Het product dat ik gekozen heb via de website, voldoet volledig aan de verwachting. Goede kwaliteit en afwerking, kleur komt overeen. Product arriveerde op de beloofde datum.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik vind het bijna onbegrijpelijk dat jullie zo'n kwaliteitsproduct kunnen maken voor minder dan Euro 300 . Echt leder , geen plastic . Messing ritsen , geen plastic . Een prachtige dikke voering e... もっと見る
Prachtige reistas gezien en besteld. Tas type England. In 2 dagen vanuit San Marino al hier. Prachtige kwaliteit en zeer mooi afgewerkt. Echt de moeite waard.
Доброго дня. Якість товару відмінна, це радує, тому ставлю найвищий бал.Впевнена що інші товари такої ж якості. Шкіряний рюкзак, гаманець та паста чудові♥️ Але на жаль отримати цю посилку і зробити за... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Door een familie gerund handgemaakte lederwaren sinds 1981. Productie en verkoop van rugzakken, tassen, aktetassen, reistassen, dokterstassen en lederen accessoires volledig gemaakt in Italië. Express zendingen.
連絡先
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geweldig kwaliteit
Ik ben meer dan onder de indruk van de kwaliteit van mijn nieuwe tas, dat zie je niet vaak meer onder ons kapitalisme ;-)
Alle ritsen zijn stevig, maar smooth. Meerdere vakken hebben verstevigende padding. Het leer is soepel en het beslag heel degelijk.
Nu in de tas heb vind ik dat ik ‘m voor een heel goede prijs heb gekocht, ik had zeker meer betaald.
Spotgoedkope reistas .
Echt leder , geen plastic .
Messing ritsen , geen plastic .
Een prachtige dikke voering en sticksel .
Je zou verwachten dat zo'n reistas minimaal Euro 600 kost .
Leuke website, product??
De website is goed, het is erg leuk om een tas op de website te kunnen personaliseren. De communicatie is goed. Of het product ook goed is qua prijs/kwaliteit (de laatste ster), weet ik pas als ik het heb ontvangen. Dat zal volgens de berichten nog een aantal weken duren, dus deze vraag om een review is eigenlijk te vroeg.
Snel bezorgd echt het authentieke…
Snel bezorgd echt het authentieke Italiaanse lederdracht perfecte mondo.ik ben er blij mee.
Mooie leren portemonnee
De portemonnee is van erg mooie kwaliteit en netjes verpakt. Echter door de keuze van de koerier (DPD) duurde het 2 weken voordat het werd geleverd.
Mooi product goede kwaliteit en snel…
Mooi product goede kwaliteit en snel geleverd vanuit Italie
Het is een hele mooie tas
Het is een hele mooie tas, voldoet precies aan de verwachtingen.
Bestellen op de website ging soepel en ook de verzending verliep volgens afspraak.
Vakmanschap met tijdloos design
De website zelf is al mooi en overzichtelijk weergegeven. De promofilmpjes op youtube komen ook heel professioneel over. De foto's op de product pagina van mijn tas, de Firenze, zijn duidelijk en lieten precies zien wat de tas biedt. De afwerking is echr fenomenaal, niet vergelijkbaar met andere tassenwinkels in mijn opinie. Verder ziet de kleur van het leer er nog beter uit in het echt dan op de foto. Hij kraakt wel nog een beetje omdat hij zo nieuw is, maar dat wordt al iedere dag minder. Enorm tevreden en verbaasd dat het van zo'n klein atelier komt!
Prachtige cadeau verpakking de tas is…
Prachtige cadeau verpakking de tas is van super kwaliteit!
Goede kwaliteit voor niet te veel geld
Goede kwaliteit voor niet te veel geld. Goede afhandeling van de bestelling.
Erg mooie afgewerkte rugzak.
Erg mooie afgewerkte rugzak.
Levering en communicatie bevestiging duurt een aantal uur, maar verder prima.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。