Den er meget smal i åbningen i toppen af hÊtten, der gad jeg godt at man selv kunne bestemme hvor langt ned man Þnskede den kunne komme.
Jeg har endnu til gode at afprÞve masken, men kan i fÞrste omgang bekrÊfte, at det har vÊret en super kÞbsoplevelse. Jeg bestilte 2 masker for 800, som dukkede op fÃ¥ dage efter. Det gjorde jeg lige o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt til knÊ, ankler og til hovedet og mÃ¥ sige de er sÃ¥ fantastiske. Bruger dem kun til at kÞle. Jeg ligger den hverken pÃ¥ frost eller kÞleskab og alligevel er de dejlig kÞlende. fÞrste lever... ãã£ãšèŠã
Jeg kom ved en fejl til at bestille en forkert farve og Feevra tog den retur og ombyttede den med det samme gratis. Virkelig god service! AngÃ¥ende produktet var jeg en smule skeptisk pÃ¥ forhÃ¥nd, men j... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Feevra udvikler innovative lÞsninger til sundhed og velvÊre, der gÞr din hverdag lettere og mere komfortabel. Som dansk virksomhed sÊtter vi en Êre i kvalitet, brugervenlighed og hurtig levering. Vores kundeservice er altid klar til at hjÊlpe, sÃ¥ du fÃ¥r den bedste oplevelse. ð
TeglvÊrksgade 19, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- info@feevra.dk
- feevra.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Den er meget smal i Ã¥bningen i toppenâŠ
Havde problemer med min chi-maskine
Havde problemer med min chi-maskine, men har fået en lÞsning fra Feevra, som jeg er meget tilfreds med
Super god migrÊnehue ðð»
Fantastisk maske
Fantastisk maske - vil sige den bliver MEGET / for kold i fryseren.
Jeg tror den bliver er hit
Jeg tror den bliver er hit. Har kun prÞvet et par gange nu, men fÞler allerede det "SLIPPER" bindevÊvet omkring mine hofter.
Er dog i tvivl om jeg kan holde ud at ligge i "overstrÊk" med benene i 15 min.
Alt var godt og nemt og den maskeâŠ
Alt var godt og nemt og den maske virker virkelig på mine hovdepiner har dem dog kun til at lÊgge i kÞleskabet.
Den er dejlig og lindrer mens jeg harâŠ
Den er dejlig og lindrer mens jeg har den på.
Det er gÃ¥et hurtigt med at fÃ¥ denâŠ
Det er gået hurtigt med at få den tilsendt og glÊder mig til at prÞve den
Fine produkter
Jeg har kun godt at sige om mine sleeves og en god kundeservice
Det var nemt at bestille- lidt ventetidâŠ
Det var nemt at bestille- lidt ventetid men nu håber jeg konen får glÊde at hatten
Super kÞb
Jeg har kÞbt til knÊ, ankler og til hovedet og må sige de er så fantastiske. Bruger dem kun til at kÞle. Jeg ligger den hverken på frost eller kÞleskab og alligevel er de dejlig kÞlende.
fÞrste levering kom hurtigt, men anden levering var der problemer med, men jeg havde en super fin dialog og nu er den landet. så 5 stjerner herfra
Jeg har endnu ikke modtaget produktet
Jeg har endnu ikke modtaget produktet, men det var nemt at bestille og information virkede fyldestgÞrende. SÃ¥ jeg hÃ¥ber. ð€
Rigtig god lindring til migrÊne!
Jeg er overordnet rigtig glad for min migrÊnemaske fra Feevra â den virker godt og giver god lindring, nÃ¥r jeg har migrÊne. KÞleeffekten er rar, og kvaliteten fÞles god, og designet er pÊnt. Det er en stor fordel, at du med Feevras maske kan have den pÃ¥ og stadig kunne se imens.
Kundeservicen fortjener også ros, da de har vÊret meget sÞde og hjÊlpsomme.
Jeg ville dog Þnske, at masken kunne fås i flere stÞrrelser. Det havde vÊret rart, hvis den sad lidt mere tÊt og gav mere tryk, mens den kÞler hovedet.
Jeg har lidt svÊrt ved at finde ud af, om den er bedst at have i fryseren eller kÞleskab. I fryseren bliver den lige lovlig kold, og i kÞleskabet er den ikke helt kold nok. Jeg har den derfor liggende i fryseren, men lader den sÃ¥ ligge ude i 5â10 minutter, fÞr jeg tager den pÃ¥.
En gave der kommer til at gavne ogâŠ
En gave der kommer til at gavne og hjÊlpe min datter ð€
Alt i alt et godt produkt
Godt produkt.
Virker efter hensigten.
Dejligt man kan se ud mens man bruger migrÊnemaske.
VH Simon N
Tilfreds
Ordren kom hurtigt og ser fin ud. Ikke afprÞvet da det er en julegave
Hurtig levering
Hurtig levering, og produkterne er i fin kvalitet, jeg glÊder mig meget til at teste dem ved nÊste migrÊneanfald.

Feevra ããã®åç