レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde brug for pasning af vores to Coton de Tulear-hunde i en weekend og fandt Pawsomewalk online 🐶 Fra start virkede det meget trygt og ordentligt, blandt andet fordi der blev planlagt... もっず芋る

PawsomeWalk var en rigtig dejlig oplevelse. Karina fremstÃ¥r som en kompetent, ansvarsfuld og meget omsorgsfuld hundepasser. Familien bakker fuldt op om opgaven med hundepasning og deres hjem var i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tryghed, omsorg og kÊrlighed til din hund er hjertet i PawsoneWalks! Den bedste reservemor, din hund kunne Þnske sig! Nora elsker sin bonusfamilie og nyder friheden, den friske luft og den skÞnne sti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min meget energiske boxer, Mocca, har brug for at blive luftet i lÞbet af dagen og brÊnde noget krudt af. Karina sprang til opgaven med kort varsel og helt uden tÞven, og har nu luftet Mocca pÃ¥ dagli... もっず芋る

䌁業情報

1. ドッグ・りォヌカヌ
  2. ペット宿泊サヌビス
  3. ペット シッタヌ

圓該䌁業による蚘述

Jeg tilbyder professionel hundeluftning og hundepasning, hvor fokus er på tryghed, motion og sjove oplevelser for din hund. Hos PawsomeWalk får din hund den opmÊrksomhed, den fortjener, mens du kan slappe af og vide, at din bedste ven er i gode hÊnder. Hos PawsomeWalk er jeg dedikeret til at give din hund den bedste oplevelse gennem min hundeluftning og hundepasningstjenester. Jeg ved, at hver hund og hver ejer har forskellige behov, og jeg står klar til at tilpasse mine tjenester, så de passer perfekt til jer.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

29件のレビュヌ

Tryg og hjemlig pasning af vores hunde 🐶

Fra start virkede det meget trygt og ordentligt, blandt andet fordi der blev planlagt en prÞveovernatning fÞrst. Det gav en god ro for både os og hundene.

Under opholdet fik vi også billeder og små opdateringer, hvilket vi virkelig satte pris på. Det er en luksus at vide, at ens hunde er i et hjemligt miljÞ, hvor de bliver behandlet som en del af familien ❀

Vi ved godt, at den slags pasning koster, men for os er det det hele vÊrd, når hundene er i så gode og omsorgsfulde hÊnder.

Vores varmeste anbefalinger til Pawsomewalk ⭐

2026幎3月15日

5/5 poter!

Karina er super pålidelig og vi er så glade for at vores hund har vÊret så godt behandlet, med fotoer nogle gange af turene og mere. Kan kun anbefales!

2026幎1月22日
自発的なレビュヌ

Jeg kan kun give ros til Karina fra

Jeg kan kun give ros til Karina fra PawsomeWalk.Hun er en fantastisk hundelufter Karina sprang til, med hjÊlp til lufning, af min fars store hund, med meget kort varsel. Da min far havde brÊkket sin bÊkken. Karina gik lige ind i Foxi’s og familiens hjerte, med omsorg og empati. Hun er den bedste hundelufter, man kan tÊnke dig. Og vi fÞlte os helt tryg, ved at overgiver Foxi i karinas varetÊgt.

2025幎5月21日

PawsomeWalk からの回答

KÊmpe tusind tak for de flotte ord, de varmer i den grad i den kolde tid❀ Jeg er glad for at jeg kunne hjÊlpe din far, og jeg vÊrdsatte bestemt Foxis selskab😍 Dbh Karina🐟

En fantastisk beslutning at fÃ¥ hjÊlp af

En fantastisk beslutning at fÃ¥ hjÊlp af Karina - bÃ¥de pÃ¥ min og mine hunds vegne 🩷🐟

2025幎12月19日

PawsomeWalk からの回答

Tusind tak Emilie, det har vÊret en sand fornÞjelse at lÊre sÞde Valley at kende❀
Dbh Karina🐟

5 stjerner til Pawsomewalk

Som professionel HundefrisÞr gennem de sidste 40 Ã¥r, er jeg yderst krÊsen med hvem mine 2 hunde overlades til. De har indtil nu kun vÊret passet af familie. Men da hele familien skulle sammen en uge til GrÊkenland, var gode rÃ¥d dyre. At jeg ved et tilfÊlde faldt over Karina og Pawsomewalk, var det bedste der skete for os og vovserne. Arnold og Melvin har haft en fantastisk uge hos Karina og resten af den sÞde familie❀ at fÃ¥ opdateringer og billeder undervejs, gjorde blot vores ferie endnu bedre. 5 stjerner til dig Karina og de varmeste anbefalinger herfra🥰nu kan jeg endelig henvise mine kunder til et godt pasningstilbud, nÃ¥r jeg bliver spurgt💪🏌 Vi ses helt sikkert igen. Knus fra Arnold, Melvin og familie🐶🐶❀

2025幎10月1日

PawsomeWalk からの回答

Tusind tusind tak Helle🥰🙏 Dine sÞde sÞde drenge skal vÊre sÃ¥ hjertelig velkomne en anden gang❀❀ Dbh Karina🐟

Karina hundens bedste ven

Karina – hundenes bedste ven

En kÊmpe stor anbefaling herfra Obelix og Asterix!

Vi stod i en situation, hvor vi skulle på ferie, og min mor på 78 år kunne heldigvis bo i vores hus og passe vores to hundebamser. Men da de tilsammen vejer over 100 kg, kunne hun desvÊrre ikke gå tur med dem.

At sÊtte dem i pension var slet ikke en mulighed – de er nemlig nogle rigtige tryghedsnarkomaner, som elsker deres vante omgivelser og rutiner.

Vi fandt Karina pÃ¥ nettet og kontaktede hende. Allerede fra fÞrste kontakt gik dialogen hurtigt og nemt, og vi fik hurtigt aftalt et hjemmebesÞg, sÃ¥ hun kunne mÞde vores hundebamser. Kemi og tillid var der med det samme – hundene var glade, nysgerrige og helt trygge ved hende fra fÞrste Þjeblik. Og det siger ikke sÃ¥ lidt, nÃ¥r man har to Berner Sennen, der normalt kan vÊre ret reserverede over for nye mennesker.

Karina gik ture med dem hele ugen – uden snor – og sÞrgede for, at de blev aktiveret og brugt bÃ¥de fysisk og mentalt, sÃ¥ de var dejligt trÊtte og tilfredse resten af dagen. Hun sendte billeder og opdateringer lÞbende, sÃ¥ vi kunne nyde ferien med ro i maven.

Alle var glade: hundebamserne, Karina, min mor – og os. Det var virkelig den perfekte lÞsning.

Vores hunde er hanhunde og bliver nemt pÃ¥virkede af tÊver i lÞbetid, men ogsÃ¥ dér viste Karina stor erfaring og forstÃ¥else. Hun aflÊser hunde helt naturligt og hÃ¥ndterer dem med ro og overblik – noget vi virkelig vÊrdsÊtter, isÊr nÃ¥r der er krÊfter bag snuderne!

Tusind tak, Karina, for at springe til med sÃ¥ kort varsel og gÞre hele processen sÃ¥ nem og tryg. Du er ikke bare hundekender – du er hundens bedste ven, og det mÊrkes helt ind i hjertet ❀🙏

2025幎8月18日

PawsomeWalk からの回答

KÊre Camilla, kÊmpe kÊmpe tak for de flotte ord - de varmer helt ind i mit hjerte❀ Jeg havde en virkelig dejlig uge med dine skÞnne bamser, og jeg hÃ¥ber at fÃ¥ fornÞjelsen af dem igen en anden gang🙏🥰 Dbh Karina🐟

Karina is fantastic

Karina is fantastic - great communication, great house and garden, and so reassuring to know your dog is being taken care of so well.

There is only one problem with Pawsome walk - your dog will not want to leave!

2025幎8月26日

PawsomeWalk からの回答

Thank you so much Phil! I had a wonderful time taking care of sweet old Baxter🥰 If you ever return to DK in the future, I hope to meet you all again❀ BR Karina🐟

Rigtig god oplevelse

Vi har haft vores to hunde passet i 5 dage hos Karina og familien. Det har vÊret en tryg og den helt rigtige beslutning for os. Hundene blev passet og nusset. Karina var også så sÞd at sende opdateringer og billeder til os. Vi vil helt sikkert få vores hunde passet hos PawsomeWalk igen.

2025幎8月9日

PawsomeWalk からの回答

Sally og Charlie var helt fantastiske at have i pasning og det vil glÊde mig rigtig meget, hvis de kigger forbi Farum igen en anden gang🙏🥰 Dbh Karina🐟

Vi kan varmt anbefale PawsomeWalk

Vi kan varmt anbefale PawsomeWalk (Karina og fam.)! Jeg havde ellers svoret, at vores unge Cocker aldrig skulle passes i "pension" men KUN hos nogen vi kendte. Men sÃ¥ stod vi uden pasning, og min kollega anbefalede PawsomeWalk og vi tog chancen. Jeg har aldrig vÊret gladere for den beslutning. Karina og familien lukkede Mokka ind som en 100% del af deres egen familie. Karina virker yderst kompetent og derudover enormt kÊrlig og omsorgsfuld overfor "sine" hunde. SÃ¥ vi fÞlte os helt trygge ved at tage afsted. PÃ¥ rejsen modtog vi sÞde videoer og beskeder lÞbende. Og vi hentede en meget meget glad og trÊt hund 😊 Det var bare perfekt! Vi bliver helt sikkert "hÊngende" 😊 Pia og fam.

2025幎7月11日

PawsomeWalk からの回答

Tusind tak for tilliden og for at jeg mÃ¥tte passe pÃ¥ jeres guld❀ I skal vÊre sÃ¥ hjertelig velkomne en anden gang🥰 Dbh Karina🐟

Varm anbefaling af PawsomeWalk

PawsomeWalk var en rigtig dejlig oplevelse.
Karina fremstår som en kompetent, ansvarsfuld og meget omsorgsfuld hundepasser.
Familien bakker fuldt op om opgaven med hundepasning og deres hjem var ideelt til vores meget store hund.
Den lÞbende kontakt med Karina var tryghedsskabende og vi fik en rolig og tryg hund hjem efter 8 dages pasning.
Tak for jeres store hjÊlp med pasning af Mocca :)

2025幎8月3日

PawsomeWalk からの回答

Det var en kÊmpe fornÞjelse at have skÞnne Mocca i pasning og gÞr det meget gerne igen en anden gang❀ Dbh Karina🐟

Karina hjalp med hundeluftning over en

Karina hjalp med hundeluftning over en 2-3 mdr ifm, at jeg var faldet. Karina var super sÞd, kom altid som aftalt og Toyo elskede hende. Kan kun anbefale.

2025幎7月13日

PawsomeWalk からの回答

Tusind tak Else, jeg har nydt hvert et minut med hende, og jeg glÊder mig allerede til at få lov til at forkÊle hende igen til september❀

Varm anbefaling af en god hundepasser

Vi har haft meget gode oplevelser med pawsomewalk, som har passet og luftet vores hund Svend en del efterhÃ¥nden. Det har vÊret kÊrlig omsorg for hunden- og samtidig en meget professionel indsats, hvor alle aftaler bliver holdt. Stor anbefaling herfra😊🐶.
Mvh Julie

2025幎7月5日

PawsomeWalk からの回答

Tak for tilliden Julie🙏 Svend (og Fiona) har vÊret et fantastisk selskab bÃ¥de pÃ¥ vores gÃ¥ture samt herhjemme i Farum❀

KÊrligste og bedste hundepasning💙

Karina og hendes familie har gjort det til den bedste oplevelse at skulle have min hvalp passet “rigtigt” for fÞrste gang💙 Min lille bandit har fÃ¥et sÃ¥ meget kÊrlighed, en masse leg, vÊret med pÃ¥ ture og mÞdt nye skÞnne hundevenner!✹
Jeg elskede opdateringerne med billeder, det varmede og gjorde mig kun mere tryg at se han hyggede sig og fik sÃ¥ meget kÊrlighed. Af hjertet tak for den bedste pasning man kunne Þnske sig!🥹🫶🏌

2025幎5月1日

PawsomeWalk からの回答

KÊre Line, det var en sand fornÞjelse at passe pÃ¥ din lille bandit❀ Jeg hÃ¥ber at se ham igen en anden gang🙏 Dbh Karina🐟

Den bedste feriefamilie for vores hund

Karina og hendes familie har sÞrget for at vores hund Luna, fik den bedste pasning med masser af kÊrlighed, mens vi var på ferie. Vi mÞdtes nogle uger inden vi skulle afsted. Det var tydeligt, at det er et hjem, hvor de elsker hunde og har god erfaring med pasning. Ens hund bliver simpelthen en del af Karinas familie. Vi satte stor pris på, at Karina sendte lÞbende opdateringer og sÞde billeder.
Luna var i de bedste hÊnder. Tak for det.

2025幎4月15日

PawsomeWalk からの回答

KÊre Niels, tusind tak for de sÞde ord. Luna skal vÊre mere en velkommen en anden gang❀ Dbh Karina🐟

Vores Golden ELSKER at blive passet hos

Vores Golden ELSKER at blive passet hos Karina og hendes familie, og vi anbefaler hende på det varmeste 😊

2025幎2月21日

PawsomeWalk からの回答

Og jeg ELSKER at have Benny hos mig! En helt unik og dejlig dreng❀ Tak for de meget fine ord🙏 Dbh Karina🐟

TORSDAGS BØRNEHAVE(FOR SKØNNE VOVSER)

Min mand og jeg har vores skÞnne lille hund”EJNER” 🐕‍🊺 hver Torsdag (TORSDAGS TUMLINGERNE) VI alle 3 ELSKER❀🐕‍🊺 Karina og hendes skÞnne familie. Vi kan kun anbefale dette sted af hele vores hjerte.♥ 🐕‍🊺

2025幎1月31日

PawsomeWalk からの回答

Tusind tusind tak Suz! Jeres lille unikke vovse har helt sikkert vundet mit hjerte, sÃ¥ tak fordi jeg mÃ¥ vÊre en del af hans liv❀ Dbh Karina🐟

Moccas nye allerbedste ven og reservemor - Karina

Min meget energiske boxer, Mocca, har brug for at blive luftet i lÞbet af dagen og brÊnde noget krudt af. Karina sprang til opgaven med kort varsel og helt uden tÞven, og har nu luftet Mocca på daglig basis siden start januar måned. En helt uvurderlig hjÊlp i en presset hverdag med en stor hund. Karina har taget både Mocca og hendes mor med storm både som person og med sit kÊmpe serviceniveau og sin store fleksibilitet. Mocca har fået den bedste reservemor og den allerbedste ven, man kan forestille sig. Tusinde tak for dig Karina.

2025幎2月24日

PawsomeWalk からの回答

Det er skam mig, der er den heldige her! Jeg ELSKER at tilbringe tid med Mocca-fisen❀ Tusind tak for tilliden og for de flotte ord🙏 Dbh Karina🐟

Rigtig omsorgsfuld pasning

Karina gik ture med min hund, Snif, mens han boede hos min far i vinterferien. Det virkede virkelig som om, Karina forstod Snif, og min far fortalte, at Snif stod klar ved dÞren, fordi han glÊdede sig til, Karina kom.
Snif og jeg er heldige, at vi har fundet Karina.

2025幎2月15日

PawsomeWalk からの回答

Tusind tak Adam🙏 Jeg havde en skÞn uge med sÞde Snif, hvor jeg fik tilbagelagt en masse kilometer i det dejligste selskab. Jeg gÞr det meget gerne igen en anden gang :-) Dbh Karina🐟

KÊrlig og tryg pasning

Vores to cocker spaniels har haft den dejligste vinterferie hos Karina og hendes sÞde familie.
Karina er kompetent og omsorgsfuld og Vi fÞlte os 100% trygge og fik daglige opdateringer og billeder hjemmefra. Det gÞr ens ferie så meget bedre at vide vores to skÞnne piger har det godt.
Vi vil bestemt gerne lade Karina passe pigerne en anden gang og har kun varme anbefalinger 🙏🏻

2025幎2月16日

PawsomeWalk からの回答

KÊmpe tak for anmeldelsen Barbara❀ Jeg nÞd hvert et sekund med dine skÞnne piger! SjÊldent har jeg oplevet to hunde, der var sÃ¥ sÞde, nemme og kÊrlige😍 Jeg hÃ¥ber de kommer pÃ¥ ferie igen en anden gang🙏 Dbh Karina🐟

Hel fantastisk pasnings mulighed

Hel fantastisk pasnings mulighed, som jeg kommer til at bruge igen og igen 😍 hvor er jeg glad for at have fundet det, for her er sÃ¥ meget tryghed og nÊrhed, min kÊlepot Ziva havde 8 dage dejlige dage som blommen i et Êg, fuldt integreret i den sÞdeste familie 😀. Allerede pÃ¥ vores fÞr-visit gik jeg ud af dÞren med sÃ¥ god en fÞlelse i maven, der gjorde valget og afleveringen nem. Og jeg har allerede booket et par forÃ¥rs ophold og sommerferien i august. Det er simpelthen topklasse med varmeste anbefalinger fra Ziva og jeg 😍

2025幎1月27日

PawsomeWalk からの回答

KÊre Anna, tusind tak for de flotte ord🙏 Din anmeldelse betyder virkelig meget for mig, og jeg har elsket hvert et minut i Zivas dejlige selskab❀ Jeg ser frem til endnu flere sjove oplevelser med hende😊 Dbh Karina🐟

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。