䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Privatejede dyreklinikker i ErritsÞ, Middelfart, Dalum og Assens. For os handler det ikke bare om sundhed for dyr. Det handler også om omsorg. Derfor gÞr vi os umage for at dit kÊledyr fÞler sig tryg hos os. Vores team består af faguddannede dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker, hvoraf flere af dem har efteruddannelse i hvert deres speciale - som for eksempel tÊnder, anÊstesi, dermatologi og kirurgi. Du finder mere information om vores fire lokale dyreklinikker på vores hjemmeside favna.dk

2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

17件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Udlevering af nytårsmedicin gebyr 235.00kr

Udlevering af nytårsmedicin 235.00kr jeg må sige meget tynd forklaring fra ErritsÞ Dyreklinik grundlaget at man havde medicinen på lager gebyr 235.00kr i Þvrigt fortalte afdelings ledere hun måtte afbryde en operation for at ringe tilbage til mig sjovt nok da jeg ringe fÞrst gang var hun optaget i telefon samtale efter min mening useriÞs at fortÊlle den historie til mig mvh Leo Hald

2025幎12月29日

Hej Leo
Tak for din tilbagemelding vedr. udlevering af nytårsmedicin.

Ved udlevering af receptpligtig nytårsmedicin opkrÊves et gebyr, som dÊkker den faglige vurdering, journalfÞring, håndtering af medicinen samt det ansvar, der fÞlger med udleveringen. Dette er almindelig praksis på dyreklinikker.

I forhold til opkald og tilbagemelding vil vi gerne prÊcisere, at vores medarbejdere i lÞbet af dagen veksler mellem telefonopkald, konsultationer og behandlinger – herunder operationer. Det kan derfor opleves, at personalet er optaget det ene Þjeblik og involveret i en behandling det nÊste.

FAVNA ErritsÞ Dyreklinik

Det var godt nok dyrt!

Min hund – Titan – har lige vÊret hos Favna – Dalum Dyreklinik for at blive vaccineret for Kennelhoste.
Fra vi kom ind hos dyrlÊgen til vi igen sad i bilen, gik der 9 minutter. Regningen lÞd sammenlagt pÃ¥ 908,14 kr. Heraf vaccine 83,14 kr. og sundhedsundersÞgelse 825,00 kr. SundhedsundersÞgelsen bestod af at lytte pÃ¥ hjertet og spÞrge om ”Har han det ellers godt”? Det kunne jeg jo kun svare bekrÊftende pÃ¥.
SÃ¥ var det tid til to komponents vaccinen. FÞrst fik han den ene komponent, kaldet ’Solvent’. Det var sÃ¥ forkert. Derfor fik Titan begge komponenter, inkl. solventet igen. Ikke sÊrligt professionelt til den pris, tÊnker jeg!
Jeg har lige regnet på timeprisen. Hvis jeg runder tiden der gik, op til 10 minutter, så er det en timepris på 4.9850,00kr. for at give en vaccine til en ellers sund hund.
Er det rimeligt?

2025幎11月13日

KÊre Steen
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at dit besÞg hos os ikke levede op til dine forventninger, det tager vi meget alvorligt.

En sundhedsundersÞgelse er en fast del af alle vores vaccinationer, fordi vi som dyrlÊger har pligt til at sikre, at hunden er rask nok til at blive vaccineret. UndersÞgelsen kan variere i omfang afhÊngigt af dyrets tilstand, men skal altid udfÞres, uanset hvor ukompliceret besÞget ellers er.

I forhold til den fejl, der skete under selve vaccinationen, vil vi gerne beklage. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give nogen af vores klienter. Vi har efterfÞlgende taget hånd om situationen internt, så det ikke gentager sig.

Vi hÞrer meget gerne fra dig direkte, enten pr. telefon eller mail, hvis du Þnsker at drÞfte forlÞbet nÊrmere.

Vores mål er, at både du og Titan fÞler jer trygge og godt behandlet, hver gang I besÞger os.

Favna Dalum Dyreklinik

Tak for hurtig hjÊlp og behagelig kommunikation

Tak til Favna Middelfart for jeres gode og hurtige hjÊlp med min hund, dengang han skulle CT-scannes🙏🌹
Også tak for jeres respektfulde kommunikation over for klienter, for jeres behagelige adfÊrd og gennemsigtigheden i hele vores aftale.
Jeg var meget tryg ved at overlade min hund til jer ☺ 🙏

Favna Middelfart kan varmt anbefales herfra 🌷

2025幎3月17日

Negleklip uden tilladelse.

Vi havde en dårlig oplevelse hos Favna Dyreklinik i ErritsÞ.

Vores hvalp skulle undersÞges, da han haltede, og han blev derfor taget ind til rÞntgen, hvilket krÊvede bedÞvelse. Kort tid fÞr dyrlÊgen kom tilbage, hÞrte vi en hund hyle og skrige – vi ved ikke, om det var vores.

EfterfÞlgende fortalte dyrlÊgen, at hun havde klippet hans negle, da de efter hendes vurdering var "lidt for lange". Det skulle ifÞlge hende ikke vÊre noget sÊrligt, men blot vÊre på tide. Vi blev overraskede over dette, da vi ikke var blevet informeret på forhånd og ikke havde givet samtykke.

Inden besÞget havde vi aldrig haft problemer med at klippe hans negle, men siden da har det vÊret umuligt. Han virker utryg og reagerer voldsomt, nÃ¥r vi forsÞger – han vil ikke lade os gÞre det og bider efter os.

Vi havde også svÊrt ved at forstå forlÞbet og de vurderinger, der blev truffet. Klinikken mente, at han skulle til en specialdyrlÊge og henviste os til en af deres andre afdelinger, da de var sikre på, at der var noget galt med ledbåndet. SpecialdyrlÊgen kunne dog ikke finde noget, og vi fik i stedet besked på blot at se tiden an.

2025幎1月2日

Har kommet der i 40 år Dalum dyreklinik

Har kommet der i 40 år , også var datteren der ude i dag desvÊrre virke hendes dankort ikke så de ville ikke tá blodprÞve fÞr de havde fået betaling . Jeg var i mÞde så jeg kunne ikke komme og betale i morgen . Men ville gerne betale med MobilePay, det kunne ikke lade sig gÞre men kunne jo bare komme med hunden i morgen. I morgen går jeg til ringe dyrehospitalet og vil fremover komme der med min tre hunde.

2025幎4月15日
自発的なレビュヌ

Jeg er simpelthen sÃ¥ glad for favna på

Jeg er simpelthen så glad for favna på Dalumvej i Odense. Det er personale, som både tilser dyret og ejeren. De er professionelle til en grad, hvor man kun kan modtage med kyshånd.
Når min hund har vÊret til akut dyrlÊge, så modtager jeg helt sikkert et opkald fra favna på nÊste hverdag "bare lige for at hÞre alt er ok"
Jeg kan ikke sÊtte en finger på noget. Og vigtigst af alt behandler de mit dyr godt!

2024幎8月26日

Altid tip top service

Altid tip top service, vi flyttede med sammen med dyrlÊge Julie, og kan kun sige at udover Julie og Martina som vi kender i forvejen, så vi yderst glade for personalet

Vi kÞre gerne halvanden time hver vej for top service hver gang, og til et sted hvor der plads til alle dyr, bÃ¥de store og smÃ¥, men ogsÃ¥ de usikre og de frembrusende 😍

2024幎6月6日

Dyrt og dårlig service

Dyrt og dårlig service. Tar hverken hensyn til dyret og opptrer som en paragraf på 2 ben...

2023幎5月8日

Hej Henrik.

Tak for din anmeldelse. Feedback er forudsÊtningen for at gÞre tingene bedre.

Alle vores medarbejdere kÊmper i en travl hverdag med at give vores to- og firebenede gÊster den bedste mulige behandling. Den oplevelse har du ikke haft, det beklager vi selvfÞlgelig!

Vi har forsÞgt at finde dig i vores system, ud fra dit navn her på Trustpilot, uden held. Derfor ville det vÊre en stor hjÊlp for os, hvis du vil tage kontakt til Simon VÞlund på Simon.voelund@favna.dk eller tlf: 61700894 så vi kan komme til bunds i sagen.

Bedste hilsner

Favna Dyreklinikker

DK’s bedste dyrlÊge

Favna ErritsÞ er simpelthen den bedste dyrlÊge der er. Vi tager glÊdeligt den halve time + kÞretur hver gang dyrene skal afsted, for vi bliver mÞdt af professionelle, engageret, kÊrlige og forstående mennesker, som tydeligt sÊtter dyrene fÞrst. Der bliver lyttet, der bliver forklaret, og uanset hvad årsagen til besÞget var, tager man derfra med ro i maven om, at ens dyr er i de bedste hÊnder.
Skulle det ske at ens dyr falder udenfor kategori, sÞrger de også for at formidle kontakt til nogen der kan hjÊlpe - Intet mindre end fantastisk.
Anbefaler altid ErritsÞ når nogle efterspÞrger dyrlÊger, det er kÞreturen vÊrd!

2022幎8月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。