Soundliving.dk レビュー 1,670

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse med Soundliving! Jeg oplevede en fejl med mine earbuds, men deres kundeservice var hurtig, hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Efter lidt fejlfinding sendte de u... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ved modtagelse af mine earbuds virkede den ene ikke og jeg henvendte mig til kundeservice. De forslog et par løsningsforslag og da disse ikke virkede sendte de meget et par nye meget hurtigt. Super... もっと見る

企業情報

1. ハイファイ店
  2. 電子機器店

Soundliving.dk について

当該企業による記述

Soundliving #BringYourVibes: Hos Soundliving bestræber vi på at levere lyd produkter med ’high value for money’ så du altid kunne stole på et brand, som leverer topkvalitet, design og innovation. Produkterne er bæredygtige og stilrene, så de passer til den måde som du udtrykker dig på.

Lynhurtig Levering Vores Leveringstid lyder på 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS & Postnord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 38,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

30 dages returret & Sikker betaling Hos Soundliving står vi 100% inde for vores produkter hvilket også betyder, at vi har udvidet den almindelige 14 dages returret til 30 dage. Det betyder, at når du har bestilt en vare kan du altså med ro beslutte om det er et produkt du vil beholde og tage i brug. Ydermere, har vi flere betalingsmuligheder og du kan bl.a. betale via Mobilepay, Kort eller afbetaling fra Anyday. Vi har en sikker indløsningsaftale med NETS så dine kort oplysninger altid er i sikre hænder.

4.2

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse med Soundliving!

Virkelig god oplevelse med Soundliving!

Jeg oplevede en fejl med mine earbuds, men deres kundeservice var hurtig, hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Efter lidt fejlfinding sendte de uden problemer et nyt sæt.

Super service og klart de bedste earbuds, jeg har haft – kan varmt anbefales!

Især tak til Diana for en god service!

2026年4月21日

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse og vi glade for at du har fået en god behandling af Diana.

Tusinde tak for de 5 stjerner!

Defekt earbuds

Super service.

2026年4月13日

Hej Heidi

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🤍🤍🤍🤍🤍

5つ星のうち3の評価

Gode høreTelefoner men ….

Høretelefonerne er super gode og sidder virkelig godt i ørerne, men jeg synes sgu det er for dårligt det ikke bliver skrevet nogen steder at der sidder nogle små stykker plastic på dem der forhindrer dem i at lade op eller skabe forbindelse.
Det kan vel ikke passe jeg skal ud og finde hjælp på internettet for og finde ud
Af dette

2026年4月14日

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og feedback. Skriv endelig til info@soundliving.dk så hjælper vi med alle de spørgsmål du skulle have.

Det er noget der dur!

Udover at mine høretelefoner (wave-udgave) er de bedste jeg har haft pt, så har servicen været fantastisk og hvad jeg kalder for seriøs.
-Havde et problem med et jackstick, og i stedet for at sende varen frem og tilbage, kom vi frem til en løsning vi alle var glade for.
-16 måneder efter blev de for slidte og knækkede inden i, efter en anstændig dialog med den service ansvarlige (Catharina, stor ros til hende) blev vi enige om jeg skulle have et par nye.

Der er ingen tvivl om, at både kvaliteten og servicen har gjort, at soundloving er de første jeg tager fat i, når jeg skal have nye høretelefoner.

2026年4月8日

Hej Anders

Tusinde tak for de rosende ord og de 5 stjerner. Vi er enormt glade for, at læse du har fået så god en behandling og har været tilfreds med den.

Vi håber meget, at du vil handle hos Soundliving igen i fremtiden.

5つ星のうち3の評価

Jeg købte deres Soul hovedtelefoner for…

Jeg købte deres Soul hovedtelefoner for nogle måneder siden. Der var god service og levering os. Og hovedtelefonerne er meget pæne. Men hvis jeg prøver at snakke i telefon imens jeg har dem på, kan personen i røret aldrig høre mig ordentligt, så jeg må tage dem af.

Og de er elendige til at connecte med bluetooth, de vil ikke skifte connection fra fx computer til telefon med mindre jeg har hen og åbner min computer og slår dem fra der. Lyden på den er fin osv, men vil ikke ligefrem anbefale dem. Fik til gengæld en rigtig sød totebag med i købet.

2026年1月26日

Hej Iben

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi tager det til os og arbejder hele tiden på at forbedre produkterne.

5つ星のうち5の評価

Yderst god kundeservice og hurtig…

Yderst god kundeservice og hurtig levering af varen.

2026年4月3日

Hej Mette

Tusinde mange tak for de 5 stjerner. Vi glade for, at du kan lide vores kundeservice og hurtige levering.

5つ星のうち3の評価

will connect to my phone but not my pc…

will connect to my phone but not my pc even when i removed them from my phone and updated all my bluetooth setting on my pc and it still wont work

2026年4月9日

Soundliving.dk からの回答

Hi - please contact our customer support here info@soundliving.dk then we will help find a solution

Kind regards

Super kundeservice

Super kundeservice! Sød, hjælpsom og hurtig, bedste kundeservice jeg har oplevet 😊

2026年4月1日

Hej Mette

Tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Rigtig god dag!

Hurtigt levering

2026年3月31日

Hej Camilla

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi håber meget, at du vil handle hos os igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Super god service oplevede jeg ved en…

Super god service oplevede jeg ved en reklamation, der blev tage hånd om sagen

2026年4月4日

Hej Christina

Tak for din feedback og anmeldelse. Vi glade for, at din sag blev håndteret problemfrit.

5つ星のうち5の評価

Lækker lyd og lydisolering til vores…

Lækker lyd og lydisolering til vores lydfølsomme søn. Hurtig levering og en lækker pose til opbevaring til og fra skole.

5 ud af 5 ❤️

2026年3月30日

Hej Lisette

Tak for de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi håber virkelig jeres søn bliver glad for produktet og i må endelige skrive på info@soundliving.dk hvis i har nogle spørgsmål.

Rigtig god påske 🤍🤍

Soundliving

Hurtig respons

Der var et godt tilbud, der kom hurtigt svar, og ligeledes en hurtig forsendelse.

2026年3月28日

Hej Pia

Tusinde mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Vi ønsker dig en skøn påske!

Hej Leif

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord, det er virkelig værdsat. Vi glade for, at du kan lide vores hurtige levering og er tilfreds med produktet og dets lyd.

Rigtig god påske!

Reklamation

Havde en reklamation på et headset, som efter beskrivelse og billeder blev ombyttet uden beregning.
Så jeg er tilfreds med serviceniveauet - og jeg er (stadig) rigtig glad for mit headset.

2026年3月15日

Hej Marian

Tak for din anmeldelse og godt at vi fandt en løsning.

Rigtig god dag!

Trustpilot エクスペリエンス