Fast Candy レビュー 987

TrustScore 5段階評価の3

2.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

2 stk relativt dyre Dumplinger som fikk hull etter 5 dager. Sendte en klage på mail, fikk svar om at det måtte man regne med. Har sendt ny klage og ikke fått svar. Dessverre dårlig kvalitet på produ... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Rask levering, så ikke noe å klage på der. Men jeg kjøpte noen produkter som var merket som "datovare", og da forventet jeg at det var kort holdbarhet. Ble noe sjokkert da jeg fikk ordren min og så a... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Var veldig fornøyd med min forrige bestilling som var min første, såppas fornøyd at jeg nettopp la inn en ny bestilling på Root Beer. Utrolig glad jeg kan få tak i favoritt brusen min siden jeg ikke f... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Handler ofte hos Fastcandy, og er ellers fornøyd. De har gode levering's alternativer og utvalget er godt blandet. Eneste negative jeg har opplevd var å få pakken 5 dager for sent, men det var et... もっと見る

企業が回答しました

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Utgått

2 av varene jeg bestilte hadde datomerking (DATOVARE) på nettsiden uten at jeg la merke til det. Det står på nettsiden i produkt-teksten men ville anbefalt dere å inkludere merkingen i bildet. Jeg har aldri hørt om en bedrift som selger utgåtte varer og jeg så ikke på teksten, men på bildene av produktene.

Det ble også sendt en vare som gikk ut på dato for en dag siden (uten dato varsel på nettsiden). La ikke merke til det før jeg spiste en, og det hadde en sur ettersmak. Et annet produkt gikk ut på dato for en uke siden, også uten dato varsel på nettsiden.

Anbefaler ikke å handle på nett dersom man skal handle på Fast Candy.

2025年6月26日
5つ星のうち1の評価

Her selger de utgått godteri som ligger i vanlig hylle

Jeg lot 3-åringen velge et godteri i butikken som var rimelig i pris. Det stod ingen steder at dette var datovare eller satt ned (datovarer var et annet sted i butikken). Når jeg kom hjem ser jeg på kvitteringen at det står datovare så jeg sjekker datoen på godteriet, og der står det 23. dec 2024! De selger altså godteri som har gått ut for flere måneder siden uten å informere. «Heldigvis» likte han ikke godteriet så det ble ikke spist.

2025年5月24日
5つ星のうち1の評価

Styr unna mysteryboxene til fastcandy

Styr unna mysteryboxene til fastcandy. Dette er bare en måte for fast candy å selge varer de ellers sliter med å selge. Kjøpte en sånn selv ettersom det står på nettsiden at den inneholder bestselgere, men i den boksen jeg mottok var det ikke noe annet ræl.

2025年4月15日

DYYYRT

Har ikke handlet, men er dette verdens dyreste netbutikk eller? 25 kroner for datovare monster. Som du får for 20 kroner andre steder uten at det er datovare

2025年3月1日

12 dager forsinket levering

12 dager forsinket levering – helt uakseptabelt!

Jeg har fortsatt ikke mottatt varene mine, og nå ser det ut til at de først skal leveres 12 dager etter avtalt leveringstidspunkt. Dette er helt useriøst og skuffende.

Jeg valgte å bestille fra denne nettbutikken fordi broren min ville prøve den spesielle Dubai-sjokoladen, som for øvrig også finnes i butikker i nærheten til en lavere pris. Hadde jeg visst at leveringen ville bli så forsinket, hadde jeg aldri valgt å handle her.

I tillegg, etter å ha lest andres vurderinger, begynte jeg å sjekke holdbarheten på de produktene jeg bestilte. Det viser seg at nettbutikken selger varer som er utgåtte på dato – noen så mye som 5 måneder gamle. Dette er helt uakseptabelt! Seriøse butikker skal ikke selge gamle varer, og datomerkingen bør være tydelig og lett tilgjengelig. Ingen ønsker å motta produkter som burde vært kastet for lenge siden.

Et seriøst firma ville i det minste sendt de dyreste varene først (for eksempel de varene jeg bestilte til over 800 kr), og deretter håndtert spesialprodukter som sjokoladen. Hele opplevelsen viser en mangel på respekt for kundene.

Jeg handler aldri igjen her, og jeg anbefaler andre å styre unna. Dette er en nettbutikk man ikke kan stole på!

2024年12月25日

Julekalender

Julekalender. Kjøpte Fast Candy sin julekalender til 12-åringen. Gjett om han var skuffet da luke 4 kun inneholdt et klistremerke? Seriøst!!!!??? Klistremerke i en godterikalender? Det holder ikke.

2024年12月4日
5つ星のうち1の評価

Dette er en overpriset godis butikk og…

Dette er en overpriset godis butikk og i forhold til Norsk regler er de pliktig til å kunne ta imot kontant betaling, dette sier butikken på Sandvika storsenter NEI til. De sier hver gang beklager kassen er ikke oppe å går ennå. Det er vel fordi dere alldri har hatt eller kommer til å få noen kasse....

2024年11月9日
5つ星のうち3の評価

Treig leveringstid

Jeg likte varen jeg bestilte men dere burde bytte navn til Slowcandy...

2024年7月19日
Fast Candy ロゴ

Fast Candy からの回答

Hei Lisa, Takk for at du valgte oss som din leverandør og takk for at du ga oss denne tilbakemeldingen. Vi beklager at du ikke var fornøyd med leveringen. Noen ganger hender det at pakker blir feilsortert og det er derfor det tar lengre tid å levere, og det er noe vi ikke har kontroll over. Hvis du trenger mer informasjon om levering, ta kontakt på vår kundeservice.
Mvh Denise / Fast Candy

Trustpilot エクスペリエンス