Jeg var virkelig spÊndt pÃ¥ at modtage dette produkt, men desvÊrre var det, jeg fik, slet ikke som det, der var vist pÃ¥ billedet. Farven var helt forkert, og kvaliteten matchede bare ikke. Det er en sk... ãã£ãšèŠã
jeg har kÞbt en Jasmine jakke. Virkelig lÊkker kvalitet som passer lige til denne Ã¥rstid. En rigtig god detalje er den dobbelte lynlÃ¥s,, som ogsÃ¥ kan Ã¥bne nede fra. Det gÞr den perfekt, nÃ¥r jeg skal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk lÊkre produkter i skÞn kvalitet og Nhung lader absolut intet tilbage at Þnske i forhold til kundeservice. Selv nÃ¥r man ender ud som en af de lidt mere besvÊrlige, mÊrker man absolut intet t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
den heldige vinder af 2 jakker, her pÃ¥ Facebook og skulle vÊlge farve og str og vupti sÃ¥ var de hjemme hos mig.. Jeg havde bestilt en beige til min sÞster og en stÞvet grÞn til mig selv, begge var... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Falconess er dansk designet kvalitetstÞj til kvinder med fokus pÃ¥ komfort, bevÊgelsesfrihed og holdbarhed. Vores tÞj er inspireret af vores nordiske natur - derfor er vores slogan âinspired by natureâ. Vores kollektioner bliver ikke masseproduceret, sÃ¥ derfor kommer du til at have et mere unikt produkt, der ikke er ret mange andre, der har. Samtidig betyder det for os som virksomhed, at vi ikke har store lagre, som sÃ¥ mange andre producenter, hvor det desvÊrre ofte ender med afbrÊnding af produkterne.
Skovhaven 53, 7080, BÞrkop, ãã³ããŒã¯
- 61 27 90 04
- info@falconess.dk
- falconess.dk
Virkelig god kvalitet for pengene!
god service og hurtig levering
Ãnskede alligevel ikke tilsendt vareâŠ
Ãnskede alligevel ikke tilsendt vare som blev returneret hvorefter pengene uden problemer blev refunderet.
Hurtig levering
Hurtig levering og gratis returnering
Hurtig levering og gratis returnering. LÊkker kvalitet, dog meget små i str.
LÊkker jakke i god kvalitet
LÊkker jakke i god kvalitet, overkommelige pris
Hurtig levering
Super fin service helt oppe på tÊerne
Super fin service helt oppe på tÊerne. Hurtig ekspedition og levering, endda med en lille personlig hilsen i pakken.
Eneste jeg savner er en produktbeskrivelse. Var i tvivl om vind og vandtÊthed, men de oplysninger fandt jeg jo så blot på hjemmesiden.
Har fÃ¥et leveret varer to gange.HurtigâŠ
Har fået leveret varer to gange.Hurtig levering, og pasform helt i top.Endda med en personlig håndskrevet hilsen vedlagt,det varmer.Kan varmt anbefale dette firma.
Alt forlÞb korrekt og hurtigt
Alt forlÞb korrekt og hurtigt. Det er den bedste service.
Fantastisk kvalitet
Fantastisk kvalitet, hurtig leverering.
Tak for en god handlel.
Det er nemt og hurtigt at handle hosâŠ
Det er nemt og hurtigt at handle hos falconess
Mvh Gitte Jensen
Fremragende varer samt hurtig betjeningâŠ
Fremragende varer samt hurtig betjening og levering
Hurtig og tryg betjening .
Er så tilfreds. To gange i december har jeg kÞbt og sendt retur , og kÞbt igen. Hurtig betjening og kan varmt anbefales
LÊkker jakke og super service
Perfekt service
Super hurtig og perfekt levering. Oveni kÞbet med en håndskreven note om en glÊdelig jul .
Helt i top
Fin service , hurtig levering og vare der er super tilfredsstillende i kvalitet
Jeg fik lavet en fejlmeddelelseâŠ
Jeg fik lavet en fejlmeddelelse tidligere. Alt var fint, bukserne er dog Store i stÞrrelsen.

Falconess ããã®åç