Skal have leveret mÞbler fra fdb mÞbler, det er ualmindelig dÃ¥rlig leverings service som man ovenikÞbet har betalt extra for Man fÃ¥r en dato og et 13 timers vindue, der er hverken support via telef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FDB MÞbler. Deres design er bÃ¥de klassisk og tidlÞst, og man kan virkelig mÊrke den danske designtradition i mÞblerne. Kvaliteten er hÞj, og materialern... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god oplevelse med FDB MÞbler. Smukke mÞbler i hÞj kvalitet og et design, der virkelig holder. Jeg fik samtidig en kompetent og Êrlig vejledning, som gjorde det nemt at trÊffe det rigtige v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞber FDB Unit10 BjÞrk C62 Spisebord Rundt Eg Natur Olieret til nÊsten 12.000,- kroner og sÃ¥ har bordpladen en lang sort stribe som ligner en stor dyb rille eller afskalning. Jeg tÊnker at nÃ¥r man giv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FDB MÞbler stÃ¥r bag en rÊkke af dansk designs mest ikoniske mÞbler. De fleste blev til i 1950âerne, og de vinder stadig anerkendelse verden over. Navne som J46 og J52 er ikke bare mÞbler â det er et stykke dansk kulturhistorie. BÞrge Mogensen var den fÞrste leder af FDB tegnestuen, da den Ã¥bnede i 1942. Tegnestuens mission var at designe smukke og funktionelle mÞbler, der kunne erhverves af âmenig mandâ til en fornuftig pris â dog uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. BÃ¥de designet og produktionen blev gjort rationel og enkel, og netop dette skulle senere vise sig at blive det, der gjorde dansk mÞbeldesign verdenskendt.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
To af mine trÊstole fra FDB MÞbler er skÊmmet trÊ, der ikke har egnet sig som materiale til trÊmÞbler.
På den ene stol er en del af ryglÊnet flÊkket, og på den anden er sÊdet blevet ru og ujÊvnt i overfladen. Til trods for at det drejer sig om et hvidlakeret sÊde, har trÊet arbejdet videre og Þdelagt overfladen.
Stolene er kÞbt gennem Coop.dk, der i det fÞrste tilfÊlde tilbyder en latterligt lille Þkonomisk kompensation. I det andet tilfÊlde afviser de at anerkende fejlen, men tilskriver den slitage gennem brug - til trods for at jeg har 5 andre, nÊsten identiske stole, der efter tilsvarende brug stadig har et glat sÊde.
Der er intet galt med det design, FDB MÞbler forvalter.
Evnen til at vÊlge egnede materialer og til at yde kundeservice er derimod katastrofalt mangelfuld. DesvÊrre!
FDB MÞblers forslag om at kontakte en af deres butikker virker besynderligt, da Coop.dk allerede har sendt min klage omkring FDB MÞbler. De peger på NÊvnenes Hus i Viborg som nÊste klageinstans.
Endnu engang rÞber FDB/Coop, at de er endt som en koncern, hvor den ene hÃ¥nd ikke ved, hvad den anden gÞr. Ãrgerligt, at FDB MÞblers danske design og FDBs gode kÞbmandsskab er endt i sÃ¥ ringe rammer!

Fdbmobler ããã®åç
Jeg blev ekspederet af Jesper Lund.
Det var en god, venlig, imÞdekommende og behagelig oplevelse.

Fdbmobler ããã®åç
Vi så på et C35B spisebord og fik en meget god og professionel vejledning af Lena i butikken.
NÊste dag bestilte vi bordet pr. telefon og fik ligeledes en super god betjening af Lea.
Tak til både Lena og Lea.

Fdbmobler ããã®åç
Vi kÞbte vores Thomas Alken havemÞbler hos FDB MÞbler i Vejle. Bl.a. med kyndig vejledning af Lea.
Da vi fÞrst skulle bruge mÞblerne om ca. 2-3 måneder fik vi det lÞfte, at priserne ikke vil falde yderlig i den periode.
EfterfÞlgende ser jeg, at priserne er faldet til en billigere pris, end det vi betalte.
Det betÞd et telefonopkald til Lea, som venligt oplyste, at differencen på vores kÞb og den "nye" pris ville vi straks få refunderet. Hvilket er sket.
SUPER service.
FDB Vejle butikken kan vi kun anbefale med hÞjeste karakter i service og god betjening.

Fdbmobler ããã®åç
Super sÞd og frisk betjening. Iâ€ïžit

Fantastik god betjening.
Vi fik en meget professionel og kompetent behandling af de to sÞde damer.

Fdbmobler ããã®åç
Perfekt betjening. En god oplevelse over forventning.
Dette skyldes ikke mindst Gitte

Fdbmobler ããã®åç
Tre sofawires gik i stykker i vores 7-9-13 sofa, kÞbt for over tre år siden, men brugt meget lidt, da den står i vores sommerhus. Fra vi kontaktede FDB mÞbler gik der to dage, så kom en mÞbelpolstrer på besÞg og reparerede sofaen.
Super service!
TAK FDB mÞbler.

Fdbmobler ããã®åç
Super service uden at vÊre anmasende. Meget opmÊrksomt personale i butikken.

Fdbmobler ããã®åç
Meget imÞdekommende og hjÊlpsom. Utrolig vidende om produkterne og god til at lÊre fra sig.
En super behagelig oplevelse - vi ses helt sikkert igen

Fdbmobler ããã®åç
Den 6. februar 2024 kÞbte jeg et vitrineskab hos FDB mÞbler på Gammel Kongevej med levering den 6. marts. I skrivende stund, den 24. marts, har jeg nu ventet forgÊves 7 gange på at få skabet leveret. Der er kun dårlige undskyldninger, og ingen handlekraft, når jeg henvender mig, for at få en forklaring på den manglende levering. Ledelsen i forretningen har på ingen måde reageret hensigtsmÊssigt, skiftet fragtmand på opfordring fra mig, eller på anden måde fået gennemfÞrt en ellers relativ enkel opgave. Den seneste henvendelse til forretningen, blev end ikke besvaret af forretningsindehaveren, der fik jeg blot en opringning fra fragtmanden, og lovet den nÊste levering.... Den er, selvfÞlgelig foranlediges man efterhånden til at sige, heller ikke gennemfÞrt, og jeg sidder stadig at venter på mit kÞbte og betalte mÞbel. Jeg vil på det kraftigste opfordre til, at man overvejer, hvor man skal kÞbe sine mÞbler. Forretningen på Gammel Kongevej kan IKKE anbefales.

Fdbmobler ããã®åç
Meget venlig betjening i Vejle. Fik hjÊlp til at finde bon i systemet, så vi kunne returnere vare, der ikke var kommet i brug. Nu glÊder vi os til at bestemme, hvilke af de lÊkre ting, der skal kÞbes for tilgodebeviset i stedet for.

Fdbmobler ããã®åç
Super service og utrolig behagelig ekspedition. Der kommer man gerne igen

Fdbmobler ããã®åç
Tak for den seneste og dejligste oplevelse.
Jeg har lÞbende kÞbt mÞbler ved FDB mÞbler i Vejle og jeg oplever altid den fineste og bedste service med stor venlighed, kvalitet og hjÊlpsomhed. Lea og Sarah er en gave for FDB i Vejle.
De stråler og udviser stor vilje til at lÞse alt på fornemmeste vis.
Vi sesð

Hurtig og god service
Jeg havde bestilt et sofabord, som blev leveret med en skade.
Jeg skrev ind pr. mail og blev ringet op 2 timer senere, med meldingen om at jeg selvfÞlgelig skulle have et nyt bord og om hvordan jeg ville have det leveret.

Fdbmobler ããã®åç
Meget venligt og mÞdekommende personale.
God tid til kunden.(mig!)
Plads til humor og lidt mere end bare alm.handlesamtale og "smalltalk"
Vi er jo dem vi er:-)

Fdbmobler ããã®åç
Jeg kan se at @FDB har svaret på min anmeldelse. Sagen er at vi har henvendt os utallige gange både til FDB og butikken. Uden vi kan få hjÊlp.
âââ-
Vi kÞbte i foråret et sÊt havemÞbler til fuld pris. DesvÊrre har der vÊret utrolig mange fejl ved lige dette sÊt. VÊrdi 30.000 kr.
Der er ingen kundeservice og ingen hjÊlp at hente. Derfor er min klare anbefaling til andre. KÞb jeres havemÞbler ved en etableret kÊde. Der vil de som minimum gerne hjÊlpe, også selv om prisen måske er en 1/4.
Vores venner har lige kÞbt et lignende sÊt hos ILVA. Det sÊt står ganske enkelt super flot. Uden fejl og mangler. Endda billigere end vores sÊt.
Så havemÞblerne er NO GO. Ja det er flotte. Men de er ganske enkelt ikke pengene vÊrd.
Blot et godt råd til andre herfra.

Fdbmobler ããã®åç
Når oplevelsen var god, så skyldes det personalet. Betjeningen var 'hjertelig' - forstået på den måde, at den var frisk, jordbunden og helt igennem imÞdekommende. Og så var den konstruktiv i selve handelsforlÞbet. Vi forlod butikken meget tilfredse.

Fdbmobler ããã®åç
Jeg havde egentlig et indtryk af at FDB MÞbler var en forretning hvor ordentlighed var i hÞjsÊdet, men desvÊrre ikke den opfattelse jeg står med efter i dag.
Jeg havde i november bestilt en stol til mit hjemmekontor. Jeg modtager en sms i starten af december, at stolen er kommet og kan afhentes i forretningen i Vejle.
Jeg kommer ned i butikken for at hente stolen og ekspedienten fortÊller mig, der desvÊrre er sket en fejl og det er en gyngestol ekspedienten er bestilt hjem i stedet for en alm. stol, men det er en almindelig stol jeg har betalt for.
Det er en Êrlig sag og det er hvad der sker. Ekspedienten fortÊller det er en fejl og stolen nu er i restordre til ultimo februar.
Jeg spÞrger om vi kan gÞre noget med en af de mange stole magen til der stÃ¥r i butikken (som dog ikke er lakeret, hvor den jeg bestilte var lakeret) og ekspedienten tilbyder at jeg kan betale det dobbelte og fÃ¥ en af dem istedet. Jeg er med pÃ¥ den er dyrere, men helt Êrligt? Er det dét i kalder âDanmarks mest ansvarlige mÞbelvirksomhedâ?
Det synes jeg bare ikke er godt nok. Ekspedienten var sÞd og rar og jeg antager hun prÞvede at lÞse det på bedste vis med de befÞjelser hun har. Men jeg synes fra FDB MÞblers side det er dårlig kÞbsmandsskik og i Þvrigt dårlig stil, at man som kunde må kÞre forgÊves efter en stol der er meldt ankommet, for at blive tilbudt et lÞsningsforslag hvor jeg må punge det dobbelte ud for at få en stol med hjem eller vente et kvart år med at få en stol jeg har allerede har betalt tilbage i november.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã