slecht bedrijf scooters staan niet waar ze aangeven dat t staat, aanmelden is 1 en al ellende. Alle scooters mankeren wat of liggen half in de plomp. 1 en al ellende
レビュアーのコメントを見てみましょう
Es ist nicht möglich den Account ohne weiteres zu löschen!!! Mehrmalige schriftliche Anfragen werden ignoriert oder mit E-Mails beantwortet, die Blabla Inhalte haben. Anscheinend darf Felyx keine Kund... もっと見る
Waardeloze organisatie, heeft iemand ze ooit telefonisch kunnen bereiken. Ook een boete, waarom is mij na 6 maanden nog niet duidelijk. Wel incasso etc. Er valt niet mee te communiceren. Zie laatste r... もっと見る
Wild geparkte Roller auf Gehwegen und teilweise privaten Grundstücken. 3 Tage lang war ein Fußgängerüberweg auf der Holtenklinker Strasse in Hamburg Bergedorf durch einen geparkten Roller behindert.... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
NIE WIEDER
Alles gut gewesen, bis jetzt ein Schreiben eintrudelte von wegen ich hätte falsch geparkt. Scheinbar ist es kein seltenes Ding wie ich hier gelesen habe.
Ich weiß wann ich wo losgefahren bin und wann ich den Roller wo abgestellt habe. Komischerweise werde ich beschuldigt den Roller in einer Straße abgestellt zu haben, in der ich mich weder zum Zeitpunkt der angeblichen Ordnungswidrigkeit befunden habe, noch zu einem anderen.
Ich bin so dermaßen sauer und würde euch so gerne gerade beleidigen! Einfach widerlich.
Digga ich kann schon nicht bei mir parken, fahre extra 3 km weiter weg um den Roller zu zich anderen Rollern in die richtige Parkzone zu stellen UND UM DANN TROTZDEM MIT DEM BUS NACH HAUSE ZU FAHREN und dann wird mir unterstellt ich hätte ihn 19 Tage später falsch abgestellt? Hab ich den Roller also 19 Tage benutzt oder wie ist das möglich?? Seid ihr voll durch???
Und das schlimmste am ganzen finde ich, dass ich schockierender weise nicht die einzige bin, der das passiert ist.
Hammerhart. So kann man sich die Kunden natürlich auch vergraulen.
App wird definitiv gelöscht. Denen gebe ich nicht mehr einen Cent.
Niet tevreden over het gebruik maken…
Niet tevreden over het gebruik maken van de diensten en administratieve handelingen bij Felyx.
Beste lezers, ik ben een frequente gebruiker van de Felyx. Ik gebruik elke dag de Felyx scooter.
De app blijft crashen. Het is niet mogelijk om de scooter direct uit te zetten, omdat het systeem constant vastloopt bij het sluiten van de helmkoffer. Desondanks de helmkoffer goed is gesloten, blijft deze probleem zich voordoen. Ondertussen tikt de tijd door met de extra kosten van dien.
Ik heb 2 maal geprobeerd om telefonisch contact op te nemen met een medewerker om zo aan de woord te zijn. Dit is zonder succes verlopen. Daarop heb ik besloten om de hulpvraag via de chat te vermelden. In de eerste instantie (begin 5/10 minuten) werd ik bijgestaan door een medewerker. Alleen, nadat ik mijn eerste hulpvraag bespreekbaar heb gemaakt, zag ik tot mijn verbazing een kort en algemeen antwoord terug in hoofdletters wat men deze antwoord ook mogelijk onder de FAQ kan raadplegen.
Daarop heb ik mijn tweede hulpvraag toegelicht. Dit betreft een blokkade op mijn account i.v.m. een openstaande factuur. Ter attentie: op de facturen is een (eind) data vermeldt, waarin de laatste dag van voldoening is vermeldt. Uit mijn bevindingen blijkt dat, namelijk tot de dag vandaag nog geen einddata is overschreden. Want tot het data van afrekening, is ruimschoots nog voldoende periode over.
Helaas heb ik na ruim enkele uren geen reactie ontvangen. Ik ben diep teleurgesteld omtrent het functioneren, zoals het aannemen, verwerken en afhandelen van de vraag.
Ik twijfel of ik na dit incident nog überhaupt wel/niet met plezier gebruik zal maken van de diensten van de Felyx.
Ik vind het enorm spijtig om te overwegen om naar een andere scooterverhuur bedrijf te zoeken. Jammer.
Unfair debt collection practices
I had no idea that 11 euro was outstanding on my account. Emails went to trash. They now handed me over to a debt collector that wants 52 euros for an 11 euro account. I paid the invoice as soon as I became aware of it.
Scooters does not work most of the time.
I took Felyx 4 times, 3 times I had issue.
2 times the scooter did not start moving.
1 time I managed to book but with the disclaimer that the trip could not have been that long due too the battery.
Customer service on the other hand is good and supportive.
1 ster omdat 0 sterren niet mogelijk…
1 ster omdat 0 sterren niet mogelijk is! Waardeloos voor het straatbeeld! Is dit de toekomst? Motto vd bestuurder: Ik stop hier met rijden en laat de scooter gewoon achter!? Afschaffen, schiet z’n doel totaal voorbij!
Op 8 februari twee boetes ontvangen
Op 8 februari twee boetes ontvangen in het zelfde ritje van felyx + 2x €20 administratiekosten. Dit ritje was 30 november! En de uiterste betaaldata was 7 februari! En zij sturen mij pas 3 maanden later deze mail. Uiteindelijk met veel moeite de boetes bij het CJIB kunnen kwijt schelden ivm niet terecht bekeurd, maar de administratiekosten blijven! Nu heb ik al 2 keer gebeld, 3 keer een chat gestart en 8 mailtjes gestuurd en op de mailtjes krijg ik helemaal geen antwoord en aan de telefoon en in de chat zeggen ze dat ze het gaan doorzetten en oppakken maar hier wordt vervolgens niks mee gedaan!! Ik ben al sinds 8 februari bezig om dit op te lossen maar eigenlijk is dit aan felyx om op te lossen! Die administratiekosten van 40 euro totaal zijn nu onterecht afgeschreven. Ik was altijd een trouwe klant van felyx maar nu zal ik deze deelscooters nooit meer gebruiken! De slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt…
Dirty helmets and buggy app.
Ellende!
Afgelopen oktober was bij ons de maar vol en hebben wij contact gezocht met felyx want wij wonen tegen een park aan met minimale ruimte om ons portiek en daar worden de scooters neer gekwakt. Soms zelfs met 3/4 tegelijk. We konden soms niet eens met onze boodschappentassen erlangs om de deur naar het portiek te openen.
Dan, door het park zelf mag je niet rijden (voetpad) maar werd gebruikt als een ware racebaan. Kinderen die de scooters omtrapten, het alarm om de haverklap af lieten gaan en constant op de toeter drukten (contact blijft aan staan blijkbaar). Wij wonen pal boven het portiek op de tweede verdieping en gaf ons dus naast alle eerder genoemde overlast ook geluidsoverlast.
Ik ben blij dat (blijkbaar) onze klachten zijn gehoord want heb al zeker twee maanden geen scooter meer gezien bij ons beneden en hoop dat ze ook NOOIT meer terug komen
Walgelijk
Walgelijk, deelscooters, welkom in de you will own nothing and be happy maatschappij, waar je niet nornaal meer door je straat kan lopen omdat al die mafkezen niet weten hoe ze scootera neer moet zetten en dus de hele boel blokkeren, om nog maar niet te spreken van het verzieken van het straatbeeld, bah
Do not use this company
Green areas are very far away. My scooter stopped working in the middle of the street, I called, waited for 6 mins then they put me in hold and did not end my ride. All this when I had to go somewhere.
Rekening van 9 euro gekregen
Rekening van 9 euro gekregen… kon niet eens met deze scooter naar school vanuit het station. Dit was op de dag dat het streekvervoer staakte dus was ik afhankelijk van de scooter. Ik moest door de sneeuw naar school maar kon daar blijkbaar niet parkeren en de rit stopte. Terwijl ik de klantenservice probeerde te bereiken tikte de teller door. Ik stond gewoon op een veilige plek om te parkeren maar de medewerker aan de telefoon wou mijn rit niet stop zetten.
Ik moest dus weer terug naar een zone waar ik wel kon parkeren(waar het minder veilig was) om de rit te stoppen. Dit heeft me dus onnodig 9 euro gekost ipv 4. Vind dat Felix echt beter moet kijken naar hun zone want ik pak voorlopig een GO scooter, hiermee kom ik wel op school en op andere leuke plekken.
Er klopt iets niet aan de incasso, veel te veel betaal je.
De scooters zijn ontzettend labiel, alhoewel ze beter zijn dan de plastisch Check scooters. Soms valt een scooter zomaar uit terwijl je aan het rijden bent op een drukke weg, niet heel veilig. Ook de betalingsmethode zit wat verdachts aan, de factuur is moeilijk te lezen en ik heb het gevoel dat ik teveel betaal. Ik blijf maar rekening krijgen totdat ik het niet kan betalen en je account word geblokkeerd, paar dagen later heb ik weer een nieuwe factuur in de brievenbus… ook zijn mensen amper te bereiken via
contact en weten zij zelf soms ook niet wat er aan de hand is. Ik vind het fijn dat deelscooters bestaan maar ik heb het gevoel dat dit oplichters zijn. Ik heb al vaker klachten ingediend voor scooters die niet startte, kapot waren of onderweg raar deden. Ik vind dat de factuur duidelijker moet en je die direct in betalen en niet een maand later ene berichtje krijg of je dit nog even wilt betalen, ik kan met geen mogelijkheid alles terug vinden van wat ik daadwerkelijk heb gereden. Voor mij gevoel heb ik een abonnement van 25,- in de 2 weken, ik vertrouw het niet meer!! Ook als ik de werkgevers er naar vraagt doen ze alsof ze van niks weten en laten onduidelijke vacaturen zien…
Slechter kan niet
Boete gekregen (70 euro!), was ik het niet mee eens.
De klantenservice samengevat:
Lang wachten op mailtjes, zwart wit denken, empathie van een baksteen.. ik gebruik Felyx nooit meer en zorg dat vrienden en familie het ook nooit zullen gebruiken. De 1,6 op trustpilot verbaasd me niks, veel succes met jullie business 👍 Heb ineens nog meer respect gekregen voor de klantenservice van o.a. Coolblue… kunnen ze wat van leren.
Ce n’est pas tres felyx
Jaren Felyx gebruikt. Veel kapotte en slechtwerkende scooters, maar regelmatig geen melding van gemaakt, al had ik geld terug kunnen vragen. Nu een slecht werkende scooter die stilviel in een rood gebied. Onmiddellijk een boete gekregen, ondanks dat het voortkwam uit het feit dat ik geen goed werkend product had. Bizarre interactie met de klantenservice die woedend ophing toen ik de situatie probeerde uit te leggen. Geen keus behalve dan de eenzijdige boete (met mysterieuze administratiekosten) te betalen. Voor mij niet helder waarom ik hier jarenlang honderden euro’s aan heb uitgegeven — dat neem ik mezelf wel kwalijk.
No interest for customers. Also when the police is involved
A felyx user used a scooter without a driving license and felyx gave my informations to the police as I used the vehicle before. There was a mistake on the paper and I tried to call the customer service multiple times. No one answered. I wrote them on the chat but they asked me to write an email and said that I could phone the Dutch service if I wanted to get someone on the phone (surprise: they didn’t answer neither). I asked if there were a German customer service. They said yes and ended the chat on this sentence. Very rude and disrespectful when your company puts the customer in an issue involving legal actors. I’ll go see the offers of their competitors: at least they answer the phone when you have a problem. What would have happened in case of a problem on the road requiring Felyx’s intervention?
Felyx goed ^_^
Tot nu toe wel aardig tevreden over felyx klanten service, een probleem gehad met scooter afsluiten maar helm klep was niet 100... klanten service heeft de rit beendigt en de tijd wat koste om het probleem op te lossen netjes weer terug gegeven.
😅maar als ik zo lees ben ik de enige die een normale persoon van de klanten service gekregen heb hahaha
Lucky me ^_^
Slecht
Hanteren wegens oud & nieuw andere parkeerplekken, totaal niet duidelijk aangegeven op de app en moest naar de andere kant van de stad rijden om te parkeren. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice, niet klantvriendelijk, praten door je heen, niet begripvol. Ook loopt de app vaak vast als je bijvoorbeeld de rit wil beëindigen. Geen Felyx meer voor mij, Check is in alle opzichten beter.
storing plus boete
Helaas technische storing, kan eens gebeuren, na een half uur lange hulp van Felyx helaas zonder succes, ik moet de scooter achterlaten en een stuk lopen, kan gebeuren. Echter moet ik opdraaien voor de kosten van het wegslepen van de scooter omdat de technische schouw geen afwijkingen ziet. Paar mails verder. Ze geloven mij niet? Met weinig tot geen compassie geholpen. Schandalig, zonde en niet nodig.
Herhaaldelijk onbeschofte service
Hallo,
Ook ik ga, na vandaag wederom onbeschoft behandeld te zijn, overstappen op Check. Wat ik ook bij veel onderstaande berichten lees: er is vaak wat mis met de scooters (daar kan Felyx niet altijd perse iets aan doen omdat mensen te ruig om gaan met de deelscooters), maar de klantenservice is heel onbeschoft. En bijdehand. Ik heb zelfs een keer gehad dat ik van de scooter werd afgeduwd door joyriders (ook hier kan de organisatie zelf niks aan doen) maar toen ik na het voorval in paniek contact met de klantenservice op nam, met trillende handen van spanning, met de vraag of zij konden zien waar scooter nu reed en wat kenteken was van mijn laatste rit (politie stond naast me), reageerde klantenservice ronduit belachelijk, ik citeer: “je weet je kenteken toch nog wel??!” En nog meer van dat soort zinnen die ik ergens nog in een printscreen heb opgeslagen.
Later hebben ze hier wel excuus voor aangeboden maar het zegt wel iets. Ik lees hier veel dat de concurrent veel betere service heeft. En dat is toch wel nodig omdat ik ontzettend vaak mee maak in de stad, dat een scooter een onverwachts mankement heeft waardoor je niet kunt rijden en dan zijn er wel start kosten gerekend. Je hebt de service dus gewoon nodig.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。