Hobbyspesialisten レビュー 330

TrustScore 5段階評価の4

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Den første pakken vi bestilte forsvant hos postnord men dukket for øvrig opp etter mer enn 15 dager når hobbyspesialisten allerede hadde sendt en ny pakke til oss. Strålende kundeservice og oppfølging... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Puslespill er en fin hobby som man kan gjøre hele året rundt. Det passer for de fleste. Det er mange fine puslespill hos Hobbyspesialisten fra forskjellige steder i Norge. Blir fine og kan limes og få... もっと見る

企業情報

1. ホビーショップ

当該企業による記述

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

God opplevelse og kjøper gjerne igjen🌟

Vi bestilte diverse i anledning datters store 10års dag🥳 Betalingen gikk knirkefritt via klarna og varene ble raskt sendt å var godt pakket.

Vi opplevde feil på noen varer og tok derfor kontakt med kundeservice. Vi fikk svar ekstremt fort og kundeservicen var virkelig 10/10. De var imøtekommende, forståelsesfulle og ordnet opp i det med en eneste gang og det ble ei super happy 10-åring som ennå snakker om når vi kan bestille mere fra hobbyspesialisten da hun var så fornøyd med alt hun fikk å for at dem ordnet opp så fort og til å med la med noe ekstra som plaster på såret😊 Feil på varer kan man jo oppleve hvor som helst men vi opplever virkelig at mindre bedrifter slik som hobbyspesialisten er de flinkeste på å løse slikt og det fikk vi også bekreftet😄

Så både barn og mor er fornøyde med hele kjøps opplevelsen og kan varmt anbefale hobbyspesialisten videre.

2026年4月16日

Bestilte 2 dumpling og 5 needoh

Bestilte 2 dumpling og 5 needoh. Alle var falske og elendig kvalitet. (Rett i bosset gikk de alle) over 1000kr tapt. Sendte klage mail at jeg ville ha pengene igjen. De svarte relativt fort at de kunne sende nye som de lovet var ekte. Jeg ønsket å heve kjøpet med de var så påståelig at de nye var ekte. Fikk tre Needoh i posten og de var fake.. :(

2026年5月11日
5つ星のうち5の評価

For det første var jeg litt skeptisk…

For det første var jeg litt skeptisk med gode pris på puslespill i forhold til butikkene. Så tok jeg sjansen med å bestille noen puslespill og fikk dem levert innen 3 dager. Ja, puslespill er av gode kvalitet, fine motiver og pakkene ble ikke knust under sendingen.
Ette den første bestillingen har jeg ikke kjøpt puslespill på andre steder. Anbefaler å kjøpe fra dem hobbyspesialisten.

2026年4月25日

Bestilte 3 ulike NeeDoh den 13.mai

Bestilte 3 ulike NeeDoh den 13.mai. Ingen fremgang i post appen ennå, pakken er ikke sendt. De svarer ikke på e-post. Ønsker å heve kjøpet, da jeg allerede vet at NeeDoh kommer til å være fake. Styr unna! Trodde ikke det var lov å selge fake varer gjennom norske nettsider. Blir en anmeldelse til media og forbrukerombudet.

2026年5月13日
5つ星のうち2の評価

Kopi varer for andre gang

Oppdatert: Hobbyspesialisten har godtatt heving av kjøpet og pengene er tilbakebetalt. Endrer derfor stjernene fra 1 til 2.

Jeg bestilte for en stund siden 4 dumplings og 4 needoh. Etter venting i 2 uker på varene viste det seg at alle var kopi varer og av elendig kvalitet. Jeg sendte mail til de og ba om å få heve kjøpet uten å få noen respons. Med en gang jeg publiserte en vurdering på Trustpilot fikk jeg mail fra de hvor de lovet gull og grønne skoger og de kom med en indirekte oppfordring til å slette vurderingen og gi de en sjanse til å ordne opp, noe jeg gjorde og noe jeg ser andre også har gjort, da det er fjernet en god del av de negative vurderingene på trustpilot.

De lovet at de fikk inn ekte Needoh om et par dager, så vi ble enige om å gi de en sjanse til. De nye varene ble sendt slik de lovet men disse var også falske. Jeg sendte mail på lørdag 16 mai om å heve kjøpet, og de har ikke respondert på mailen enda.

Grunnen for jeg reagerer på manglende tilbakemelding etter bare en virkedag er da de har svart nesten umiddelbart tidligere når de skulle sende nye, og at med en gang jeg publiserte forrige negative omtale fikk jeg respons kort tid etter publiseringen.

Styr unna dette svindlerfirmaet. Kommer aldri til å handle her igjen og oppfordrer andre også til å handle andre steder.

2026年5月15日

STYR UNNA!

Mottar pakken med en lapp fra PostNord om at de har lagt pakken i en egen pose fordi opprinnelig innpakning var for dårlig og hadde blitt ødelagt. Inne i pakken er det lagt små pappbiter og en gammel konvolutt for å «beskytte» varene. Alle eskene til de seks needohene jeg bestilte er også ødelagte. Needohene i seg selv lukter bensin. Etter å ha tatt kontakt med kundeservice får jeg beskjed om at jeg ikke kan returnere varene ettersom emballasjen er ødelagt og de da ikke kan selge varene videre.

2026年4月29日

Selger falske produkter

Kjøpte flere needoh produkter til barna og alle var falske. Førsteinntrykket mitt var derfor svært negativt.
Jeg fikk svar fra de, opplevde at svaret kom grunnet svært negativ anmeldelse her. Jeg opplevde i starten at fokuset deres virket å være mer på anmeldelsen enn selve problemet. De ønsket at jeg skulle fjerne anmeldelsen. Men etter dialog på e-post svarte de faktisk og ordnet opp.
Derfor velger jeg å oppdatere anmeldelsen min. Jeg synes fortsatt det er viktig å nevne at produktene jeg mottok ikke var ekte, men jeg setter pris på at de til slutt tok ansvar og løste saken.

2026年4月29日
5つ星のうち4の評価

Kjøpte dumplings til jenta

Kjøpte dumplings til jenta. De kom i postkonvolutt som utgjorde at alle var åpnet inni pakken. Ga beskjed om dette, å tilslutt idag mottok hun 4 nye bokser som var godt pakket og ble meget spennende å åpne✨

2026年4月21日

Trustpilot エクスペリエンス