Fiske-og Familiepark West

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi er en familie som kommer meget rundt i det danske land og er normalt ikke sÃ¥ pjattet. Vi havde glÊdet os til en uge her.vi var der i ca 3 timer sÃ¥ pakkede vi sammen og kÞrte hj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Pragtfuld campingplads - her fÞler man sig virkelig velkommen! Vi havde booket en plads til vores lillebitte telt, desvÊrre var det Þs regnvejr, men pladsen var helt fantastisk. Det mÃ¥ bare betyde vi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ville ikke anbefale stedet. I parken fungere stortset ingenting. FiskesÞerne er nÊstmest tomme for vand. Det lille elektriske tog, kan slet ikke kÞrer pÃ¥ skinnerne og larmer bare istedet. Det store kÞ... もっず芋る

連絡先

• Hovervej 56, 6950, RingkÞbing, デンマヌク

• familiepark.dk

Slidt campnigplads

Vi er en familie som kommer meget rundt i det danske land og er normalt ikke så pjattet.
Vi havde glÊdet os til en uge her.vi var der i ca 3 timer så pakkede vi sammen og kÞrte hjem igen trist men desvÊrre sandt.
Toiletterne/servicebygning var helt iorden resten var i forfald.
Vi gik en tur i deres pakke som man betaler extra for at bruge det var spild af penge.
Ukrudt stort set alle steder på fliser og gang arealerne
Autocamper pladserne kunne godt have brugt lidt stabilgrus der var store huller.
Volleyball banen manglende nok 20 kubikmeter sand osv.hoppepuden hel grÞn af alge kanon/vandcykel helt grÞn af alger/meget beskidt.motion redskaber rusten og kunne nÊsten ikke bruges lidt olie osv havde nok hjulpet lidt på det.
Skak spillet var mange af spillerne Þdelagte.
Vendespillet var nogen af billederne taget af.
Toget kunne ikke kÞrer.
Deres svÊvebane virkede ikke jeg kunne blive ved.
Swimmingpool der kikkede vi ind.den kunne vi sikkert godt ha brugt.
Gokart bane var lukket ned.
Hunde Toilette var ok.
Fiske sÞerne så okay ren ud osv.

Da vi spurgte om vi kunne få vores penge tilbage blev campingfatteren pÊn irreterende på os.
Han kunne ikke forstå at vi var utilfredse osv han havde aldrig fået klager over pladsen fÞr nu.
Spurgte flere gange om vi kunne få vores penge tilbage.han blev mere og mere rÞd i hovedet for hver gang.
De kunne jo bare overfÞrer pengene tilbage til vores kort med det samme.
Vi har nu fået stort set det hele tilbage. De har dov trukket penge for vi var der i ca 3 timer også vores tur i parken.
VI KOMMER ALDRIG DER IGEN

2023幎7月24日

God campingplads

Forpagterne af denne campingplads er super sÞde og behjÊlpelige.

De har en grill bar med fantastisk gode burger, sprÞde pommes og nuggets. (Det er så godt, at jeg ikke har prÞvet andet, men har hÞrt at deres Stjerneskud også er vÊrd at prÞve) Generelt hvad vi har set, er det lÊkre og store portioner til fair priser.

De har KÞbmandsbutik på pladsen med fint udvalg af dagligvarer. Desuden er der også slush ice og gammeldags is.

Legepladsen og hoppepuden på campingpladsen er beregnet til mindre bÞrn, hvilket vi som småbÞrns forÊldre synes er rart.

Sernitetsforholdrne er i top.. Jeg har ikke noget at sÊtte en finger på hverken i kÞkkenet, ved bad eller på toiletterne, og hvis man opdager noget, der ikke er, som det skal vÊre, sÞrger de for rengÞring indenfor rimelig tid.

Vandet i den overdÊkkede pool og det udendÞrsbadeland er desvÊrre ikke opvarmet, hvilket nogle dage er lidt koldt, men kan se de har sat solceller op omme bagved, så det bliver lÊkkert med varmere vand. Badeforholdene kunne dog vÊre bedre, men ved de renovere meget derude, så alt til sin tid.

Der er en hundeindhegning med god overblik og god plads for at hundene kan lege.

Der er flere legeområder med forskellige ting i forskellig stand.

Desuden er der et lille El tog, som bÞrne kan prÞve, når de vil og det store grÞnne tog, der kÞrer på bestemte tider.. Begge tog er til kÊmpe hit ved bÞrnene.

De har Geder der går lÞs i parken, hvilket er lidt sjovt.

Nogle dage er der arrangementer, hvilket gÞr det ekstra sjovt og hyggeligt.

2023幎7月6日
5぀星のうち5の評䟡

Dejlig plads med en god stemning og

Dejlig plads med en god stemning og service. Der er mange muligheder for lej og hygge med bÞrn og bÞrnebÞrn. KÞkken og toilet/badeforhold altid pÊnt og rent. Grillbaren er i top god mad og store portioner og meget rimelige priser, både i grillbaren og kiosken.
Generelt syntes jeg man får meget for sine penge på denne campingplads.

2023幎6月23日
5぀星のうち1の評䟡

Forfaldent, slidt og dårlig service

Jeg havde ser frem til, at komme en uge på familiepark West, da i har reklamere om alle de fede faciliteter i tilbyder. Jeg blev dig rigtig skuffet. Jeg ville gerne kÞre gocart, men fik af vide det ikke virkede. Derefter gik jeg rundt på pladsen og så hvordan alt så forfaldent ud! Man kunne hverken sejle i både, da der nÊsten ingen vand er i sÞen - og Þen ude på sÞrn er også helt faldefÊrdigt. Jeg kiggede også rundt på alle de forfaldne dyrehuse rundt omkring. Hvor ser det kedeligt og grimt ud. Da jeg skulle bestille min aftensmad ventede jeg ikke mindre end 1 time (!!) på min burger - og pigerne pjattede meget og var meget forvirrede omkring, hvordan man laver maden. SÞrgeligt der ikke er bedre oplÊring til dem.
Jeg vil aldrig anbefale denne campingplads, men jeg vil komme igen når man engang kan ringe ejerne op, hvis man har brug for hjÊlp - fordi deres mobil tog de ikke

2023幎7月2日
5぀星のうち5の評䟡

En campingplads helt nede på jorden. 👍🏻

Kan kun anbefale denne
Campingplads camping og familiepark West, her er man helt nede på jorden, der er tid til afslapning. Familien der i dag forpagter stedet kan man kun holde af, så er man til et jord nÊr sted ja så tag til camping og familepark West.
Ved RingkÞbing - HÃ¥ber vi ses 👍🏻😉☘

2023幎5月28日

God service

Kan varmt anbefalede hee camping til andre de er rigtig sÞde og venlige og imÞdekommende vi havde lejet hytte 11 og selvom tingende ikke var helt iorden fandt vi ud af tingene på en fornuftig og god måde de yder en god kundeservice også selvom deres butik havde lukket kunne vi stadig ringe og kÞbe de ting vi havde brug så kan varmt anbefalede dette til andre tak for denne gang mvh familien Montana

2022幎8月20日

Ville ikke anbefale stedet

Ville ikke anbefale stedet. I parken fungere stortset ingenting. FiskesÞerne er nÊstmest tomme for vand. Det lille elektriske tog, kan slet ikke kÞrer på skinnerne og larmer bare istedet. Det store kÞrer slet ikke. Den elektriske svÊvebane ligner noget fra en gyserfilm og er helt overgrebet. TrÊningsbanen trÊnger virkelig til olie og vores drenge skar sig flere gange på steder i poolen, som virkelig kunne trÊnge til en overhaling. Ihvertfald hvis det skal leve op til billederne på hjemmesiden. Hytterne er fine, hvis man ikke sover på sofaen og toiletterne er pÊne og rene - det er vidst også det eneste positive at skrive.

2022幎8月18日

Super dejlig plads

Super dejlig plads, med masser af aktiviteter til både bÞrn og voksne. Både butik og servicebygning spiller MAX. Masser af aktiviteter for alle.
De nye ejere ligger er kÊmpe arbejde i, at renovere alle de ting som trÊnger. Og de gÞr det godt.
Vi har nu tilbragt en uge derude, og kommer helt sikkert igen nÊste år

2022幎7月24日
5぀星のうち2の評䟡

Ikke pengene vÊrd, desvÊrre.

En campingplads der har god potentiale men mangler en grundig opfriskning.
Vi var MEGET overrasket over alt den ekstra betaling som der ikke var gjort opmÊrksom på - så en oversigt over ekstra udgifter burde de give med til alle der tjekker ind.
Man betaler for parkadgang i de dage man er der også selvom man ikke benytter den.
Ville ikke anbefale til andre, desvÊrre.

2022幎7月24日
5぀星のうち1の評䟡

Vi er her nu og vil sige at Parken er

Vi er her nu og vil sige at Parken er meget slidt . Vil nÊrmest sige livsfarlig. Der en voldsom rusten svÊve bane over vand som virker meget farlig. Det virker ikke som om den kan vÊre godkendt til bÞrn . Vi har sagt til vores bÞrn at de ikke må lege på den, i hvert fald .
Vi bor i en lejet hytte . Man får en beskidt madras at sove på på gulvet .
Der er en gammel stiv sofa.
Ingen opbevaring til tÞj . Ingen hylder bÞjler eller andet .
På vÊggene kan man se fugt er trukket igennem . Der ligger byggematerialer smidt rundt ved legepladsen .
Tagene på alle hytterne ser smadret og utÊtte ud .
Der er mange alkoholiserede mennesker .
På badevÊrelset er der sort mug i gummi fugerne og der er l o r t overalt på flere toiletter . Dog ser vi en pige gå med en vogn og gÞre rent om formiddagen .
Pladsens ejer virker meget stresset og sur og på ingen måde imÞdekommende.
Der er ingen venlig og hyggelig tone så man fÞler sig ikke sÊrlig velkommen.
Det nÊrmest kun som en pengemaskine.
Vi overhÞrte en samtale mellem den store kraftige dame som var i receptionen ,hvad vi tror er en ejer, da vi ankom . Hun snakkede med et Êldre Êgtepar bag hytterne ved legepladsen i midten af campingpladsen. Vi var i chok over hvordan der blev talt nedladende bagtalt om gÊsterne .
Vi har vÊret på rigtig mange pladser både i Danmark og i udlandet og vil ikke anbefale denne plads . Den er langt under middel .

2022幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

Vi har vÊret afsted med telt pÃ¥ camping

Vi har vÊret afsted med telt på camping og familiepark West, det har vÊret en rigtig god oplevelse! Gode aktiviteter for bÞrn og voksne. Gode og rene forhold.
Camping vÊrterne er utrolig sÞde og hjÊlpsomme, vi fÞlte os trygge. Vi vil med glÊde komme igen.
SÃ¥ kan varmt anbefale dette sted :)

2020幎7月23日

SkÞn ferie plads

Vi har netop afsluttet en uge hos camping og familiepark West. Det har vÊret en sand fornÞjelse. Parken er fin og indeholder skÞnne aktiviteter! Vi fik roet kano, spillet mini golf, cyklet på mooncars og badet i badelandet (det var skÞnt med den overdÊkket del, da varmen ikke var med os) samt leget på legepladserne og den automatiske svÊvebane. Vi boede i en Lille hytte, med en hyggelig legeplads lige ude foran. Der var fine arrangementer for bÞrn på pladsen. Stedet havde flotte rene bade og wc faciliteter. Kiosken er god, har fint udvalg og ikke for dyr, og dejligt der kunne kÞbes frisk morgenbrÞd.
Vi vil klart anbefale det til venner og familie.
VÊrtsparret var sÞde og hjÊlpsommelige.

2020幎7月18日
5぀星のうち4の評䟡

En god ferieuge hvor bÃ¥de bÞrn og

En god ferieuge hvor både bÞrn og voksne er tilfredse.0

Vi har vÊret godt tilfredse med fiske og familiepark West i den forgangne uge. Vi har boet i en hytte med bad og toilet der levede op til vores forventninger.
Vores bÞrn nÞd aktiviteterne og ikke mindst badelandet, hvor det har vÊret super at der også har vÊret et overdÊkket.
Parken er slidt, men det er meget tydeligt der arbejdes på at vedligeholde, optimere og forny.
VÊrtsparret har vÊret meget gÊstfrie, og de brÊnder tydeligvis for deres plads og det er med til at gÞre besÞget dejligt og hyggeligt
Vi vil til hver en tid anbefale denne form for ferie for bÞrnefamilier.

2020幎7月11日

Pragtfuld campingplads

Pragtfuld campingplads - her fÞler man sig virkelig velkommen! Vi havde booket en plads til vores lillebitte telt, desvÊrre var det Þs regnvejr, men pladsen var helt fantastisk. Det må bare betyde vi skal vende tilbage, når det ikke regner. Helt igennem vidunderligt vÊrtspar! Vi glÊder os til at komme igen, på et senere tidspunkt.
Hilsen kÊresteparret i det lillebitte gule telt :-)

2020幎7月7日
5぀星のうち5の評䟡

Dejlig familiecamping med mange aktiviteter

Vi har netop vÊret på camping i 4 dage. Det er en rigtig dejlig plads med gode faciliteter og en flot velholdt plads. Det at der er adgang til parken og alle aktiviteterne der er Super godt. Der er mulighed for familiehygge for alle pengene med enten krolf, discgolf eller minigolf.
En plads vi gerne kommer på igen

2020幎6月4日
5぀星のうち5の評䟡

Hyggelig plads med masse af aktiviteter til bÞrn

Efter fire dage på familiepark West camping kan vi kun give pladsen 5 stjerner.
Helt fantastisk sÞdt vÊrtspar, der er helt utrolig hjÊlpsomme.
Campingpladsen er hyggelig, fin og ren.
Man kan godt se at parken er gammel, men vi synes det er super charmerende med fx den gamle trÊ-bowlingbane. Og bÞrnene er fuldstÊndig ligeglade med hvor nyt det er.
Det er absolut ikke sidste gang vi kommer på familiepark West camping

2020幎5月24日

Super dejlig plads.

Vi er igen fastligger pÃ¥ pladsen, og kan kun tale positivt om camping pladsen, lige meget hvornÃ¥r man kommer rundt i service bygningerne, og parken er der rent og pÊnt, det er noget jeg personligt sÊtter stor pris pÃ¥, om det er tideligt morgen, sent aften 👍
Stor tak til vores positive vÊrtspar, hold nu op hvor gÞr de det fantastisk, man bliver mÞdt med smil og stor venlighed.
Alle de nye tiltag, der er sket på pladsen samt i parken, det er et mega plus.
Så derfor få de mine 5 stjerner👍👍

2019幎5月31日

Super campingplads

Ligger fast på campingpladsen, efter at der er kommet nye vÊrtspar på pladsen, som er utrolig flinke og hjÊlpsomme, ligesom resten af personalet er der kommet et helt andet flow over pladsen. RengÞring af baderum og toiletter samt kÞkkenet kan man ikke sÊtte en finger på, flot gået. Der ligger ikke noget rundt på pladsen og flyder, alt er opryddet og holdt i orden. Legepladsen og hytterne er de igang med at få lavet rigtig flotte.

Var på pladsen i onsdags da der var veterantrÊf og stegt flÊsk med persillesovs, hold da op hvor mange mennesker og biler samt motorcykler. Hele personalet var i top gear for at betjene de mange gÊster med et stort smil.

Der er en put and take fiskesÞ med til pladsen hvor der også er holdt rent og rydeligt, samt et pool anlÊg med vandrutchebane.

Alt i alt en meget positiv oplevelse at vÊre her.

2019幎5月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス