レビュアーのコメントを見てみましょう
Medium stegt bøf var rå. Da maden kom ind anden gang var saucen lunken. Gulerødderne til fisken var brændt på. Pommefrites havde fået for meget friture olie. Vi fik gratis drikkevarer som kompensation... もっと見る
Fantastisk oplevelse Jeg ringede for at bestille et traktement til 19 personer pga min mors bisættelse. Faktisk var alt udsolgt, men jeg blev ved, og blev så alligevel tilbudt et konference rum. Der... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Restaurant Fasaneriet drives af Johnnie Andreasen og Nickie Wilton Larsen. Restauranten har åben fra 1. marts til 1. april i weekenderne fra kl. 10.30-21.00. Pr. 1. april til medio oktober fra kl. 12.00-21.00. Bordreservation kan ske på 46 46 16 32 e...
Skottehusvej 12, 4320, Lejre, デンマーク
- fasaneriet.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Pandekage med madsmag
Først vil jeg spørge hvad koster en pandekage lidt købt syltetøj og en kugle is 🤔 jeg tænke hvorfor vil et ellers dejligt sted risikere en dårlig anmeldelse og kunder der ikke kommer igen grundet så lille beløb.
Jeg købte en pandekage med is 120 kr, tænker til denne pris skal både øjne, smagsløg og mave være tilfredse. Ingen af delene var tilstede, en absolut dårlig gastronomisk oplevelse. Jeg gjorde opmærksom på den havde en bismag af noget andet mad end en pandekage, leverede hele tallerkenen ud da den ikke havde en dejlig smag.
Fik derefter at vide den næste også smagte lige sådan og takkede nej. Hvorefter jeg fik besked på chefen havde besluttet jeg skulle betale.
Nååå nej jeg kunne få en kop kaffe for de 120kr istedet.
Tror jeg 2 gange i mit liv har skrevet herinde og det er ikke de 120kr men princippet, man sender jo ikke som kunde mad ud der er ok. Sørgeligt man som ejer af så dejligt et sted er ligeglad fordi man har nok golfkunder. Endvidere er det normalt man ikke kan forvente en pandestegt fiskefilet så fint sted, ville ikke ha nævnt det men når jeg nu er i gang kan jeg ligeså godt spørge. 🤔
Useriøst !
Mindste forret til to pers ever og til fuld pris - og ingen imødekommenhed da jeg ringede efter at have set maden hjemme .. No go at bestille det’ igen ! (Vi har bestilt flere gange hvor alt var helt fint - men sker aldrig mere… )
Veltillavet mad til rimelig pris
Veltillavet mad til rimelig pris, hurtig og høflig betjening
Kan varmt anbefales.
Min søster og jeg, har i dag været så heldige at spise en fantastisk og indbydende frokost,på fasaneriet i Lejre sikken dejlig oplevelse madden var så lækker og smagfuld tak til køkkenet 🙏
Og tusind tak, til det søde personale i gjorde det så godt,og vi følte os velbekommne fra start til slut 😊👍🙏🌹
Ikke sidste gang vi besøger jer.
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse – Fasaneriet lever ikke op til tidligere standard
Vi havde glædet os til et godt måltid, men besøget på Fasaneriet blev desværre en skuffelse. En bøf til 350 kr blev serveret helt tørstegt, uden at der på noget tidspunkt blev spurgt, hvordan den skulle steges. Da vi gjorde opmærksom på det, blev tallerkenen blot taget væk og senere returneret – men først efter at 3 ud af 4 ved bordet allerede var færdige med deres mad. Ingen undskyldning eller forståelse fra personalet.
Tjenerne virkede meget unge og uerfarne, og servicen bar præg af manglende overblik og rutine. Vi blev placeret lige ved døråbningen, hvor der var træk og mange forstyrrelser, hvilket ødelagde oplevelsen yderligere. Restauranten havde desuden en telefon, der ringede konstant, hvilket var meget forstyrrende i et miljø, hvor man netop søger ro og nærvær.
Desværre lever Fasaneriet ikke op til det niveau, det engang havde. Det bliver nok ikke et sted, vi vender tilbage til foreløbig.
Skuffende Påskefrokost
Skuffende Påskefrokost.
Vi var 4 personer og et lille barn på 8 mdr der sad i gennemtræk da 2 døre hele tiden blev åbnet, da vi spurgte på et andet bord var svaret bare, det kan ikke lade sig gøre. Tjenerne (eller studerende med fritidsjob) var på ingen måde opmærksomme på hvornår serveringerne var færdige, vi måtte selv bede om at få tallerkenerne taget af bordet. Da vi “endelig” nåede til osten var det eneste vi havde lyst til at få betalt og komme ud af restauranten. Jeg vil anbefale I klæder jeres “tjenere” lidt bedre på og forklare hvad det er de sætter på bordet og er opmærksomme på gæsterne. Maden var på ingen måde så god som vi tidligere har oplevet den, helt igennem en skuffende oplevelse desværre
En god aften, med lækkert mad.
Super lækkert mad, 3 retters i forbindelse med dining week. God mad, god akustik og god og venlig service.
Tak for en god aften 😄
Nytårs menu fra Fasaneriet
Nytårs menu fra Fasaneriet
Yes, yes, yes 😀👍🍾
For silvan det var god mad. 4 retter for godt og vel 500 kr. Det var alle pengene værd og lidt til.
Vejledningen var perfekt, let og forståelig med billeder af hvordan man bør anrette det.
Tusind tak for rigtig god mad til nytårsaften.
😀👍🍾 Hilsen fra 212 i Osted
en golfklub restaurant ud over det almindelige
afholdt den 30.11. familiefrokost i anledning af en 80 års fødselsdag. selv om der var travlhed i anledning af julen, fik vi den bedste behandling og rigtig dejlig mad. har besøgt mange restauranter i golfklubhuse landet over. denne er absolut i top fem.
Lavere standard end ved tidligere besøg
November 2024
Frokosttallerken
Fiskefilet var tør som pap. Faktisk uspiselig.
Lakseriletten smagte godt trods meget mayonnaise, men da der dukkede et stort stykke skind og hårdt mørkt fiskekød op, tabte jeg appetitten.
Flæskestegen så fed og uindbydende ud og var ikke frisklavet.
Osten var lagt på syltede frugter med så meget væde, at det var løbet ud i alt det andet mad.
Pariserbøffen var meget rød. Der blev ikke spurgt om, hvordan vi ønskede den stegt.
Tjeneren kom slet ikke hen til vores bord under måltidet.
Vi har besøgt Fasaneriet flere gange tidligere og der har standarden været betydelig højere.
Vi undlod at klage, mens vi var på stedet, fordi vi var inviterede af en ven, som vi ikke ville såre.
Jeg ringede efterfølgende til Fasaneriet og fortalte det samme, som jeg nu har beskrevet.
De beklagede og ville viderebringe klagen og måske kompensere med en kop kaffe…..det har jeg så ikke hørt yderligere til og derfor skriver jeg her på Trustpilot.
Fantastiske tjenere og gourmet mad
Har lige været med at fejre min mors 80 års fødselsdag, og sjældent har jeg oplevet så professionelle og søde tjenere. De fornemmede lynhurtigt hvilken type gæster vi var, og mødte os med humor og glimt i øjet. Maden var uovertruffen lækker, lokalet stort, lyst, rummeligt og hyggeligt.
Jeg er ikke i tvivl om hvor min næste store fest skal holdes. Tak 🙏🏼
Skøn restaurant med selskabslokaler…
Skøn restaurant med selskabslokaler beliggende i skønt naturområde med golfbaner ved Ledreborg Slot. Personalet er meget serviceminded og maden er god og velsmagende. Nyd turen ad Ledreborg Alle til Fasaneriet.
Fantastisk sted
I maj afholdte vi vores søns konfirmation på Fasaneriet. Omgivelserne, maden og betjeningen var i verdensklasse. Det er bestemt ikke sidste gang vi holder et arrangement her.
Desværre kun en stjerne
Det kan desværre kun blive til en stjerne. Bestillingen var smørstegt rødspættefilet. Det første jeg bemærkede var en "lugt af fisk". Fisken var desuden ikke stegt nok.
Opgav. Tilbehøret var OK.
De to tjenere kan desværre også kun opnå en stjerne.
Stor tak til Fasaneriet
En fantastisk god oplevelse. Maden var virkelig god og betjeningen eminent. Et sted der virkelig kan anbefales. Vi fik tilbudt at være i deres luksustelt. Det var en stor succes. Masser af plads og helt afslappet uden hensyntagen til øvrige gæster. Stor tak til Nickie for gode råd og follow-up.
Ikke en finger at sætte på noget
Ikke en finger at sætte på noget.
Nød deres 3-retters weekend, virkelig lækker mad til en meget fair pris, og i særdeles smukke omgivelser.
Sød og venlig betjening.
Klar anbefaling herfra.
Maden og omgivelserne fortjener…
Maden og omgivelserne fortjener egentlig alle 5 stjerner, men middagen blev meget forstyrret af, at den kvindelige ejer holdt hof og kontor ved et af nabobordene.
Her måtte vi lægge øre til meget højlydt tale både fysisk og på telefonen. Ligeledes var der noget, der mindede om en personalesamtale, ligeledes meget højlydt.
Man kunne få den tanke, at hun ville være sikker på, at vi ville synes, at hun var the big boss.
Lige ved siden af var der ellers en tom butik med skrivebord og det hele, men så kunne hun jo ikke føre sig frem.
Ærgerligt, for det kunne have været en god oplevelse uden ejerens opførsel.
Beliggenhed
Skønt sted med den bedste beliggenhed.
Jeg kommer ofte forbi efter en tur i skoven, bare til en kop kaf' eller et stk. smørrebrød, har også afholdt fødselsdage.
Der har altid været venlig betjening, og god mad, dog har laksen nogen gange været oversaltet.
Jeg kommer mest i sommerhalvåret hvor der er udendørs servering, pga. den desværre meget dårlige akustik der er inde i restauranten. Jeg håber for jer, Fasaneriet at i snart får ændret på det :-) Og at vi kan få nogle varme lamper så vi kan sidde ude hele året, det ville være skønt :-)
Bryllup med styr på alt
Vi afholdte vores bryllup på Fasaneriet d. 12/08/2023.
En beslutning, som vi aldrig kommer til at fortryde.
Vi havde planlagt alt med Nickie og fået styr på reception, middag mv. Havde vi spørgsmål til den store dag, kunne vi hele tiden få fat i hende og få råd og vejledning.
Da den store dag kom regnede det, men Fasaneriet havde sørget for at vores gæster fik plads inde i huset frem for den oprindelige plan udenfor. Det var fantastisk at de så hurtigt fik ordnet det, så vores gæster fik en god oplevelse.
Vi havde 1. salen for os selv til vores middag, hvor vi havde den bedste betjening og fik den dejligste middag. Alle vores gæster var yderst tilfredse med mad og lokation, samt tjenere. Der manglede ikke noget og vi kan ikke sætte en finger på noget.
Efter vores middag gik vi ned i stueetagen, hvor vi holdte 'fest' med DJ og bar, det fungerede super godt og der blev grillet natmad.
Skal vi holde en større fest i fremtiden kommer vi 100% tilbage. Vi har været mere end tilfredse med service mv.
//Henrik & Michelle
En lidt kedelig oplevelse
Besøgte Fasaneriet tirsdag den 25/7 hvor menuen stod på stegt flæsk. Der var 2 tjenere til at betjene alle gæster, alt for lidt! Vi bestiller 2 alm. menuer og en ad libitum, menuen var flot anrettet den den blev serveret, men flæsket var tørt og meget hårdt, nærmest uspiselig.
Der kom på intet tidspunkt en tjener og spurge om vi var tilfredse, manglede noget eller ad libitum menuen skulle have flere stykker. Alt i alt en lidt kedelig oplevelse.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。