2 stk relativt dyre Dumplinger som fikk hull etter 5 dager. Sendte en klage på mail, fikk svar om at det måtte man regne med. Har sendt ny klage og ikke fått svar. Dessverre dårlig kvalitet på produ... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Rask levering, så ikke noe å klage på der. Men jeg kjøpte noen produkter som var merket som "datovare", og da forventet jeg at det var kort holdbarhet. Ble noe sjokkert da jeg fikk ordren min og så a... もっと見る
企業が回答しました
Var veldig fornøyd med min forrige bestilling som var min første, såppas fornøyd at jeg nettopp la inn en ny bestilling på Root Beer. Utrolig glad jeg kan få tak i favoritt brusen min siden jeg ikke f... もっと見る
Handler ofte hos Fastcandy, og er ellers fornøyd. De har gode levering's alternativer og utvalget er godt blandet. Eneste negative jeg har opplevd var å få pakken 5 dager for sent, men det var et... もっと見る
企業が回答しました
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bra leverelse
Tok veldig lang tid og det ble sendt…
Tok veldig lang tid og det ble sendt med HeltHjem som er håpløst, måtte kjøre over 1 time for å hente pakken🫠
Bestiller ikke igjen hvis det bare er helthjem dere sender med.

Fast Candy からの回答
Jeg har ikke mottatt pakken
Jeg har ikke mottatt pakken. Påsken har vært i mellom og har håpet at den kom etter påske. Har kontaktet Post Nord for sjekk. Må kontakte dere for å etterspørre

Fast Candy からの回答
Fast Candy will rule the sweet candy…
Fast Candy will rule the sweet candy flossed world I tell ya. Love them!
«Datovare»
Kjøpte neo merket Datovare, og tenkte dette var noen dager til den gikk ut på dato men den hadde allerede gått ut for mange måneder siden

Kjempegodt produkt
Mottok godteri som hadde gått ut på…
Mottok godteri som hadde gått ut på dato i 2022. Det var hardt og smakte vondt.

sender varene veldig fort🤩
Rask levering!
Digge produkter
ANBEFALES IKKE!!!
Alt jeg bestilte var knust i flere tusen biter. Det var jo bare støv. En av produktene hadde gått ut av dato. Men dette stod ikke på nettsiden.
Dere tenker mer på penger enn kvalitet. Jeg kommer ikke til å bestille her lenger.

Rask og korrekt levering
veldig rask frakt
veldig rask frakt! men innholdet var ikke noe for meg, og føler det er overhyped.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。