äŒæ¥ãåçããŸãã
Al een aantal bestellingen geplaatst bij Félena Fashion en wauw ! Hele goeie kwaliteit, ruim aanbod , telkens super snel ontvangen maar bovenal⊠Wat een service !! Ze helpen je waar nodig , zijn ber... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling werd dag na bestelling al verzonden. Het pakketje zelf was heel mooi ingepakt. Er zat een persoonlijk kaartje bij als ook een onverwacht klein cadeautje. Ook het kleedje zelf is heel mooi!... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel mooie kledij. Praktisch dat er bij elk kledingstuk uitleg gegeven wordt wat de mogelijkheden zijn. Snelle levering en perfect verpakt. Toffe website
äŒæ¥ãåçããŸãã
Webshop van kledij gericht aan stijlvolle dames en alle mooie mama's!
Brugsestraat 63/0002, 8211, Aartrijke, ãã«ã®ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super lieve persoon, helpt waar nodig en heeft ook perfecte raad! Lijkt naar wat mooi past bij elkaar en perfect staat bij jou als persoon. Geeft ook haar eerlijke mening als iets heel mooi staat of net iets minder. Ik ben buiten gelopen met een grote glimlach op mijn gezicht! En eindelijk uit mijn comfortzone gestapt met eens een nieuw normale jeansbroek!ð€©ð¥°

Félena Fashion ããã®åç
Zeeg goede kwaliteit en zeer enthousiaste, aangename dame.

Félena Fashion ããã®åç
Net mijn hemd met roze strik aangekregen. Heel mooi!
En wat een snelle levering! Je hebt er een nieuwe klant bij ð. Groetjes Kelly

Félena Fashion ããã®åç
Snelle service! Alles netjes verpakt. Ze doen het allebei super goed! Kwaliteit is ook super goed! Zeker een aanrader! Voor iedereen is er iets te vinden op de website x

Heel vriendelijk!!!
Heel behulpzaam je mag vragen stellen zoveel of je wilt
Krijgt heel rap antwoord
Alles is top top top!!!
Een echte aanrader !!!

Félena Fashion ããã®åç
Snelle levering en perfect verpakt.
Toffe website

Félena Fashion ããã®åç
Hele mooie kledij. Goede service. Vriendelijke service.
Ik kreeg een persoonlijk kaartje en cadeautje, dat is wel heel lief.
Bieke

Félena Fashion ããã®åç
Voor de 1e keer besteld en zeer tevreden een goeie kwaliteit en heel snel geleverd zeker een grote aanrader .

Félena Fashion ããã®åç
Zeer vlotte communicatie, vriendelijk en snel geholpen geweest. Binnen de 24u pakketje mogen ophalen ð¥°

Félena Fashion ããã®åç
Tot nu toe 2 keer iets besteld van felenafashion en ik kan verzekeren het is niet de laatste keer.... hoe goed zitten de kledingstukken wel niet en hoe mooi zijn deze wel niet... nu heb ik een schitterende nieuwe broek en pull om mee uit te gaan..

Félena Fashion ããã®åç
Elke keer opnieuw zeer tevreden! Snelle verzending en kwalitatieve, mooie kledij!

Félena Fashion ããã®åç
Top producten vlotte communicatie heel tevreden ð

Félena Fashion ããã®åç
Altijd snel bezorgd, kwaliteit van de kleding is goed en de kleding is betaalbaar ook als je niet veel te besteden hebt

Félena Fashion ããã®åç
Al een aantal bestellingen geplaatst bij Félena Fashion en wauw !
Hele goeie kwaliteit, ruim aanbod , telkens super snel ontvangen maar bovenal⊠Wat een service !! Ze helpen je waar nodig , zijn bereikbaar voor hun klanten , altijd vriendelijk echt een aanrader ! Voor mij de beste ervaring op vlak van webshops ! Dikke 10 op 10 Nick en Yalenkað

Félena Fashion ããã®åç
Al een aantal jurken gekocht, is een andere stijl dan dat ik gewoon ben, ze zitten fantastisch!
Stuur ook foto door en ze zegt eerlijk haar mening
Heb ook een broek en topje besteld die zitten ook zeer goed
Kan al niet wachten tot de nieuwe collectie ð¥°

Félena Fashion ããã®åç
Zeer tevreden over mijn aankoop, 4 jurken gekocht, ze zitten fantastisch, ook 2 leuke blazers, ik ben een gelukkige vrouw. Ik kijk alvast uit naar de volgende collectie ð

âïžâïžâïžâïžâïž
Wow, mijn allereerste bestelling bij Félena Fashion en ik ben meteen fan! ð Snelle levering, kleedje past perfect en zit super mooi âš.
Zeker niet mijn laatste aankoop!

Félena Fashion ããã®åç
Voor de 1ste keer items aangekocht. Ik heb brede heupen en is soms moeilijk om iets geschikt te vinden. Toen ik dat zag was ik meteen verkocht. Vandaag mijn pakketje gekregen en geopend en wat blijkt... alle 3 de jurken passen perfect over mijn brede heupen ð en zitten als gegoten 𥰠mij zien ze zeker terug!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã