レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Bedrijf zelf is top, levering ging soepel en snel. Dit is het eerste eiwitpoeder waar ik geen buik/darmklachten van krijg, heel fijn! Zelf heb ik wel moeite met de smaak en textuur (heb de vanille... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Inmiddels mijn derde bestelling binnen 4 maanden tijd mogen ontvangen. Wat een enorm fijne eiwitpoeder die je kunt gebruiken in baksels, kwark en andere producten waardoor je eiwitinname word verhoog... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Op dit moment alleen nog de shake beker geprobeerd. Erg blij met hou de rvs mijn shake voor een lange tijd koel houdt. Na een klein defect direct een nieuwe opgestuurd gekregen, wat blijkt naar e... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. スポヌツ栄逊食品店

圓該䌁業による蚘述

Hey, Faunus hier! Ik ben de god van de vee & landbouw en om die te beschermen tegen de huidige chemische voedselindustrie heb ik mijn eigen Biologische & vegan eiwit shake ontwikkeld. eentje zonder troep, hoog in eiwit en de beste in z'n klasse. Shake je mee?

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

heel smerig

Prima vent en heel leuk contact gehad maar helaas vond ik de smaak heel smerig en kan ik het product dus niet aanraden.
Wel snelle levering.

2024幎1月16日

Faunus Nutrition からの回答

Beste Veerle, bedankt voor je recensie, vervelend om te lezen dat onze smaak jou niet bevalt. Na onze positieve call over onder andere onze producten en de smaak had ik ons contact graag anders afgesloten!

Smaak is helaas erg persoonlijk, daarom heeft de beste kwaliteit, functionaliteit (shaken zonder klachten) en de lange termijn gezondheid bij ons voorrang.

Groet,

Lars
Faunus Nutrition

5぀星のうち5の評䟡

Eindelijk een eiwitpoeder waarvan ik niet 'bloated' word

Door mijn chronische darmontsteking (Ziekte van Cröhn) en lactose intolerantie had ik moeite met het vinden van een eiwitshake waarbij ik geen last kreeg van een opgeblazen gevoel. Deze 100% biologische en plantaardige eiwitshake heeft voor mij het tegendeel bewezen. Eindelijk eentje die zijn beloftes wel waar maakt en ook nog een hoog eiwitgehalte om aan mijn dagelijkse behoefte te komen! Ik ben fan.

2023幎12月11日

Faunus Nutrition からの回答

Bedankt voor je mooie review Kristi!

Geweldig product! 💪🏌

Een Shake zonder E-nummers waar ik al een tijdje naar opzoek was. Hierdoor is het geen zoete Shake zoals gewend bent, maar door het receptenboek kan je de shake door bijvoorbeeld er fruit aan toe te voegen naar wens maken! Aanrader voor iedereen die geen troep in zijn of haar lichaam wilt stoppen en geen opgeblazen wilt meer hebben na het nemen van een bulk Shake.

2023幎12月1日

Faunus Nutrition からの回答

Bedankt voor je mooie review Brent!

Niet opgeblazen!

Wow, dit is de eerste keer dat ik niet opgeblazen raak van een proteïne shake.. heb echt zoveel geprobeerd afgelopen 5 jaar, van vegan naar whey.. en toen eigenlijk opgegeven

Totdat ik Faunus aangeraden kreeg... en dacht oke: "laatste die we proberen", en voel me er dus super goed bij!

Vaste klant erbij! Want proteïne hebben we nodig! Top product

2023幎10月2日

Faunus Nutrition からの回答

Bedankt voor je mooie review Anne, goed om te horen dat onze proteïne bevalt!

Service & Kwali

Na een klein defect direct een nieuwe opgestuurd gekregen, wat blijkt naar erg goede service.

De eiwitten zullen snel uitgeprobeerd worden en deze review zal dan ook worden geÃŒpdate.

2023幎8月25日

Faunus Nutrition からの回答

Bedankt voor je mooie review! 🙏🏌🀝🏌

Hele fijne shake

Vegan shakes worden steeds populairder. Hoewel de kwaliteit goed is, valt er wel verbetering te behalen bij smaak en vooral de verteerbaarheid. Dat is bij Faunus goed voor elkaar. Fijne structuur, en een subtiele vanillesmaak - een beetje op de achtergrond- helemaal goed. In de shakebeker mengt het supersnel met geroosterde amandelmelk en er blijven geen resten achter. Voor mij belangrijk is dat ik met dit product geen opgeblazen gevoel heb. Dat motiveert mij om deze shake vaker te kiezen.

2023幎9月18日

Faunus Nutrition からの回答

Bedankt voor de mooie woorden Oswald. Shaken zonder klachten is onze missie, goed om te horen dat wij hierin zijn geslaagd!💪🏌

Super kwaliteit

Super kwaliteit. Mengt heel goed en heeft een heerlijke nasmaak. Heel natuurlijk van smaak.

2023幎9月12日

Faunus Nutrition からの回答

Bedankt Michelle, voor je waardevolle review!

Goede kwaliteit & smaak

Zowel de shakebeker als het eiwitpoeder zelf zijn van hoge kwaliteit. De eiwitshake heeft een natuurlijke en lekkere smaak.

2023幎8月17日

Faunus Nutrition からの回答

Bedankt Iwar! Top om te horen dat je zo enthousiast bent, daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Goede smaak, snel geleverd!

Pakketje was snel in huis! Daarbij super tevreden over de smaken, met name van de naturel. Vaak is de naturel smaak nogal chemisch, maar deze bevalt erg goed!

2023幎8月24日

Faunus Nutrition からの回答

Bedankt voor je mooie review, erg fijn om te horen!

Eiwitshake met banaan

Deze eiwitshake maak ik met havermelk en een stukje bevroren banaan en drink hem na mijn workout! Heerlijk! Een echte aanrader!

2023幎8月30日

Faunus Nutrition からの回答

Hoi Linda! Bedankt voor je review, erg leuk om te horen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。