Jeg deler gerne min oplevelse om at bestille fra Far From Home. Jeg synes virkelig det er nemt at gennemføre en handel fra deres hjemmeside. De får sendt deres kvalitets tøj ud, hurtigst muligt. T... もっと見る
企業が回答しました
Super quick delivery & high quality clothing apparel for biking. Easy comparable in quality with the high-end brands! I ordered both shirt, bib, socks and warm shirt and am impressed with all elem... もっと見る
企業が回答しました
I’m very happy with all the items I purchased. It was an easy process, the quality is comparable to other top brands and I haven’t had any issues. I especially enjoy the socks and warm sweater. I’ve w... もっと見る
Der kan ikke sættes en finger på noget, lige fra bestilling på hjemmesiden til modtagelse af tøjet. Nemt at bestille via hjemmesiden, hurtig levering, super kvalitet på bibs, trøje og shorts. Man... もっと見る
FAR FROM HOME er et dansk cykeltøjsbrand, der er specialiseret i at lave stilrent cykeltøj. Vores vision er at gøre cykling mere tilgængelig for alle ved at levere kvalitets cykeltøj fra Italien til overkommelige priser. Dette gør vi ved at holde en tidløs kollektion, skære alle dyre mellemled fra og udelukkende sælge igennem vores egen webshop. For os handler cykling ikke om at flashe logos og købe det allerdyreste grej, men om frihed, udvikling og venskaber. - Gratis størrelsesændring og retur Hvis du er i tvivl om størrelsen eller pasformen, så fortvivl ikke. Vi ændrer din størrelse eller tager gratis retur. - Gratis fragt Gratis fragt i Danmark ved ordrer over 700 DKK. Verdensomspændende forsendelse tilgængelig. FAR FROM HOME - Cycling Apparel Copenhagen.
デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering og virkelig god pasform og kvalitet.
God kvalitet og hurtig levering - virkelig fin value for money ved deres 3 for 2 tilbud.
God pasform på overdele og brugt mine bibs på ture op til +100km uden problemer.
Vi lagde en bestilling og så gik det simpelthen så hurtigt, det er dejligt at service lever højt i denne virksomhed - men at kvaliteten så også er med, er bare helt fantastisk. Tak for det hele, vi kommer helt sikkert igen.
Jeg var i tvivl om min størrelse, skrev til dem , og vi blev enige om en størrelse Small
Det var det rigtige valg, de sidder perfekt, og puden er i en super kvalitet
Har prøvet mange forskellige mærker
De her bibs er de bedste jeg har kørt i
Skal have et par mere, når de sorte kommer hjem
Købte et par bibshorts , desværre med fejl i . Skrev til firmaet og vi fandt en løsning på det . Super service . Købte ved samme lejlighed en jersey og må sige at begge dele oser af kvalitet . Er ikke det sidste jeg har købt hos farfromhome
Købte et par bibs, der var hurtig levering og en god beskrivelse af størrelserne.
Jeg har kun været på en enkelt kort tur, men indtil videre sidder de rigtig godt.
Købsproces inkl snak via chat fungerede fint. Ligeledes returnering (grundet ændring i str).
Godt og nemt overblik på deres hjemmeside .
Super lækkert cykeltøj.
Godt tilfreds med cykeltøjet, kunne dog godt have ønsket lidt længere ærmer på den kortærmede Jersey.
Virkelig god Kundeservice!! Hurtige og venlige svar, og løsningsorienteret på en ordre der var pakket forkert😊 tøjet er i virkelig god kvalitet og utrolig flot! Kan kun anbefales!
Super flot og lækkert cykeltøj! Kvaliteten er virkelig lækker, og servicen hos FARFROMHOME har været i top! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Der findes ikke nogen bedre service end Far From Home har leveret. Det er super lækkert tøj af meget høj kvalitet kan kun anbefale. ingen problemer ved ombytning af tøj det hele sker fra dag til dag.
Kæmpe anbefaling herfra. Det er dejligt med et dansk brand som laver flot cykeltøj, i god kvalitet og til en fair pris. Det er helt klart ikke sidste gang jeg køber nyt gear herfra ⭐️
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。