レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skal have leveret mÞbler fra fdb mÞbler, det er ualmindelig dÃ¥rlig leverings service som man ovenikÞbet har betalt extra for Man fÃ¥r en dato og et 13 timers vindue, der er hverken support via telef... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FDB MÞbler. Deres design er bÃ¥de klassisk og tidlÞst, og man kan virkelig mÊrke den danske designtradition i mÞblerne. Kvaliteten er hÞj, og materialern... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god oplevelse med FDB MÞbler. Smukke mÞbler i hÞj kvalitet og et design, der virkelig holder. Jeg fik samtidig en kompetent og Êrlig vejledning, som gjorde det nemt at trÊffe det rigtige v... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞber FDB Unit10 BjÞrk C62 Spisebord Rundt Eg Natur Olieret til nÊsten 12.000,- kroner og sÃ¥ har bordpladen en lang sort stribe som ligner en stor dyb rille eller afskalning. Jeg tÊnker at nÃ¥r man giv... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. ガヌデン家具
  3. キッチン甚品店
  4. 照明専門店
  5. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

FDB MÞbler stÃ¥r bag en rÊkke af dansk designs mest ikoniske mÞbler. De fleste blev til i 1950’erne, og de vinder stadig anerkendelse verden over. Navne som J46 og J52 er ikke bare mÞbler – det er et stykke dansk kulturhistorie. BÞrge Mogensen var den fÞrste leder af FDB tegnestuen, da den Ã¥bnede i 1942. Tegnestuens mission var at designe smukke og funktionelle mÞbler, der kunne erhverves af ’menig mand’ til en fornuftig pris – dog uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. BÃ¥de designet og produktionen blev gjort rationel og enkel, og netop dette skulle senere vise sig at blive det, der gjorde dansk mÞbeldesign verdenskendt.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

106件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 60に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Var i weekenden til FDB lagerslag

Var i weekenden til FDB lagerslag, hvor jeg fandt en fantastisk 232 skÊnk. Jeg fik en fuldstÊndig fantastisk service af Martin, som var meget behjÊlpelig. Da jeg kommer hjem opdager jeg, at nÞglerne mangler. Jeg er i tvivl, om jeg har tabt dem under transport eller de var blevet vÊk under lagersalget. Skrev derfor til deres support, som nu har sendt mig nogle nye nÞgle. Den service jeg har mÞdt både ved lagersalget og gennem support, skal man lede lÊnge efter.

2023幎12月2日

KÊre LB
Tusind tak for din fine anmeldelse og pÊne ord.
Jeg håber du bliver glad for din skÊnk. :-)

Mvh Malene, FDB MÞbler

KÞbte mÞbler i butikken i Lyngby og må

KÞbte mÞbler i butikken i Lyngby og må konstatere, at aftaler ikke overholdes.

2023幎11月13日

KÊre Jan Erik
Det er vi da super kede af at hÞre.
Hvis du henvender dig til/i butikken, så er jeg sikker på at de kan hjÊlpe dig.

Mvh
Malene, FDB MÞbler.

Kom ind i FDB forretning i Roskilde.

Kom ind i FDB forretning i Roskilde.
Blev mÞdt af en utrolig venlig, smilende og anerkende
personale. Hun gav os en fin behandling, tak.

2023幎11月6日

KÊre Birthe
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg sender din pÊne ord videre til Roskilde.

med venlig hilsen

Meget hjÊlpsom

Meget hjÊlpsom, imÞdekommende og venlig behandling ved reklamation.

2023幎11月8日

KÊre Finn.
Tusind tak for den fine anmeldelse.

Rigtig god service i Roskilde

Vi kÞbt nogle stole i butikken i Roskilde og havde kun den bedste erfaring - varm, personlig service fra butikens dÞr til aflevering af varer. Og selvfÞlgelig den klasisk dansk design og kvalitet. Tak :)

2023幎11月9日

KÊre Jurga
Tak for den fine anmeldelse.
Jeg sender dine pÊne ord videre til personalet i Roskilde. :-)

Sublim kundeservice

KÆMPE shout out til Amalie BrÞgger NÞrregaard fra Claims & Customer Service samt David Dirchsen fra lageret!
Vi har kÞbt et spisebord pÃ¥ lagersalg, og det er jo “kÞbt som beset”. DesvÊrre var det ene bordben knÊkket. Om det er sket under transporten hjem til os er uvist (lang forklaring), men her var der ingen slinger i valsen fra FDB MÞblers side - de skaffede os et nyt borden.
Det er når kunderne er i problemer, selvforskyldte eller ej, at en virksomhed virkelig viser sit sande jeg. Her scorer FDB MÞbler topkarakterer, tak for venligheden.

2023幎10月5日

KÊre Bjarne.
Tusind tak for alle disse pÊne ord og fine anmeldelse.
Jeg sender din ros videre til Amalie og David.

Malene, FDB MÞbler

KÞbte en lounge chair I AFD Roskilde

KÞbte en lounge chair I AFD Roskilde.
Fik den bedste betjening i butikken, af en virkelig kunde minded Dame. Hun hev mÞbler frem og tilbage, så jeg kunne opleve det mÞbel jeg var interesseret i. Både sidde komfort, og hvad der kunne gå til, af accessories.

2023幎10月21日

KÊre Lars
Tak for din fine anmeldelse og pÊne ord.
Jeg videregiver dine roser til personalet i Roskilde. :-)

Effektiv og god service.

Frederiksberg afd.
kÞbte 2 stole, som skulle leveres. DesvÊrre af BFT, som både Þdelagde papkasse og den ene stol.
Frederiksberg afd ombytter uden besvÊr.

2023幎10月16日

KÊre Helting
Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse.
Jeg håber du bliver glad for dine nye stole, på trods af startvanskeligheder.

FDB mÞbler Vejle - Fantastisk betjening

Jeg kÞbte altan mÞbler og sofabord hos FDB mÞbler i Vejle, og kan ikke give nok ros til dem. Det gÊlder ikke mindst til Sarah som har vÊret utrolig kompetent, sÞd og hjÊlpsom igennem både kÞbs og leveringsprocessen.. Det er bare god service..Love it

KÊre Lars
Tusind tak for din fine anmeldelse og pÊne ord.
Jeg sender alle dine roser videre til Vejle og Sarah. :-)

Malene, FDB MÞbler.

Fik min bord bytte efter klage over kvaliteten.

KÞber FDB Unit10 BjÞrk C62 Spisebord Rundt Eg Natur Olieret til nÊsten 12.000,- kroner og så har bordpladen en lang sort stribe som ligner en stor dyb rille eller afskalning. Jeg tÊnker at når man giver så meget for en lille bord, bÞr bordpladen vÊre iorden. Jeg forstår ikke hvordan den er gået gennem en kontrol og de borde jeg har set i forskellige udstillinger og afbilledet på nettet havde ikke denne udsenende. Efter denne klage og kontakt til leverandÞren blev bordet skiftet ud.

2023幎10月2日

KÊre Niels
Det er vi da kede af at hÞre om din oplevelse, men dejligt at hÞre at I alligevel fandt en lÞsning på udfordringen.

FDB mÞbler Strib 🫶🏌

FDB mÞbler Strib skal have alle de stjerner man kan få. (SÊrligt Mette)
Vi har aldrig oplevet så fantastisk betjening og rådgivning.

Vi fik tilbud om at låne diverse mÞbler og hynder med hjem, for at se hvordan de passede ind. Der blev endda bestilt stole hynder hjem, så vi kunne se dem, inden vi besluttede os.

Da vi fik brug for at Êndre ordredatoen til tidligere levering, var der heller ingen problemer med det. Alt kunne bare lade sig gÞre.

Vi lånte deres trailer over et par dage, og de tilbÞd, at vi bare kunne lade alt pap og emballage ligge i den, så skulle de nok bortskaffe det.

Alt har bare fungeret upåklageligt fra vi trådte ind i butikken fÞrste gang, og blev mÞdt med stor imÞdekommenhed og god vejledning - til vi modtog vores flotte mÞbler, som vi er meget glade for.

STOR STOR ros til FDB Strib - og tak for fantastisk betjening af alle de tre ansatte i butikken, som vi har vÊret i kontakt med 😊

2023幎8月24日

KÊre AM
Tak for den fine anmeldelse.
Jeg sender dine roser afsted til butikken i Strib. :-)

Vi kommer klart igen

FDB MÞbler Roskilde. Fantastisk kundeservice, tilgÊngelighed og orden i sagerne. Lidt it-problemer og et fejlbehÊftet produkt var ingen hindring for en ovenud tilfredsstillende og super håndtering af hele forlÞbet.

Havde gerne proppet en ekstra stjerne på anmeldelsen, men trustpilot er vist lÞbet tÞr ved 5.

2023幎9月15日

KÊre Felix
Tusind tak for de pÊne ord og flotte anmeldelse.
Jeg sender dine roser videre til Roskilde. :-)

Malene, FDB MÞbler

God betjening og service ved selve kÞbet

God betjening og service ved selve kÞbet.
Da Post Nord ikke leverer varerne som aftalt, tager butikken straks over og sÞrger for, at en privat vognmand overtager leverancen.
Jeg er overrasket over at betalingen bliver gennemfÞrt ved bestilling af mÞblerne ca. 2 måneder fÞrend de bliver leveret.

KÊre Kasper.
Tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at hÞre at du sammen med butikken, fandt en lÞsning på udfordringen med levering af dine varer.
I forhold til betalingen, der kan det aftales med butikken.

Har kÞbt mÞbler hos FDBMÞbler

Har kÞbt mÞbler hos FDBMÞbler - Roskilde
Sikke er fantastisk kundeservice vi fik.
Vi var så glade for en god oplevelse under hele processen.
Vi kommer tilbage.

KÊre JÞrgen.
Tusind tak for den fine anmeldelse og pÊne ord.
Jeg sender alle dine roser videre til medarbejderne i Roskilde. :-)

Malene, FDB MÞbler.

Vi har haft den bedste kundeoplevelse

Vi har haft den bedste kundeoplevelse med FDB MÞbler i Roskilde.
Sikke en fantastisk service. Sikke nogle servicemindede sÊlgere.
Vi fik en så god oplevelse.
Vi kommer tilbage igen.

KÊre JÞrgen.
Tusind tak for den fine anmeldelse og pÊne ord.
Jeg sender alle dine roser videre til medarbejderne i Roskilde. :-)

Malene, FDB MÞbler.

Super god betjening i butikken i Vejle

Super god betjening i butikken i Vejle og efterfÞlgende ved bestilling pr. telefon. Nu venter jeg bare på levering :-)

2023幎8月2日

KÊre Lone.
Tusind tak for din fine anmeldelse. :-D

Kvalificeret kundebetjening

ImÞdekommende betjening og kunne besvare min spÞrgsmål til det emne jeg sÞgte. Emnet var desvÊrre ikke udstillet fysisk i butikken, men jeg fik god tid til at prÞve butikkens udstillede emner og igen svar på mine spÞrgsmål til de nye emner, som jeg var interesseret i.
Jeg sluttede mit besÞg med at få et godt tilbud på 2 emner og bestilte varerne 3 dage efter besÞget.

2023幎7月20日

KÊre Anette
Tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at hÞre at du havde en rar oplevelse i en af vore butikker og at I sammen kunne finde frem til hvad du sÞgte.

Hvis jeg kunne give 6 stjerne gjorde

Hvis jeg kunne give 6 stjerne gjorde jeg det.

Vi har kÞbt havebordet, stole og bÊnk. Efter ca. halvanden måned opdagede vi nogle revner i noget af det, og FDB har med det samme tilbudt os ombytning, og sender os nogle nye mÞbler.

Det er virkelig god service.

2023幎7月3日

KÊre Morten.
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at hÞre at I fandt en lÞsning på jeres udfordring. :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。