äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk hvalpetrÊning med en dygtig instruktÞr, der tager sig tid og siger tingene, som de er. TrÊningen er baseret pÃ¥ positiv forstÊrkning og giver konkrete vÊrktÞjer til hverdagen. FÞr trÊningen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastiske fortÊllinger og gode og let forståelige film med hundetrÊning.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Instruktionerne er gode og nemme at forstÃ¥, de virker bÃ¥de pÃ¥ hunden og mig (han kigger interesseret med nÃ¥r jeg ser dem). Det er en 8mdr. Rottweiler jeg lige har over taget, han har ingen opdragelse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Med mange Ã¥rs erfaring og indsigt i hundes adfÊrd har vi udviklet en trÊningsform, der bygger pÃ¥ moderne og effektive metoder. Vi arbejder primÊrt med operant betingning og shaping, hvor vi belÞnner hunden for at tilbyde Þnsket adfÊrd gennem leg og engagement. Dette skaber et stÊrkt fundament for et livslangt samarbejde. Operant betinget trÊning gÃ¥r ud pÃ¥ at guide din hund pÃ¥ en tydelig og konsekvent mÃ¥de. SÃ¥ lÊrer hvalpen eller hunden, at den adfÊrd, den udviser lige nu, enten har vÊrdi for den eller det modsatte. For at arbejde med dette kan man tage udgangspunkt i en af de fire kvadranter i operant betinget trÊning. Det er ikke altid, at en belÞnning lÞser opgaven â nogle gange krÊver det en tydelig korrigering af adfÊrden. LÊs meget mere om den til gange pÃ¥ vores hjemmeside, hvor der ogsÃ¥ er videoer om metoden. NÃ¥r hunden prÊcist ved, hvad der kan betale sig, begynder trÊningens resultater at tage form. I det fÞlgende gennemgÃ¥r vi, hvad der kendetegner de fire kvadranter.
Sneppevej 1, 7480, Vildbjerg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Meget tilfreds med denne hjemmeside, da den er informativ og logistik opbygget

Familiehund.dk ããã®åç
Instruktionerne er gode og nemme at forstå, de virker både på hunden og mig (han kigger interesseret med når jeg ser dem). Det er en 8mdr. Rottweiler jeg lige har over taget, han har ingen opdragelse fået hvor han var fÞr og selv fået lov til at bestemme. men dette her giver mig gode vÊrktÞjer til at få styr på ham.

Familiehund.dk ããã®åç
fantastske videoer og hurtig kontakt pr. tlf

Familiehund.dk ããã®åç
Min hund og jeg har gået til hvalpetrÊning ved Jann aka familiehunden og det har jeg kun positiv feedback på. TrÊnningerne var alsidige og fokuseret på hvalpenes niveau i forhold til lydighed, nysgerrighed og mod. Holdet havde en tilpas stÞrrelse, så der var tid til fordybelse og grundig vejledning i hundene/fÞrernes udfordringer.
Basis er helt klar lagt for en god lydighedstrÊning, så nu er det bare med at vedligeholde min hund og ikke mindst mine ny tilegnede fÊrdigheder.

Familiehund.dk ããã®åç
Tydelige og informative videoer i et roligt tempo.

Familiehund.dk ããã®åç
en stor inspirationskilde i ÞjenhÞjde og med simple, effektive virkemidler. Er stor fan ð

Familiehund.dk ããã®åç
Vi kontaktede familiehund.dk og Jann for hjÊlp til problematik i vores hjem med meget gÞen. Jann lavede en lang, uddybende og personlig respons pÃ¥ min kontakt til ham, inden vi overhovedet besluttede os for om det privat coaching, vi skulle. Jann er yderst professionel, nysgerrig, empatisk og samarbejdsvillig for at fÃ¥ aftaler til at gÃ¥ og lytte til vores oplevelser i hjemmet. Jann bliver den fÞrste, jeg rÊkker ud til, hvis jeg igen oplever problemer, da hans ro og logik bare giver mening. Familiehund.dk fÃ¥r min stÞrste anbefaling ð

Familiehund.dk ããã®åç
Hurtig levering og produkterne levede fuldt op til billeder og forventninger

Familiehund.dk ããã®åç
Der er rigtig mange gode råd og gode videoer vi kan lÊre af. Jann er god til at vise og forklare hvordan trÊningen skal udfÞres og hvorfor

Familiehund.dk ããã®åç
Vi har netop afsluttet et 7 ugers hvalpehold hos Familiehund.dk, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse! Janns trÊningsmetoder er både effektive og lette at forstå - for både hund og ejer. TrÊningen foregår i en tryg og positiv atmosfÊre, hvor både hund og ejer fÞler sig godt tilpas.
Vi er så glade for forlÞbet, at vi fortsÊtter hos Jann. Vi kan i hvert fald varmt anbefale Familiehund.dk til alle, der Þnsker en god start med deres hund.

Familiehund.dk ããã®åç
En fantastisk tilgang til til hundetrÊning, og der gives rigtig mange tips, selv for erfarende hundeejere som undertegnede. Kan kun anbefales.

Familiehund.dk ããã®åç
Fantastisk trÊning med god og kompetent trÊner, der ved hvad han laver.
Kan klart anbefales

Forståeligt lÊrigt /positiv trÊning
Og man har altid glad hund

Familiehund.dk ããã®åç
Jeg vil varmt anbefale Familiehund!
Jeg har haft hund igennem mange år, og mener selv at jeg har rimelig styr på tingene.
Men da jeg fik min nye hvalp ville jeg nu alligevel gerne have hjÊlp, for ikke at komme helt galt afsted.
Jeg havde vÊret til trÊning en gang et andet sted fÞr, Familiehund, men der var det mere trÊnerne der ville vÊre i fokus, de var så kloge og vi så dumme og man blev behandlet som et lille barn, så ud at sÞge igen.
Efter sÞgning faldt jeg over flere onlinetrÊnere, men Janns tilgang til trÊning, og måden han trÊner på tiltalte mig, derfor tilmeldte jeg mig på hans hvalpehold.
Jann er super engageret og god til at lÊre fra sig, med S i stor tålmodighed. God til at rose, og give skulderklap til én når man gÞr det godt. Han har en kÊmpe forståelse for både hund og ejer. Her er det dig der skal trÊne med din hund, og ikke trÊneren, og uden en godbid flagrende foran hunden hele tiden, belÞn når hunden gÞr noget rigtig ellers ikke.
Et andet bonus er at han tÞr sige, hvis du ikke trÊne hjemme mellem hver trÊning, skal du ikke melde dig til hans hold, det giver ligesom en vis forpligtelse.
Mega fedt at man får tilsendt trÊningsplan på mail, som prÊcist beskriver hvad og hvordan der skal trÊnes til nÊste trÊning , på den måde kan man altid kan gå ind og lÊse det igennem hvis man ikke lige kan huske alle de nye informationer man får.
Det har vÊret bÃ¥de en fornÞjelse, og lÊrerig oplevelse at vÊre med pÃ¥ en af hans trÊningshold, ÃV at det er slut nu, for vi er langt fra fÊrdig trÊnet.
På Familiehund hjemmeside, er der en del trÊnings videoer, de er rigtig gode, Jann klipper ikke småfejl ud, men siger hvis han gÞr en fejl, det kan man også lÊre af. Eneste minus er at det koster i hver eneste måned, ville have vÊret dejligt hvis man kunne kÞbe års abonnement .

Familiehund.dk ããã®åç
Jeg har haft fornÞjelsen af at deltage på hvalpeholdet med Jann som trÊner, og det har vÊret en fantastisk oplevelse for både mig og min hvalp!
Fra fÞrste trÊningsgang skabte Jann en tryg og positiv atmosfÊre, hvor både hvalpe og ejere fÞlte sig velkomne. Han har en utrolig tålmodighed og forståelse for, at alle hunde lÊrer i deres eget tempo. Hans pÊdagogiske tilgang gÞr trÊningen både lÊrerig og sjov, og han formår at formidle Þvelserne på en måde, så de er nemme at forstå og udfÞre i hverdagen.
Hvalpene fik en rigtig god socialisering, og vi lÊrte alt fra grundlÊggende lydighed til gode redskaber til at styrke båndet mellem hund og ejer. Jann var altid klar med gode råd og vejledning, både i forhold til trÊning og eventuelle udfordringer derhjemme.
Jeg kan varmt anbefale hvalpeholdet til alle, der Þnsker en kompetent og engageret trÊner, som virkelig brÊnder for hundetrÊning. Tak for et super godt forlÞb â vi har fÃ¥et en rigtig god start!

Familiehund.dk ããã®åç
Min Labrador Retriever Mille og jeg har haft fornÞjelsen af at trÊne hos Jann fra Familiehund, og sikke en udvikling og positiv oplevelse!
Vi startede med at booke en én-til-én vejledning hjemme i privaten, hvor Jann gav os konkrete Þvelser og vÊrdifuld indsigt i, hvordan vi kunne håndtere Milles begejstring - sÊrligt når gÊster ved besÞg blev overfaldet af Milles labrador-kÊrlighed.
Jann formår at guide med en ro og en tålmodighed, der smitter, og hans tilgang er altid baseret på hundens individuelle behov også har han en fantastisk evne til at aflÊse både hund og ejer.
Vi deltog efterfÞlgende på Janns hvalpehold.
TrÊningen er struktureret og gennemfÞrt med stor seriÞsitet, men samtidig i en behagelig og tryg atmosfÊre â og med en god portion humor!
Det er tydeligt, at Jann brÊnder for sit arbejde, og det skinner igennem i hans dedikation. Han slipper ikke bare os hundeejere efter trÊningen, men sender os hjem med videoer og vejledning, så vi kan fortsÊtte trÊningen, når hverdagen banker på. Derudover er han altid tilgÊngelig for spÞrgsmål og sparring, hvilket er en stor tryghed.
Janns tilgang inspirerer og vi fortsÊtter derfor på hans unghundehold, så vi kan bygge videre på det sÊrlig bånd vores trÊning giver.
Derudover har vi booket Jann til hjemmetrÊning hos ham, hvilket kommer til at give en helt anden udvikling for Mille â én proces, der virkelig kan rykker hende i et andet niveau, end vi kan derhjemme.
Vi må dog undvÊre vores elskede hund i mindst tre dÞgn, hvilket bliver en prÞvelse for os mere end for Mille, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver det hele vÊrd.
Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Jann og Familiehund!
Hvis du sÞger en hundetrÊner, der mÞder både hund og ejer med ro, forståelse og stor faglighed, så er Jann uden tvivl et rette valg.
Tak for alt din hjÊlp, Jann â Mille og jeg glÊder os til at lÊre endnu mere! ð¶âš

Familiehund.dk ããã®åç
Fantastisk hvalpetrÊning med en dygtig instruktÞr, der tager sig tid og siger tingene, som de er. TrÊningen er baseret på positiv forstÊrkning og giver konkrete vÊrktÞjer til hverdagen. FÞr trÊningen trak min hvalp meget i snoren, men med de rette Þvelser og vejledning er der sket en stor forbedring. En ekstra bonus er de videoer på YouTube, som gÞr det nemt at genopfriske trÊningen derhjemme.

Familiehund.dk ããã®åç
Jeg vil gerne slå et slag for Jans vejledning! Jeg har en hvalp på 6 måneder her hjemme. Og han bryder sig ikke om at vÊre alene hjemme. Vores hvalp Arnold gÞede, pev og gravede i vÊggene. Jeg skrev til Jan for råd og vejledning da jeg var desperat. Jeg fik en meget strukturet vejledning i, hvordan jeg skulle starte. Efter en uge viser min hvalp meget mere tryghed i at vÊre alene hjemme. hvis han ikke sover, så leger han eller bare kigger ud i luften. Ingen gÞen eller piven.
Tusind tak til Jan!

Familiehund.dk ããã®åç
Min hvalp og jeg har gennemgået Hvalpeholdet og håber han vil komme med et unghunde hold.
Det var mig meget vigtig at få min hvalp på en trÊningshold, da jeg også har en corona hund, og sådan 2 skulle jeg ikke have.
Jan er meget sÞd, blid og forstående over for ens hvalp hvor det hele tiden er hvalpens udvikling i trÊningen der er i fokus.
Det er virkelig dejligt med videoerne som fÞlger programmet.