Félena Fashion レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Al een aantal bestellingen geplaatst bij Félena Fashion en wauw ! Hele goeie kwaliteit, ruim aanbod , telkens super snel ontvangen maar bovenal
 Wat een service !! Ze helpen je waar nodig , zijn ber... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling werd dag na bestelling al verzonden. Het pakketje zelf was heel mooi ingepakt. Er zat een persoonlijk kaartje bij als ook een onverwacht klein cadeautje. Ook het kleedje zelf is heel mooi!... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Heel mooie kledij. Praktisch dat er bij elk kledingstuk uitleg gegeven wordt wat de mogelijkheden zijn. Snelle levering en perfect verpakt. Toffe website

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Webshop van kledij gericht aan stijlvolle dames en alle mooie mama's!

連絡先

レビュヌを曞く

Super service!

2026幎7月23日

Beste Tia,
super bedankt voor jouw bestelling, we zijn heel blij dat je tevreden bent met jouw ervaring!

Super lief persoon!

Super lieve persoon, helpt waar nodig en heeft ook perfecte raad! Lijkt naar wat mooi past bij elkaar en perfect staat bij jou als persoon. Geeft ook haar eerlijke mening als iets heel mooi staat of net iets minder. Ik ben buiten gelopen met een grote glimlach op mijn gezicht! En eindelijk uit mijn comfortzone gestapt met eens een nieuw normale jeansbroek!🀩🥰

2026幎7月24日

Dag Silke,
dikke dankjewel voor jouw lieve woorden en bezoek!
Jou laten buitengaan met een glimlach is de reden dat we doen wat we doen. We zien je graag snel terug!

Zeeg goede kwaliteit

Zeeg goede kwaliteit en zeer enthousiaste, aangename dame.

2026幎6月27日

Beste Kim,
Dank je wel voor jouw lieve woorden!

Prachtig hemd!

Net mijn hemd met roze strik aangekregen. Heel mooi!
En wat een snelle levering! Je hebt er een nieuwe klant bij 😉. Groetjes Kelly

2026幎6月2日

Dag Kelly,
we zijn heel blij dat je tevreden bent met jouw bestelling!

Snelle service

Snelle service! Alles netjes verpakt. Ze doen het allebei super goed! Kwaliteit is ook super goed! Zeker een aanrader! Voor iedereen is er iets te vinden op de website x

2026幎5月12日

Dag Kelsey,
dikke dankjewel! We doen inderdaad ons best om voor iedereen iets in huis te halen en zijn heel blij dat jij jouw zin gevonden hebt bij ons en er tevreden mee bent!

Heel vriendelijk!!!

Heel vriendelijk!!!
Heel behulpzaam je mag vragen stellen zoveel of je wilt
Krijgt heel rap antwoord
Alles is top top top!!!
Een echte aanrader !!!

2026幎5月11日

Hey Cynthia,
bedankt voor je bezoek! We waren heel blij je verder te helpen, en appreciëren jouw lieve woorden! 🥰

5぀星のうち4の評䟡

Heel mooie kledij

Snelle levering en perfect verpakt.
Toffe website

2026幎5月6日

Beste Myriam,
We doen inderdaad ons best zo veel mogelijk info te geven bij ons producten zodanig je weet wat je krijgt en we zijn heel blij te lezen dat het voor jou ook een meerwaarde was! 😄

Hele mooie kledij

Hele mooie kledij. Goede service. Vriendelijke service.
Ik kreeg een persoonlijk kaartje en cadeautje, dat is wel heel lief.

Bieke

2026幎5月2日

Dag Bieke,
we zijn heel blij dat je tevreden bent met jouw bestelling! We willen tonen dat wij achter ons slogan staan en zijn verheugt dat je de extra's apprecieert net zoals wij jou appreciëren!

5぀星のうち5の評䟡

Heel tevreden van mijn bestelling

Voor de 1e keer besteld en zeer tevreden een goeie kwaliteit en heel snel geleverd zeker een grote aanrader .

2026幎4月10日

Hey Pascale,
Super bedankt! Reacties zoals die van jou is de reden dat wij doen wat wij doen!

Aanrader

Zeer vlotte communicatie, vriendelijk en snel geholpen geweest. Binnen de 24u pakketje mogen ophalen 🥰

2026幎3月3日

Hoi Laetitia!
Dikke bedankt voor jouw lieve review! We doen altijd ons best iedereen zo snel mogelijk te laten genieten van hun nieuwe outfit en we zijn verheugd dat dit ook bij jou het geval is!

Tot nu toe 2 keer iets besteld van

Tot nu toe 2 keer iets besteld van felenafashion en ik kan verzekeren het is niet de laatste keer.... hoe goed zitten de kledingstukken wel niet en hoe mooi zijn deze wel niet... nu heb ik een schitterende nieuwe broek en pull om mee uit te gaan..

2026幎2月4日

Hey Sarah,
We zijn zo blij te lezen dat jij tevreden bent met onze kledij en je te hebben als vaste klant! 😄

Staelens Zoë

Wauw , prachtige kleding , mooie prijzen!

2026幎1月9日

Dag Zoë,
bedankt voor jouw lieve reactie! Dat is 100% waar we voor staan, mooie kledij aan betaalbare prijzen, en we zijn super blij dat jij daar ook van kan genieten!

Perfect!

Elke keer opnieuw zeer tevreden! Snelle verzending en kwalitatieve, mooie kledij!

2026幎1月4日

Hoi Lotte,
We zijn verheugd te zien dat je keer op keer tevreden bent, we doen onze uiterste best dat zo te houden ook!

5぀星のうち5の評䟡

Top producten vlotte communicatie heel

Top producten vlotte communicatie heel tevreden 😊

2026幎1月8日

Dag Chelsey!
Desondanks we wat later zijn met onze reacties op Trustpilot, doen we inderdaad onze uiterste best onze communicatie als prioriteit te nemen 😄

Altijd snel bezorgd

Altijd snel bezorgd, kwaliteit van de kleding is goed en de kleding is betaalbaar ook als je niet veel te besteden hebt

2026幎1月5日

Hoi Romina,
bedankt voor de leuke reactie! We doen inderdaad onze uiterste best om onze prijzen zo realistisch mogelijk te maken zodanig iedereen kan genieten van mooie kledij en we zijn verheugd dat jij er ook van geniet!

Super ervaring !!

Al een aantal bestellingen geplaatst bij Félena Fashion en wauw !
Hele goeie kwaliteit, ruim aanbod , telkens super snel ontvangen maar bovenal
 Wat een service !! Ze helpen je waar nodig , zijn bereikbaar voor hun klanten , altijd vriendelijk echt een aanrader ! Voor mij de beste ervaring op vlak van webshops ! Dikke 10 op 10 Nick en Yalenka😍

2025幎11月21日

Hey Tessa!
Sorry voor het late antwoord, desondanks hebben we je zeker gezien en zijn zo blij dat je een leuke ervaring hebt gehad, we hopen dat we dat kunnen blijven aanhouden!

Positieve ervaring

Al een aantal jurken gekocht, is een andere stijl dan dat ik gewoon ben, ze zitten fantastisch!
Stuur ook foto door en ze zegt eerlijk haar mening
Heb ook een broek en topje besteld die zitten ook zeer goed
Kan al niet wachten tot de nieuwe collectie 🥰

2025幎8月15日

Dag Elodie,
we zijn verheugd dat je uit jouw comfort zone durft stappen en we daarbij hebben kunnen helpen, je ziet er fantastisch uit!

Pure klasse 😊

Zeer tevreden over mijn aankoop, 4 jurken gekocht, ze zitten fantastisch, ook 2 leuke blazers, ik ben een gelukkige vrouw. Ik kijk alvast uit naar de volgende collectie 😍

2025幎8月2日

Hey Ann,
het feit dat jij een gelukkige dame bent is omdat jij de kleren tot z`n recht laat komen!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Wow, mijn allereerste bestelling bij Félena Fashion en ik ben meteen fan! 😍 Snelle levering, kleedje past perfect en zit super mooi ✹.
Zeker niet mijn laatste aankoop!

2025幎8月13日

Dag Natascha,
we zijn vooral blij dat je tevreden bent want daarvoor doen we het!

Voor de 1ste keer items aangekocht

Voor de 1ste keer items aangekocht. Ik heb brede heupen en is soms moeilijk om iets geschikt te vinden. Toen ik dat zag was ik meteen verkocht. Vandaag mijn pakketje gekregen en geopend en wat blijkt... alle 3 de jurken passen perfect over mijn brede heupen 😅 en zitten als gegoten 🥰 mij zien ze zeker terug!

2025幎8月14日

Hey Stéphanie,
bedankt voor de mooie woorden! We zijn verheugt te lezen dat je tevreden bent met je aankoop!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。