レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg deler gerne min oplevelse om at bestille fra Far From Home. Jeg synes virkelig det er nemt at gennemfÞre en handel fra deres hjemmeside. De fÃ¥r sendt deres kvalitets tÞj ud, hurtigst muligt. T... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super quick delivery & high quality clothing apparel for biking. Easy comparable in quality with the high-end brands! I ordered both shirt, bib, socks and warm shirt and am impressed with all elem... もっず芋る

䌁業が回答したした

I’m very happy with all the items I purchased. It was an easy process, the quality is comparable to other top brands and I haven’t had any issues. I especially enjoy the socks and warm sweater. I’ve w... もっず芋る

Der kan ikke sÊttes en finger pÃ¥ noget, lige fra bestilling pÃ¥ hjemmesiden til modtagelse af tÞjet. Nemt at bestille via hjemmesiden, hurtig levering, super kvalitet pÃ¥ bibs, trÞje og shorts. Man... もっず芋る

䌁業情報

1. ロヌド サむクリング
  2. バむク アクセサリヌ専門店
  3. スポヌツりェア補造業者

圓該䌁業による蚘述

FAR FROM HOME er et dansk cykeltÞjsbrand, der er specialiseret i at lave stilrent cykeltÞj. Vores vision er at gÞre cykling mere tilgÊngelig for alle ved at levere kvalitets cykeltÞj fra Italien til overkommelige priser. Dette gÞr vi ved at holde en tidlÞs kollektion, skÊre alle dyre mellemled fra og udelukkende sÊlge igennem vores egen webshop. For os handler cykling ikke om at flashe logos og kÞbe det allerdyreste grej, men om frihed, udvikling og venskaber. - Gratis stÞrrelsesÊndring og retur Hvis du er i tvivl om stÞrrelsen eller pasformen, så fortvivl ikke. Vi Êndrer din stÞrrelse eller tager gratis retur. - Gratis fragt Gratis fragt i Danmark ved ordrer over 700 DKK. VerdensomspÊndende forsendelse tilgÊngelig. FAR FROM HOME - Cycling Apparel Copenhagen.

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Hamrende godt Fit

Hamrende godt Fit. God kval. Value for Money.

2022幎8月11日

Hey Mathias!

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vores tÞj har et hamrende godt fit, god kvalitet og giver value for money. Vi sÊtter pris på din stÞtte og ser frem til at betjene dig igen hos Farfromhome.dk!

Mvh,
Teamet hos Farfromhome.dk

Hurtig svar på spÞrgsmål, levering og perfekt fit

Hurtig respons og svar på spÞrgsmål på chat samt hurtig levering og alt var som det skulle vÊre.
KÞbte bibs og jersey.
Perfekt fit. God kombi mellem comfort og race fit med god lÊngde på Êrmer og ben selv til hÞje personer.
Str. L er perfekt til mine 195cm og 90'ish kg.
Bibs bliver hvor de skal og ben glider ikke op under brug.
Kan isÊr godt lide det clean look på tÞjet uden for mange synlige logoer etc.

2022幎8月10日

Hej Jacob!

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede hurtig respons og svar på spÞrgsmål, samt at vores levering var hurtig og alt var som det skulle vÊre. Vi er også glade for, at vores bibs og jersey havde et perfekt fit til dig med den rette kombination af comfort og race fit. Vi sÊtter pris på stÞtten!

Teamet, FAR FROM HOME

Fremragende kvalitet og design til

Fremragende kvalitet og design til attraktiv pris.

2022幎8月9日
自発的なレビュヌ

Hej Nina,
Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både kvaliteten og designet af vores produkter, og at du finder vores priser attraktive.
Tak for stÞtten!
- Teamet, FAR FROM HOME

Stor anbefaling

Jeg er selv mest til tÞj, også cykeltÞj, som er så lidt brandet som muligt. TÞjets kvalitet og Êstetik skal tale for sig selv, hvorfor jeg gik med Far From Home (og jo altid spÊndende med noget nyt). Jeg er vildt glad for mine jerseys, bibs og strÞmper, som allerede har en masse kilometer bag sig. Det spiller.
Og så er det altid fedt, når nye brands også er i top på leveringstid og service.

2022幎7月12日

Hej Kristian,
Mange tak for din flotte anmeldelse! Den er vi super glade for, så tak for stÞtten!!
Mvh teamet, FAR FROM HOME

Great products and customer service

Great products and customer service as well. Overall extremely happy with my purchase and I can only recommend Far From Home.

2022幎6月20日
自発的なレビュヌ

Hi Lukas,
Thank you very much for the great review! We are so happy for your support.
All the best, Johan

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, fantastisk service!

2022幎4月29日

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores kvalitet og service. Det er vores prioritet at levere produkter af hÞj kvalitet og en fremragende kundeservice. Tak for stÞtten!

FAR FROM HOME

Fremragende produkt til en fremragende pri

Fremragende produkt til en fremragende pris! GlÊder mig til at bytte hele cykel garderoben ud med deres tÞj.

2021幎8月24日

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du synes vores produkt er fremragende til prisen. Vi ser frem til at hjÊlpe dig med at opgradere din cykelgarderobe med vores tÞj i fremtiden!

Teamet hos Farfromhome.dk

Havde en super oplevelse med mit kÞb af

Havde en super oplevelse med mit kÞb af cykeltrÞje og strÞmper! Dejlig kÞbsoplevelse og hurtig levering! Men det bedste var nok kvaliteten af trÞjen, det har jeg ikke oplevet at finde andre steder!

2021幎7月5日

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en super oplevelse med dit kÞb, herunder kÞbsoplevelsen og hurtig levering. Vi er også glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten af vores cykeltrÞje. Vi sÊtter stor pris på din stÞtte!

Mange tak,
Teamet hos FAR FROM HOME

FuldstÊndig fantastisk

FuldstÊndig fantastisk!
KvalitetsmÊssigt og fit pÃ¥ niveau med Pas Normal Studios💪🏌🚎‍♂

2021幎6月23日

Hej Oliver,

Tak for din anmeldelse! Vi er begejstrede for at hÞre, at du finder vores produkter fantastiske, og at du synes, at både kvaliteten og passformen er i top.

Mange tak,
Teamet hos Farfromhome.dk 💪🏌🚎‍♂