315 får jeg opringning fra asta fra personale de kommer med en episode som omhandle om min datter at hb besiller en taxa fra Jakob hÞj men slut adresse skulle vÊre asta men de kÞre hende til forkert adresse.
Så det blev hun ked af det de bytter kÞrsel med en anden hvor hun bliver transpotert til anden adresse der hvor min datter skulle kÞres så sender de anden borg der til asta
De har heller ikke styre på aflasning skema
Mvh shabbir
Tak for en god oplevelse med chauffÞr Marftin nr. 167
Blev modtaget af Martin med en skammel så jeg havde lettere ved at komme ind i bilen - ligeledes blev der sat en skammel foran på sÊdet så jeg kunne hvile benene.
Da det var en varm sommerdag gav han mig en håndblÊser med frisk luft - tak for det. Han lever op til at han kÞrer Omsorgs bussen - han er imÞdekommende og egner sig til jobbet som en god omsorgschauffÞr.
Han fortalte om arbejdet med at kÞre med bÞrn og patitenter. NB! hils Martin fra Ketty
Uforsvarligt
Jeg har ikke selv vÊret passager, men jeg har flere gange mÞdt deres biler i trafikken.
De kÞrer meget uforsvarligt, holder pÃ¥ ingen mÃ¥de afstand â og det er ikke engang nÞdvendigvis, fordi de vil overhale. Det er helt galt, nÃ¥r man hverken kan se deres nummerplade eller lygter, fordi de ligger sÃ¥ tÊt.
For en god ordens skyld vil jeg skynde mig at sige, at det ikke er, fordi jeg kÞrer som en mormor.
This company customer service is so bad
This company customer service is so bad
They talk on the telephone so badly.
Normal sent the bus at 7:45 take my son to the school my son school start at 8am , but now the bus come at 7am ,
How does my son drive 1 hour on bus?
When i have talked with dem ,they said to me we don't care , drive your son selv to the school
Deres chauffÞrer har en råden kÞrsel
Deres chauffÞrer har en råden kÞrsel, hvor det er tydeligt at de hurtigst muligt skal fra A til B. Der er ingen vigepligt og kÞrer gerne indover fortov hvis behov.
Dette gÊlder for HB Care AabenraaâŠ
Dette gÊlder for HB Care Aabenraa komune- jeg er fuld tilfreds med HB Care altid rar og god service
ChauffÞrerne er sÞde og rare og ringer man ind så er der altid en god service og rar ansat der tar telefonen
Bruger HB Care til kÞrsel af min sÞn til specialskolen
HB Care Vejle
HB Care Vejle
Vi har brugt HB Care de sidste par Ã¥r til vores handicappede sÞn og har stort set aldrig oplevet problemer. Utrolig sÞde chauffÞrer og i den anden ende pÃ¥ kontoret stÃ¥r de altid klar til at hjÊlpe hvis man har spÞrgsmÃ¥l ð
HB Care silkeborg har i over 2 Ã¥r kÞrtâŠ
HB Care silkeborg har i over 2 år kÞrt min datter til og fra skole , deres service har vÊret upåklagelig lige fra disponenter til chauffÞrer .
Kommer gentagende gange 30 min til 1âŠ
Kommer gentagende gange 30 min til 1 time forsent når der klages råber de i tlf og siger bestil en anden kÞrsel!
DÃ¥rlig ledelse
31 oktober ved middagstid kommer melding om at de overtager kÞrsel af min datter til skole fra november.
Der var ingen overlevering fra tidligere selskab åbenbart.
De har Êndret afhentningstidspunkt, så vores hverdag ikke lÊngere kan fungerer, med det resultat at min datter siden januar kun sporadisk har vÊret i skole. DETTE ER DE KLAR OVER.
Professionelle er ledelsen ikke - ej heller samarbejdsvillige.
Var på vej til skole da en stjerne psykopat var ved at trÊkke over i vores vejbane
Var på vej til skole, hvor der var en af jeres vogne der var ved at trÊkke over i vores bil, fordi at han ikke får placeret sig rigtig, han vÊlger at ligger og presse os, indtil at vi bliver nÞdt til at bremse og trÊkke os tilbage for ikke at blive påkÞrt af den stjerne psykopat, kÞrte kraftedme som en brÊkket arm, og nok en idiot der ikke kendte reglerne for vognbane skift stupid moron