Commande passée le 30 juin 2025, que je n’ai jamais reçu. Après plusieurs envois de messages par mail , celle-ci vous reviennent, comme si elles n’existait plus, j’ai même appelé le site en Allemag... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Didn't say it would come from China on website. When arrived was clearly not a genuine item, no labels, poor quality material, sizing and the colour was nowhere near what was advertised. Emailed to re... もっと見る
Super Erfahrungen seit mehr als 10 Jahren .Bin stetiger Gelegenheitskäufer und hab schon etwas Geld da gelassen . Preise sind teilweise mehr als fair bis zu sportbillig -immer Originale ! Retou... もっと見る
Uhr bestellt. Lieferung ging relativ schnell (3 Werktage), jedoch gab es Mängel, Kontakt zu Support aufgenommen und im Handumdrehen eine Antwort erhalten, dass ich das Produkt zurücksenden soll. Darau... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Herzlich willkommen bei FASHIONESTA.com – Ihrem Online Outlet für High End Brands. Wir bieten Ihnen Mode und Accessoires begehrter, internationaler Fashion-Designer zu günstigen Outlet-Preisen. Feinste und qualitativ hochwertige Markenartikel der bekanntesten Mode-Designer zu immer reduzierten Preisen.
連絡先
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
aangifte doen
Eerder al aangegeven, doe aangifte! Dit is pure oplichting! Ik heb aangifte gedaan en ook melding gemaakt bij de Economische Inspectie van de FOD Economie onder het thema "Consumentenbedrog". Meermaals herinnerd aan mijn rechten en hun plichten, wordt na kennisgeving van het doen van aangifte niet meer gereageerd.
Mijn pakket is niet afgeleverd en het…
Mijn pakket is niet afgeleverd en het geld is ook niet teruggestuurd. Ik voel me bedrogen, ik kan dit bedrijf niet langer vertrouwen!!!
Bijna een maand moeten wachten op de…
Bijna een maand moeten wachten op de bezorging. Goedkope troep. Had een l besteld, past qua omvang, broek veel te kort, ik ben 1.65. Niets kopen hier!
Koop hier geen artikelen!
Ze konden het product niet leveren en nu willen ze mijn geld niet teruggeven. Het telefoon nummer is nooit bereikbaar. En ik krijg een automatisch antwoord via de mail. Wat een SCAM!!! Koop hier NIETS!
Zeer slechte zaak,elle keer na…
Zeer slechte zaak,elle keer na bestelling plaatsen en betaald hebben ze sturen bericht dat geen voorraad is,vervolgens ze sturen kortingcodes om goed te maken,na tweede keer besteld te hebben ze sturen wat ik niet eens besteld heb.Oplichters!
Woest!
Alles !
Bestelling komt na bijna 2 maanden.
Lijkt Totaal niet op het artikel wat ik besteld heb.
Retourbeleid is er niet, terugsturen naar China?!!😳 kost 40 euro
Kan dit bedrijf gestopt worden met deze oplichting?!!!
De maatvoering klopte in het geheel niet
De maatvoering klopte in het geheel niet iets wat door moest gaan voor 4XL past nog niet iemand met 2 XL
leek een normale zaak maar is dus ook weer zo'n drop-shipper.
Crooks
Crooks. Allow you purchase products that aren't available and won't give a refund. They offer you a voucher, ordered a second product and same outcome, not available and another voucher. Customer Support refused to refund. Be warned.
Slechte kwaliteit en misleidende producten - Vermijd Fashionnista
Ik heb een jas besteld bij Fashionnista, maar wat ik ontving was ontzettend teleurstellend. De pasvorm kwam totaal niet overeen met de foto’s op hun website, en zelfs het label aan de binnenkant van de jas klopte niet met het merk dat ze hadden geadverteerd. Het leek eerder een goedkope imitatie dan het kwaliteitsproduct dat ze beloofden.
Deze ervaring voelde echt als misleiding. Ik had een jas verwacht van Levi’s-kwaliteit, maar wat ik kreeg, was ver onder de maat en absoluut niet de prijs waard. Ik heb contact opgenomen met Fashionnista voor een retourlabel om het probleem op te lossen, maar hun reactie was traag en niet behulpzaam.
Als je overweegt om iets bij Fashionnista te kopen, denk dan nog eens goed na. De producten die ze versturen komen niet overeen met wat ze beloven, en de klantenservice is allesbehalve betrouwbaar. Dit is geen winkel om te vertrouwen, en ik zou ze in de toekomst zeker vermijden.
Geen contact, alleen betalen mag/kan
Ik heb gemaild en gebeld, geen contact lijkt wel oplichting.
Afrader
Ik dacht dat dit een gewone webwinkel was (de site oogt heel professioneel) maar het blijkt een soort dropshipper te zijn. De schoenen die ik ontvangen heb zijn veel minder mooi dan op de foto; het is Chinese troep waar ik veel te veel voor betaald heb. Retour zenden blijkt alleen te kunnen naar China voor 20-50 euro! Daar kom je pas achter als je (te laat) de kleine lettertjes leest, want op het eerste gezicht lijkt dit een gewone Nederlandse webshop.
Nog nooit zo'n vreselijk bedrijf…
Nog nooit zo'n vreselijk bedrijf meegemaakt.
Leuke kleding uitgezocht, besteld en nooit ontvangen. E-mails worden niet beantwoord en ook niet het mail adres wat vernoemd word in het besteloverzicht. Telefoonnummers kloppen niet en lijkt niemand aanwezig te zijn.
Verschrikkelijke service en een hand geld kwijt!
Super Erfahrungen!
Retouren kein Problem ,Kundenorientierung und Extrakundenwünsche werden sofort bearbeitet und oft kostenlos ausgeführt.
Für mich ein Juwel im Online Handel.
Danke dem kleinen Team aus Deutschland !
Slecht!
Geen reactie klantenservice. Schoenen nooit ontvangen! Trap niet in deze site: ik wil mijn geld graag terug.
IV wrote twice to this firm looking a…
IV wrote twice to this firm looking a refund. IV proof of my postage sent bk this is now nearly 2 months now an not a word back have I got
Let op
Let op: dit bedrijf opereert onder de websitenaam fashion-nesta.nl die vervolgens doorgelinkt wordt naar fashionnista.nl
De artikelen worden besteld in China en komen veel later hier aan. Retour of ruilen lukt niet omdat hun mailadres niet klopt en telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Ze hebben ook geen KVK nr. Andere webwinkels met dezelfde naam zoals fashionesta
nl worden hier de dupe van omdat klanten denken dat ze hun artikelen daar weg hebben, wat dus niet het geval is. bij deze webwinkel heb je nl. wel normaal klantencontact via mail en telefoonnummer.
Pas op zijn oplichters !
Pas op zijn oplichters !! Bestelling nooit gekregen en betaald . Reageren niet op mail en tel nr is niet beschikbaar krijg ik te horen
Oplichters
Oplichters
Ik heb een jas besteld op 11 sept 2024.
Kan hun niet bereiken. Mail geen reactie.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。