Fatbikeonderdelen Deluxe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Bij Fatbikeonderdelen | Deluxe vind je alles voor je fatbike, van gashendels tot displays. We bieden hoogwaardige onderdelen en reparaties. Je kunt je bestelling laten verzenden of ophalen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち3の評䟡

Alle onderdelen worden gemerkt met hun website

Alle onderdelen worden gemerkt met hun bedrijfs website. het ziet er echt totaal niet uit heb meerdere onderdelen gewoon weg geschuurt en zwart geverfd. Maak een icoon of iets en niet voldrukken met fat-bikeonderdelen... verder zijn de onderdelen redelijke kwaliteit.

2026幎4月15日

Goedendag,

Bedankt voor uw review. We nemen feedback serieus en vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring beschrijft.

We willen echter duidelijk aangeven dat onze onderdelen niet worden voorzien van logo’s of bedrijfsnamen. Dit maakt het voor ons onwaarschijnlijk dat de door u genoemde producten van ons afkomstig zijn. Daarnaast kunnen wij op basis van uw naam geen bestelling in ons systeem terugvinden.

Mogelijk is er sprake van een vergissing met een andere leverancier. Mocht u toch bij ons besteld hebben, ontvangen wij graag uw bestelnummer zodat wij dit verder voor u kunnen onderzoeken.

Szymon Leoszko
Eigenaar Fatbikeonderdelen Deluxe

Beste fatbikeonderdelen en betrouwbare

Beste fatbikeonderdelen en betrouwbare site,
Ik heb gister mijn M6C display binnengekregen. Onbeschadigd en alles werkt perfect! Killswitch werkt perfect en alle andere dingen ook. Ik ga zeker opnieuw kopen!

2025幎10月22日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat het M6C-display helemaal naar wens werkt en onbeschadigd is aangekomen.
We waarderen uw vertrouwen in Fatbikeonderdelen Deluxe en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Szymon L.
Eigenaar – Fatbikeonderdelen Deluxe

Opvoerbaar scherm

Kreeg het snel en de scherm werkt perfect💯

2025幎5月21日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5-sterrenbeoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat het opvoerbare scherm naar wens functioneert.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of andere onderdelen nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Beste scherm ooit

Dit is de beste scherm die ik ooit heb besteld ik had een scherm van herofatbikes gekocht en het ging snel kapot maar deze scherm die is zo goed die pinnen gaan niet snel kapot zoals van herofatbikes.

2025幎5月4日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van ons scherm en dat het verschil merkbaar is ten opzichte van eerdere producten.

Wij streven ernaar om alleen degelijke en duurzame onderdelen te leveren, en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Szymon L.
Eigenaar – Fatbikeonderdelen Deluxe

5぀星のうち5の評䟡

Ze holpen mij meg wat exstra informatie

Ze holpen mij meg wat exstra informatie over mij besteling

2025幎4月28日

Beste klant,

Bedankt voor uw review en uw positieve woorden. Fijn om te horen dat de extra informatie rondom uw bestelling u goed heeft geholpen. We staan altijd klaar om mee te denken en te ondersteunen waar nodig.

5぀星のうち1の評䟡

Slecht product

Scherm M6C was niet goed geen goeie uitleg en geen goeie communicatie na verkoop van de scherm

2025幎4月9日

Beste Teghan,

Bedankt voor uw feedback.

We willen u erop wijzen dat we geprobeerd hebben contact met u op te nemen via e-mail, maar helaas hebben we hierop geen reactie ontvangen. Zonder communicatie kunnen wij u helaas niet verder helpen.

Daarnaast heeft u ons video's gestuurd waaruit blijkt dat het scherm (M6C) naar behoren functioneert. Het lijkt erop dat het probleem te maken heeft met het instellen van de juiste instellingen. Deze instellingen kunnen wij u uiteraard toesturen en hierbij ondersteunen, zoals we ook eerder hebben aangeboden.

Mocht u alsnog hulp willen, staan we uiteraard voor u klaar. We vragen u vriendelijk om te reageren op onze e-mail, zodat we het probleem samen kunnen oplossen.

Team Fatbike Onderdelen Deluxe

**UPDATE**

Na contact met de klant is gebleken dat het verkeerde scherm is besteld voor een andere type fatbike. Dit is duidelijk vermeld bij het product, en valt daarom niet onder onze verantwoordelijkheid. Onze schermen functioneren zoals beschreven. We staan uiteraard altijd klaar om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste onderdelen.

Team Fatbike Onderdelen Deluxe

5぀星のうち5の評䟡

Prima mag wel sneller reageren maar

Prima mag wel sneller reageren maar voor de rest alles netjes gekregen

2025幎4月8日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review en feedback. Goed om te horen dat alles verder netjes is aangekomen. We begrijpen dat een snelle reactie belangrijk is en nemen uw opmerking ter harte om onze service verder te verbeteren.

5぀星のうち5の評䟡

Netjes🙏🏟alles ontvangen.ben er blij mee

2024幎8月30日

Goedeavond Jah Bless,

Wij willen u bedanken voor de review! Super om te horen dat u tevreden bent!

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons weten!

Team Fatbikeonderdelen | Deluxe

Top klantenservice

Heb een M5 scherm bij hun gehaald hun waren erg behulpzaam en zeer betrouwbaar ik zal zeker iets bij hun halen.

2024幎7月3日

Goedeavond Yassin,

Wij willen u bedanken voor de review! Super om te horen dat u tevreden bent!

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons weten!

Team Fatbikeonderdelen | Deluxe

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス