4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

Efter jeg har prÞvet og få fjernet hår på ryggen i en klinik Randers og efter 10 behandlinger og ikk så noget resultat havde jeg opgivet håbet
Men så faldt jeg over Anette på nettet og tÊnkte at det skulle have en chance mere og efter 3 behandlinger kan jeg allerede se stor hår tab
Så Anette får mine anbefalinger for god service og behandling

2026幎3月21日

Stor anbefaling!

Jeg har fået lavet mine lÊber hos Anette og jeg er simpelthen så glad for resultatet og oplevelsen var simpelthen så professionel, tryg og behagelig! Hun er så dygtig til det hun laver❀ og hun kan 100% anbefales!!

2025幎8月12日

Vanvittigt Dygtig

Jeg får lavet mine lÊber hos Anette, hun er helt vildt dygtig og super behagelig at komme hos❀
Jeg har kun positive ting at sige, og kunne aldrig drÞmme om at få dem lavet andre steder

2025幎8月12日
自発的なレビュヌ

Hvis jeg kunne, ville hun få 6 stjerner!

Anette fra Klinik Fandel er simpelthen en ren mirakelmager! Elsker at komme hos hende og i hendes klinik! Hun er så fantastisk dygtig at det altid er med stort smil på og ren glÊde, når jeg har vÊret hos hende og blive frisket op.
Hun er fantastisk sÞd og professionel og simpelthen alle pengene vÊrd - og jeg kommer aldrig til at komme andre steder end hos hende.

2025幎6月30日
自発的なレビュヌ

Har fået lavet extensions hos Anette

Har fået lavet extensions hos Anette igennem mange år. Har altid vÊret 100% tilfreds med påsÊtningen, også har hun den bedste kvalitet af hår!
Jeg har også fået lavet botox hos hende en enkelt gang (indtil videre) og jeg er så glad for resultatet!
Varme anbefalinger herfra ❀

2025幎3月10日

Professionel vejledning👍🏜

Jeg kan varmt anbefale Klinik Fandel v. Anette.

For 7 år siden, fÞr jeg havde kendskab til kosmetiske behandlinger, fik jeg i god tro en behandling ved en uautoriseret behandler - det skulle forestille sig at vÊre filler mod nedadvendte mundvige.

Da jeg for et år siden kom til Anette, blev jeg her oplyst om, at klinikken jeg tidligere havde besÞgt faktisk ikke er godkendt af Sundhedsstyrelsen, til at udfÞre kosmetiske behandlinger! Jeg var i CHOK! Anette viste mig hvordan jeg fremover kan tjekke op på klinikker og behandlere (inde på Sundhedsstyrelsens register over autoriserede behandlere).

Hvad havde jeg egentlig fået puttet i hovedet, og hvad med min sundhed? Og den risiko der har vÊret ved ikke at, hende for 7 år siden ikke have den nÞdvendige baggrundsviden og uddannelse på området? 7 år efter, burde det jo ikke stadig vÊre der!

Her et år senere, fra da jeg besÞgte Anette fÞrste gang, er vi i fuld gang med at forsÞge at få oplÞst det ukendte stof, så vi kan rette op på skaderne.
Én ting er helt sikkert: jeg har fÃ¥et arvÊv fra fejlbehandlingen, som har dannet to kugler inde i munden, men ellers tror jeg det er lykkedes Anette, at udbedre skaden.
Tusind tak for dét! Og tak for den top professionelle vejledning. Jeg er i hvert fald blevet meget klogere på området, og vil fremover kun besÞge Anette, da hun er uddannet, professionel, godkendt og dygtig til sit arbejde.

2024幎5月14日
自発的なレビュヌ

Klinik Fandel, et af de bedste og

Klinik Fandel er et af de bedste og mest behagelige steder i landet at få filler og Þvrig forskÞnnelse af ansigtet.
Ejeren, Anette, går meget op i forstå prÊcis hvad du Þnsker, men er heller ikke bleg for at fortÊlle hvad der er muligt ud fra fx lÊbeform.
Det er skÞnt at komme i en lille hyggelig klinik hvor man bare kan vÊre sig selv og Anette får en til at fÞle sig meget hjemme og velkommen!
Resultatet er smukt og uden overdrivelse,og priserne er meget fair.

2023幎9月29日

Bedste klinik ever!

Annette er helt fantastisk dygtig til sit arbejde! Jeg fik lavet en full face behandling med Fillers med Hyaluronsyre, og jeg er simpelthen helt blÊst vÊk over resultatet!
Det ser flot og helt naturligt ud; jeg ser friskere ud og helt uden at det ser kunstigt ud - som er yderst vigtigt for mig!
Hun var ved telefonen efter behandlingen, hvis jeg blev lidt utryg og nervÞs, og mens jeg ventede på at det endelige resultat skulle komme. Efter et par dage var resultatet tydeligt at se, og det bliver stadig kun bedre her 16 dage efter. Efter et par uger var der opfÞlgning på resultatet, hvor det sidste lige bliver rettet til. Hun er simpelthen så super sÞd, professionel og dygtig til sit arbejde.
De aller bedste anbefalinger herfra ihvertfald!
Og jeg vender helt sikkert tilbage til Klinik Fandel igen!

2023幎8月3日

Min stÞrste anbefaling

Fantastik, professionel oplevelse - Anette er super god til sit arbejde - da jeg kommer langvejs fra, lavede vi fÞr-konsultationen over telefon så alle brikkerne kunne falde på plads og jeg kunne få lavet min behandling mens jeg var i Randers på sommerferie.
man går derfra med ro i maven fordi man bliver godt vejledt og får instrukser om hvad man skal/ikke skal, og jeg selv gik derfra med de smukkeste, naturligt udseende lÊber, prÊcis som jeg Þnskede mig.

2023幎7月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ