ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik et par faustix one i tidlig julegave af min elskede hustru, og jeg mÃ¥ sige at det et de bedste on ear hovedtelefoner jeg har prÞvet til dato! Perfekt pasform og super lÊkker lyd, og med ANC pÃ¥ sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Muligvis nogen af de fedeste hÞretelefoner jeg har haft. Top kvalitet, solid lyd, behagelig pasform og så er der ekstra kabler til hvis man er til gaming eller i studiet. Varm anbefaling herfra!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FAUSTIX er et dansk lydbrand skabt af DJ og producer Morten Olsen - bedre kendt som Faustix. Vores mission er enkel: at levere hÞretelefoner med lyd, kvalitet og performance, der kan mÊrkes. Alle produkter bliver personligt udvalgt, testet og godkendt af Faustix selv - med fokus pÃ¥ klar lyd, dyb bas og komfort, der holder. Vi gÃ¥r ikke op i smarte buzzwords, men i Êgte lydoplevelser, der fungerer i virkeligheden - pÃ¥ scenen, i studiet og i hverdagen. Hos FAUSTIX tager vi os af hele processen - fra udvÊlgelse og test til pakning og support. Det betyder, at du altid fÃ¥r hurtig levering, personlig service og produkter, vi selv stÃ¥r 100 % inde for. Vi er stolte af at vÊre et dansk brand med passion for lyd - og vi vÊrdsÊtter hver eneste anmeldelse, der hjÊlper os med at blive endnu bedre. ð Del gerne din oplevelse her pÃ¥ Trustpilot - vi lÊser alt, og din mening betyder noget.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Så Þv⊠trÊner dagligt
SÃ¥ Þv⊠trÊner dagligt, sÃ¥ har prÞvet diverse forskellige headsetâŠ. Da det var selveste Faustix som lavede et par headset sÃ¥ tÊnkte jeg âde mÃ¥ have en bad og lyd der kan nogetâ. Men nejâŠ. Jeg kan hÞre det hvis der bliver stÞvsuget i baggrunden, og der er ikke rigtig noget vildt ved bassen⊠sÃ¥ skuffet ð£
FÞlelsen af kvalitet ð
FÞlelsen af kvalitet med at produkt der bakker det op ð har haft mange forskellige earbuds men FSTX Go er klart de bedste jeg har haft og sÃ¥ er jeg imponeret over microfonen, som bare fungere i modsÊtning til mine Samsung Buds som koster 3 gange sÃ¥ meget ð super godt produkt ð
Har nu brugt mÃ¥ned pÃ¥ prÞve fÃ¥ en returâŠ
Har nu brugt måned på prÞve få en retur label tilsendt så jeg kan komme af med det produkt som ikke virker og min penge retur.
Har oplevet kommunal arbejder på rohypnoler som arbejder hurtigt og meget effektivt en kunde service.
Fantastisk lyd i forhold til prisen - FSTXOne Wireless (ANC)
Fandt dem på tilbud til bare 249 hvor de normalt koster 499 og lyden var fantastisk! Manualen er nem at forstå, bassen er god og lyden er bare alt i alt virkelig god. Bedste hÞretelefoner jeg har haft!
kÞbte et par fstxOne, sammenlignet med Sonys 1000mx3
Jeg kÞbte et par fstxOne. Var meget spÊndt pÃ¥ kvaliteten og hvordan de spillet - indtil videre meget positiv overrasket da jeg har sammenlignet dem med Sony 1000mx3. Anc i fstxOne virker rigtig god. Syntes lyden spiller max (de kan faktisk spille hÞjere end Sonyâs hvilket jeg er fan af. De virker ogsÃ¥ lÊkker i kvaliteten ogsÃ¥ kan de faktisk passe i min hardcase fra sonyâs det er sku blÊret. SÃ¥ indtil videre 5 stjerner herfra det er virkelig godt givet ud for smÃ¥ 299kr - jeg kÞbte nogle i lufthavnen til 499kr pÃ¥ tilbud og de er slet i nÊrheden af den kvalitet! :-)
Super glad for mit kÞb
Super glad for mit kÞb. ð
Spiller fremragende ðª
God service og mange god lyd
God service og mange god lyd. Bliv overraskende over det .overvejere at kÞbe et sÊt mere
Ingen service
Ingen service
Jeg har ingen ting hÞrt fra deres support efter reklamation på hÞrer telefoner. Snart gået en måned.
FÃ¥et et par FSTXgo i julegave
Fået et par FSTXgo i julegave, Þnsket mig dem specifikt da der står flg. i beskrivelsen af disse. Komforten er enkel og sikker. VÊlg de tips der passer bedst, vrid dem på plads og glem resten. Det var derfor jeg Þnskede mig disse, men der er ikke nogen tips. Har skrevet til kundeservice den 28-12-2025 og fået et sagsnummer, og de skriver i deres mail at man ikke skal blive ved med at skrive, da dette vil forsinke processen, så dette er selvfÞlgelig ikke gjort. Vi skriver nu den 12-01-2026 og har stadig intet hÞrt fra dem.
5 diamanter her fra!
Fik et par faustix one i tidlig julegave af min elskede hustru, og jeg må sige at det et de bedste on ear hovedtelefoner jeg har prÞvet til dato! Perfekt pasform og super lÊkker lyd, og med ANC på så bliver du på ingen forstyrret af andet udefra kommende stÞj. Min kone skulle også have et par efter at hun prÞvede mine.
Så fra en musikglad mand får de 5 stjerner men de fortjener klart 5 diamanter!
Levering ganske fin,MEN
Levering ganske fin, som lovet,
HÞretelefonerne spiller faktisk rigtigt godt til de penge, det er jo små penge for et sÊt hÞrebÞffer.(One) men hver gang jeg bruger dem så slukker de efter 2-3 sange / 10 min ca så kan man tÊnde igen og så gÞr de det samme igen og sådan bliver det ved. Det bliver man faktisk pÊnt trÊt af.
Har skrevet til kunde service for 2-3 dage siden men har ikke hÞrt fra dem endnu, men regner jeg da bestem med jeg gÞr, håber lidt jeg måske kan få lov til og opgrader til Pro versionen, og jeg har lidt held med det bare spiller når jeg engang finder mig et sÊt hÞrebÞffer.
Simpelthen den fedeste lyd til virkeligâŠ
Simpelthen den fedeste lyd til virkelig god pris ð Har prÞvet sÃ¥ mange hÞrebÞffer, for er virkelig krÊsen med min lyd. Jeg hÞrer musik hver dag og de her er mit match. Klar og dyb sound. Kan varmt anbefales og fik en sweet deal ðð» KÞber ikke andre steder fra igen
RÞver kÞb
RÞver kÞb
SÃ¥ meget for pengene
KÞber kun hÞretelefoner hos Faustix nu.
Mvh Malthe
Hurtig levering. Super lyd, er meget tilfreds. ð§
Muligvis nogen af de fedesteâŠ
Varm anbefaling herfra!
Det er nok det bedste headset jegâŠ
Det er nok det bedste headset jeg nogensinde har haft. Jeg er virkelig glad for dem og kan ihvertfald anbefale dem.
Lynhurtig levering og god lyd forâŠ
Lynhurtig levering og god lyd for pengene
Vildt gode til pengeneððª takker
Mega god lyd i dem
Mega god lyd i dem. Det giver dog en underlig lyd/fornemmelse i Þrerne, når man kÞrer bil og har noisecancelling på.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ