Ook ik ben opgelicht door deze fraudeurs. Bestelling geplaatst, betaald en niets ontvangen. Opheffingsuitverkoop? Bank gebeld en aangifte gedaan van oplichting !!!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestelling tijdens opheffingsuitverkoop, niks ontvangen. Ik heb 14 juni wat besteld. Geen pakket, geen reactie op mijn bericht verstuurd via de website. Op dit moment denk ik dat ik gewoon mijn 50... もっと見る
Dit was alweer mijn derde bestelling en het was zeer zorgvuldig en netjes ingepakt. Producten waren ook precies als wat ik ervan verwachtte en in uitstekende staat..Ik ben erg blij met deze gezellige... もっと見る
Beste Fantasy Giftshop, Momenteel zit alles nog in de doos, heb deze opengemaakt en zag een kaart en ingepakt. Wordt pas volgende week als cadeau gegeven. SUPER!, al was het geen verplichting mooie... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Fantasy Giftshop is de leukste winkel voor al je gothic, fantasy en witchy collectables en sinds 1 april 2022 is Fantasy Giftshop een echte winkel geworden, nadat wij al 5 jaar een webshop zijn. Een winkel gevuld met alles waar je van droomt! Voor de echte gothic liefhebbers hebben we mooie giftware die perfect je duistere kant passen. Voor de échte fantasy liefhebber hebben we draken beelden, eenhoorns, elfjes en glitters. Genoeg om je dromen mee te vullen! Daarnaast hebben we, als echte Fantasy Giftshop, voor de heksen onder ons alles om de ‘Witches Kitchen’ te vullen met de hoognodige huisraad, maar ook hilarische tekstborden waar al je heksenregeltjes op te vinden zijn. Dus ben jij een echte Kitchen Witch, neem dan vooral een kijkje!
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd
Alleen aangeven dat de glazen niet afwasmachine bestendig zijn

Fantasy Giftshop からの回答
Snelle levering, leuke attentie.
Snelle levering, leuke persoonlijke attentie erbij. Heel erg bedankt.
super service!
Top.
Een hele leuke webshop met een veelzijdig assortiment. Verzending gaat ook vrij snel. Ik heb mijn nieuwe shop gevonden als ik weer nieuwe kaarsen nodig heb of als ik mede heksen een cadeautje wil doen!
Zou zeker nog een keer shoppen
Website is overzichtelijk. Bestellen ging makkelijk. Het duurde iets langer dan 3 dagen, maar dat was ook aangegeven op de website. Verder spullen netjes verpakt. Zou zeker nog een keer shoppen.
Netjes verzorgd en bezorgd
Netjes verzorgd en bezorgd. En leuk persoonlijk berichtje toegevoegd.
Duurde wel wat langer dan gehoopt.
een mooi en goede website
een mooi en goede website, mooie spullen, van goede kwaliteit,
je hebt je spullen ook nog eens optijd bezorgd,
Snelle levering en leuke product…
Snelle levering en leuke product brander voor geurolie
met een leuk briefje met opschrift bedankt voor u bestelling groetjes Danielle
super leuke webshop.
super leuke webshop.
betaalbaar en ook zeer snel met leveren.
netjes verpakt ook.
Fijne webshop
Duidelijke website. Pakket was snel binnen. De bestelde producten zijn erg mooi.
Lange levertijd en reageren niet op vragen
Ik heb op twee verschillende manieren contact gezocht over de levertijd en aangegeven wanneer ik het nodig had. Hier is niet op gereageerd en ik ontving mijn bestelling te laat. Ook bij de bestelling zelf zat geen bericht waaruit bleek dat ze mijn vragen hadden gezien. Als je iets tijdig wilt hebben zou ik het hier dus niet bestellen. Het artikel zelf was wel conform verwachting

Fantasy Giftshop からの回答
Snelle levering en een mooie deurmat…
Snelle levering en een mooie deurmat voor een mooie prijs
comic con & now
In comic con was er een stand up voor hun en daarmee heb ik al wat draken beeldjes gekocht, ze waren leuk en mooi, ook nog een deken gekocht dus ik dacht mss online te aien en nog meer beeldjes kopen! loved it ♡
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。