4.2

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Fantastisk oplevelse hos farvehuset

Fantastisk oplevelse hos farvehuset. Jeg kommer til Roskilde med min ‘78 folkevogns rugbrÞd for at fÃ¥ en spray maling i samme farve som min WW. Der er ikke en standart farve. De fÃ¥r blandet 2 sprayflasker spray maling i samme farve og sender dem til mig. Og endda til en fornuftig pris. Det var en fantastisk oplevelse og verdensklasse service!!!

2025幎11月13日

Farvetoning af lÊdersÊde. KÞbte i forÃ¥ret en Êldre bil med

KÞbte i foråret en Êldre bil med lÊdersÊder, på et af sÊderne var et ret stor plet, som jeg regnede med at kunne rense vÊk, - det blev med begrÊnset succes, og til stor irritation.
I min sÞgen efter en lÞsning fandt jeg Farvehuset, Helligkorsvej, Roskilde på nettet, og man reklamerede med lÊderfarver, min henvendelse i formiddag var en fantastisk oplevelse fra det Þjeblik jeg trådte ind i forretningen. Den unge dame gik med ud til bilen og fik set på sÊdet med pletten, og mente godt at kunne hjÊlpe. En kollega kom også til og sammen gik de igang med at finde farver frem og blande, og blande, og blande, prÞve på sÊdet, og justere, sådan blev de ved, mindst 20 gange prÞvede de inden de var helt tilfredse, og jeg kunne kÞre hjem og farve mit sÊde.
Det grundighed og service fortjener stor ros, og jeg vil helt sikkert anbefale andre med lignende problemer at sÞge hjÊlp i Farvehuset i Roskilde.
Dejligt, at opleve en sådan service.
TAK 😊

2023幎7月19日

Farvehuset i Roskilde

At det er en god idé at handle lokalt fik jeg bekrÊftet forleden, da jeg besÞgte Farvehuset i Roskilde. Jeg manglede et vÊg-til-vÊg tÊppe og havde forinden vÊret hos flere af de store butikker, som også sÊlger tÊpper, men enten var vejledningen mangelfuld, eller også var der ikke rigtig nogen, der kunne hjÊlpe. Hos Farvehuset fik jeg en god vejledning og en super service med gratis levering af tÊppet. Tak! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

2023幎5月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ