レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har handlet der for fÞrste men absolut ikke sidste gang. Virkelig god service da de fÞrst ikke havde den solbrille jeg meget gerne ville ha e mailede de til mig at de havde fundet den og sendte den m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig, virkelig god oplevelse med at bestille fra Farstad Optik! De ansatte var super venlige og hurtige til at svare, da jeg skrev til dem med et par spÞrgsmÃ¥l. Mine solbriller var pÃ¥ forudbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god og personlig service og hurtig ekspedition. Den personlige dialog sikrede at jeg inden afsendelsen af min ordre fik rettet op på, at jeg havde bestilt for stor brillestÞrrelse.

䌁業が回答したした

Bestilte et nyt etui til mine RayBan solbriller.🕶 Et par dage senere modtog jeg den nydeligste pakke. Etuiet var svÞbt i det fineste rÞde silkepapir og der medfulgte 2 pudseklude, en brillespra... もっず芋る

䌁業情報

1. 県鏡屋
  2. サングラス店

圓該䌁業による蚘述

Vi er en uafhÊngig optiker i hjertet af Silkeborg og Ry. Derudover har vi en webshop med et stort udvalg af solbriller og briller fra kendte brands og med konkurrencedygtige priser. Vi vÊgter den personlige kundekontakt og faglige dygtighed hÞjt, så du tilbydes de mest optimale lÞsninger for dit syn. Vores ambition er at vÊre din foretrukne optiker og et stÊrkt alternativ til de landsdÊkkende optikerkÊders butikker. DU ER VORES FOKUS Hos Farstad Optik gÞr vi vores yderste for, at du finder netop de briller, kontaktlinser eller solbriller, som passer til dig, dit budget og din stil. Du finder et unikt sortiment hos os, som vi selv sÊtter en Êre i at sammensÊtte. Vi forhandler de kendte mÊrker, men har også attraktive brands og modeller, som du ikke finder andre steder. Desuden tilbyder vi GRATIS synsprÞve hos vores kvalificerede og professionelle optikere. Kig forbi og oplev en synlig forskel på udvalg, faglighed, service, lokal engagement og vores strÊben efter at gÞre hver kunde til en loyal livstidskunde.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

160件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Hurtig levering og pÊn gave sammen med

Hurtig levering og pÊn gave sammen med mine solbriller.
Ikke sidste gang jeg har kÞbt noget hos jer. ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎6月24日

Hej Christina,

Tusind tak for din rigtig gode anmeldelse! 🀩 Vi hÃ¥ber, du bliver glad for dine solbriller, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🕶☀

Lyn hurtig betjening

Lyn hurtig betjening - mega fedt. Bestilte de forkerte solbriller. Sendte dem retur og fik pengene retur på ingen tid. Meget sÞde at tale i telefon med.

2024幎6月10日

Hej Gitte

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse pÃ¥ trods af, det ikke var de Þnskede solbriller 😃

Vi Þnsker dig en dejlig sommer 🕶☀

God og personlig service

God og personlig service, konkurrencedygtig

2024幎6月17日

Hej Claus.

Tusind tak for den gode anmeldelse - vi Þnsker dig en rigtig god sommer 🕶☀

Super Service

Lige efter jeg havde afgivet min bestilling, fik jeg mail fra Farstad Optik, om at varen skulle hentes hjem.
Jeg skulle bruge den til en bestemt dato - og det sÞrgede Farstad for.

Dejligt med så hurtig kommunikation og ordentlighed.

2024幎6月24日

Hej Pernille

Tusind tak for den gode anmeldelse 🀩

Vi er rigtig glade for, at du er tilfredse med servicen og kommunikationen.

Vi Þnsker dig en rigtig god sommer ☀🕶

Hilsen Christian, Farstad Optik

Varmeste anbefaling

Havde fornÞjelsen at handle med Stine. En god oplevelse: Alt man forventer og så lige lidt til med et smil.

Varmeste anbefaling herfra!

2024幎6月7日

Hej Christian

Tusind tak for din gode anmeldelse 🀩

Vi sÊtter stor pris på, at du er tilfreds med os. Vi bestrÊber os hver dag på at gÞre vores bedste for vores kunder, og det er dejligt at hÞre, når det lykkedes.

Vi Þnsker dig en rigtig god sommer 🕶☀

Hurtig levering. Og sÞd besked med ogsÃ¥ 😁

2024幎6月1日

Hej Maria

Mange tak for din anmeldelse 🥳

Vi Þnsker dig en fantastisk sommer 🕶☀

Gode priser og lyn-levering

Lynhurtig levering og meget personlig service.

2024幎5月24日

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for.

Vi Þnsker dig en fantastisk sommer 🥳🕶☀

God pris og kommunikation

God pris og fin kommunikation omkring leveringstid. Solbrillerne var ikke på lager, men blev bestilt hurtigt hjem. Levering og indpakningen var rigtig fin. Overordnet set var jeg meget tilfreds med mit kÞb.

2024幎5月25日

Hej Esben

Tusind tak for din anmeldelse🀩 Vi er rigtig glade for, at du er meget tilfreds med dit kÞb. Vi hÃ¥ber, at kunne betjene dig igen en anden gang😃

Rigtig god sommer 🕶☀

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.

2024幎5月23日

Dejligt du havde en god opleve hos os 😃 Nyd sommeren 🕶☀

Super god service

Super god service. Hurtig levering og fin indpakning. Meget tilfreds!!

2024幎5月22日

Farstad Optik からの回答

Tusind tak for din rigtig gode anmeldelse! Vi er meget glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service, hurtige levering og indpakning. Det betyder meget for os, at du havde en positiv oplevelse🀩 Vi hÃ¥ber, du fortsat vil nyde dine produkter, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🕶☀

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

2024幎5月10日

Hej Tina

Mange tak for din anmeldese. Vi er glade for at hÞre, at det gik hurtigt og var nemt 🀩

God sommer 🕶☀
Hilsen Christian fra Farstad optik

Skarp pris og hurtig levering

KÞbte et par Oakley solbriller, hvor jeg efter dialog med den super venlige kundeservice fandt frem til det helt rigtige par. Hurtig levering og rigtig flot prÊsentation af produktet. Alt i alt en super oplevelse.

2024幎5月10日

Hej Nicolai

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med dine nye Oakley solbriller og vores kundeservice. Det betyder meget for os, at du havde en positiv oplevelse🀩😎

Vi håber, du får stor glÊde af dine Oakley solbriller, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Christian
Farstad Optik

Meget positiv

Jeg har fornyelig kÞbt et par solbriller, og jeg oplevede en utrolig god service og vejledning online.
Hurtig levering 🀗

2024幎4月22日

Farstad Optik からの回答

Dejligt at hÞre, at du havde en god kÞbsoplevelse hos os🀩 Vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for dine solbriller her i forÃ¥ret 😎☀

Hilsen Christian
//Farstad Optik

Solbriller med post

Har lige modtaget solbriller med posten fra Farstad. Det hele var pakket meget pÊnt og forsvarligt. Derudover en personlig hilsen, praktisk vejledning ift. vedligeholdelse samt info om reservedele på de konkrete briller. Super service!

2024幎3月26日

KÊre Thomas,

Mange tak for din positive feedback! 🀩 Det glÊder os at hÞre, at dine solbriller blev leveret sikkert og i god stand. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at sikre, at vores kunder modtager deres ordrer pÃ¥ en forsvarlig mÃ¥de og med et personlig touch.

Vi ser frem til at betjene dig igen 😃🕶

Rigtig god påske

Hilsen

Perfekt kÞb - Kanon oplevelse

Perfekt kÞb
KÞbte lÊkre design solbriller.
Fandt at prisen var bedst her og tog chancen.
Havde en virkelig god oplevelse.
-Fik mail med personlig hilsen
-Varen kom hurtigt.
-PÊnt pakket ind
-Sendt i genbrugt postÊske (godt for miljÞet)
-Varen totalt i orden.

God kundeservice og rigtig god oplevelse.
Butikken evner at få kunden til at fÞle sig speciel.
Noget der mangler helt generelt i dag.
Kan derfor varmt anbefales.

2024幎3月12日

Hej Thomas

Tusind tak for den fine anmeldelse🀩

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med din kÞbsoplevelse. Vi bestrÊber os hver dag på at gÞre vores bedste for vores kunder, og det er dejligt at hÞre, når det lykkedes.

Hilsen Christian
//Farstad Optik