企業情報

3. 法律家
  4. 法律事務所
  5. 民法専門弁護士

さまざまな外部ソースから提供された情報

FDJ Advocaten: actief in civiel vastgoed- en procesrecht en ruimtelijk bestuursrecht. Betrokken en resultaatgericht.

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Ik zou graag een review schrijven voor Meester Eelco de Jongh

Ik zou graag een review schrijven voor Meester Eelco de Jongh van Fdj Advocaten:
Ik had het geluk om Meester Eelco de Jongh van Fdj Advocaten te hebben als mijn advocaat in een dringende zaak met betrekking tot mijn huis en de woningbouw. Binnen 24 uur moest ik mijn huis verlaten en Meester de Jongh was mijn redder in nood. Hij heeft me van begin tot eind bijgestaan en dankzij zijn toewijding, professionaliteit en empathie heb ik de zaak gewonnen.
Meester Eelco de Jongh is niet alleen een uitstekende advocaat, maar ook een man met een goed hart die echt met je meeleeft. Zijn menselijkheid en betrokkenheid hebben een wereld van verschil gemaakt voor mij in een moeilijke periode. Ik kan Meester Eelco de Jongh en Fdj Advocaten van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en competente advocaat.
Dank je wel, Meester Eelco de Jongh, voor je onvermoeibare inzet en voor het winnen van mijn zaak. Jouw professionaliteit en toewijding maken echt het verschil.

2024年7月1日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

Superslechte advocaat T. van Dijk

Dijk is een superslechte advocaat. Hij komt verveeld over en doet niets met je zaak. Toen ik op zijn kantoor kwam begon hij gelijk over facturen te praten. Hij wilde gelijk al praten over een vergoeding en zijn uurtarief [zucht].

Hij begon te blaten over dat hij zaken heeft gedaan voor de overheid en dat hij goed betaald kreeg. Ik probeerde er tussendoor te komen maar hij bleef extreem vol van zichzelf. Hij werd boos toen ik zei dat ik graag over de zaak wilde praten. Terwijl ik niets fouts deed! Mensen ga naar een andere toe deze wil je echt niet! Hij suckt, is een big time loser en een tikkende tijdbom. Om eerlijk te zijn denk ik wel eens terug: had ik maar naar een andere gekozen, dus mensen kies een ander advocatenkantoor die wel goed voor jou is, dit is mijn ervaring met hun.

Ik heb teveel betaald aan hun en er niets voor teruggekregen! Ik lieg: ik kreeg een mooie pdf in mijn mail met een dikke rekening.

2019年4月7日
自発的なレビュー