Feniks Games Consoles レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goed verzorgde website met veel keuze voor diverse consoles.Zelf een redelijk grote bestelling PS3 games gedaan,games zijn in zeer goede conditie met inlays en boekjes.Ondanks dat sommige games al... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

2 weken geleden een bestelling gedaan. Op de site stond vermeld voor 15:30 besteld volgende dag verzonden. Na 2 weken nog niks ontvangen. Mail gestuurd, 2 appjes en telefonisch contact proberen te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Waauw wat een topservice. Dpd heeft de hele boel verknoeit, twee maal een verkeerd adres label en niet enkel bij onze bestelling maar Feniks Game shop heeft volgehouden en helaas veel miserie erdoor g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelde gepolijste en geteste FFVII voor PSone, maar kreeg eerst FFVIII opgestuurd. Na contact te hebben mocht ik deze retour sturen en zouden de verzendkosten vergoed worden. Uiteindelijk ontving ik... もっず芋る

䌁業情報

1. ビデオゲヌム店
  2. CD ショップ
  3. DVD ショップ
  4. ゲヌム専門店
  5. 映画レンタル店
  6. セカンドハンド ショップ

圓該䌁業による蚘述

Wij hebben een uitgebreid Retro assortiment met games, consoles en accesoires. Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid!!! U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor CD's, DVD's, VHS (ook voor kinderen), Lp,s en Singles. Komt u liever langs om uw bestelling op te halen? Of om gewoon eens rond te kijken? Dit is totaal geen probleem. Wij zijn er op afspraak van maandag tm donderdag van 9 tot 17. En vrijdagochtend van 9 tot 12.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Beschadigde PS2 console en controller ontvangen.

Een zilveren PS2 controller en een zwarte PS2 console gekocht. Op de foto zagen de producten er goed uit en stond ook niet bij dat het beschadigd was of iets dergelijks. Ik maak de doos open en wat zie ik: een versleten controller en een console waarvan de hoekrand kapot is! Wat een smerig trucje van jullie, bah!

2025幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

Oplichters, bestel hier niets!

Ik heb 14 dagen geleden een bestelling geplaatst van enkele games. 40 euro voor betaald. Ik heb er nooit niets meer van gehoord, geen mail ivm verzending, niets. Status op de website staat nog altijd op "in behandeling". Ik heb Feniks verschillende malen proberen mailen, geen antwoord. Op hun chat via de website reageren ze niet. Hun WhatsApp negeren ze ook. Ik heb ze een aangetekend schrijven gestuurd met vraag voor OF een levering binnen een redelijke termijn, of een terugbetaling. Die zending hebben ze nu ook geweigerd. Ik ga ze aangeven bij de Nederlandse politie voor oplichting.

2025幎7月17日

Straight Up Scam

International order. Items never arrived. Claimed by the seller as "lost" by the courier.

No refund despite multiple attempts to contact.

Straight up scammers.

2024幎9月3日
5぀星のうち1の評䟡

Geen waard en slecht winkel

Geen waard en slecht winkel, ik heb ps2 game Bloodrayne besteld , het doosje zet niet goed en de cd is vol met krassen en voor zoveel geld plus verzendkosten niet nette games gestuur ik denk ze verkopen rommels dan games

2025幎1月28日

Games eerst testen

Zou fijn wezen wanneer zij eerst de games testen voordat ze die versturen. Heb de 1e bestelling 4 games gehaald. 2/4 deden het, had ook nog extra betaald om te polijsten.
Daarna nog een keer besteld hiervan deden maar 1 van de 6 games.
Er wordt niet gereageerd op de WhatsApp van het bedrijf. En oo email ook niet

2024幎10月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス