Farello Amsterdam

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Niks bestellen Dropshipping

Dropshipping bedrijf die valse informatie op hun site hebben staan, ze schrijven gewoon bedragen af terwijl je verzoek is geannuleerd. Het bedrag is een aantal dagen later toch teruggeboekt.

Graag zoveel mogelijk meldingen maken over dit bedrijf via de ACM “Tip of melding doorgeven” dit bedrijf moet zo snel mogelijk hard aangepakt gaan worden

2025幎9月11日

HAAL NIKS BIJ FARELLO AMSTERDAM

Ik had werkschoenen besteld, allereerst heb ik hierop langer dan 3 weken moeten wachten. Bleek het dat het vanuit China moest komen. De schoenen kon ik zelfs achteraf op temu vinden voor 1/3 van de prijs. Daarbij is de klantenservice moeilijk bereikbaar. Mijn schoenen waren te klein, om te retouren moest ik zelf de kosten betalen om het terug naar china te verzenden, “want het moest terug naar de leverancier”. Deze kosten zijn boven de 20 euro. Ze bieden vervolgens een alternatief om 40% van je aanbetaling terug te storten. Ik heb nu schoenen die ik niet aankan en ik krijg mijn geld niet terug. BESTEL HIER NIET!!

2025幎5月12日

DROPSHIPPER, FAKE WINKEL

Zoals eerder vermeld, geen aanspreek punt. Fake website met fake openingstijden, pretendeert een winkel te zijn in Amsterdam maar nergens een adres.

Ik had schoenen besteld, er staat nergens dat het een dropshipper is. Dit wordt ook nergens vermeld.

2025幎4月22日
5぀星のうち1の評䟡

Misbruikt het trustpilot logo door Fake

Misbruikt het trustpilot logo door Fake recensie onder de naam van trustpilot te plaatsen op de eigen website . Had Leuke truien gezien , maar had niet door dat het dropshipping was. Duurde dus nogal lang eer in huis, bij contact van mijn kant zou ik 10% korting ontvangen als de truien aankwamen . Toen ze na een dikke drie weken aankwamen , bleek er geen logo's in te zitten . gereclameerd voor de 10% die gekregen en daarmee was de kous af dacht ik. Maand later zit ik op Temu en JOOM wat te browsen zie ik exact dezelfde truien voor een derde van het geld wat ik betaald had . Duidelijk geval van dropshipping onder andere naam dus . beetje jammer. Ik heb ze nog gemaild om verhaal te halen , maar hier geen reactie op gehad . Kortom wijze les , bedroevende kwaliteit (niet vormvast, pilling van de stof na paar uur dragen , echt weinig kwaliteit van de stof , algehele indruk niet goed ). Niet kopen daar , en dat weten ze zelf ook wel want waarom zou je anders trustpilot reviews faken ?

2024幎12月10日

farello-amsterdam heeft FAKE logo's

farello-amsterdam heeft FAKE logo's, TrustScores, sterrenscores, widgets en reviews van Trustpilot op hun website staan. Daarmee willen ze u, de consument, de indruk geven dat ze legitiem zijn. Ik kan u verzekeren; dat zal niet hun enige leugen zijn. Er zijn screenshots gemaakt en deze website is gerapporteerd.

2024幎10月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス