Goed verzorgde website met veel keuze voor diverse consoles.Zelf een redelijk grote bestelling PS3 games gedaan,games zijn in zeer goede conditie met inlays en boekjes.Ondanks dat sommige games al... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2 weken geleden een bestelling gedaan. Op de site stond vermeld voor 15:30 besteld volgende dag verzonden. Na 2 weken nog niks ontvangen. Mail gestuurd, 2 appjes en telefonisch contact proberen te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãããªã²ãŒã åº
- CD ã·ã§ãã
- DVD ã·ã§ãã
- ã²ãŒã å°éåº
- æ ç»ã¬ã³ã¿ã«åº
- ã»ã«ã³ããã³ã ã·ã§ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij hebben een uitgebreid Retro assortiment met games, consoles en accesoires. Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid!!! U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor CD's, DVD's, VHS (ook voor kinderen), Lp,s en Singles. Komt u liever langs om uw bestelling op te halen? Of om gewoon eens rond te kijken? Dit is totaal geen probleem. Wij zijn er op afspraak van maandag tm donderdag van 9 tot 17. En vrijdagochtend van 9 tot 12.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
3x X360 game discs defect!
Had hier volgens mij ooit al eens eerder wat games besteld en toen werkte alles prima.
Maar had afgelopen week. 3 X360 games besteld en alle 3 discs zijn volledig onleesbaar.
De ene houd er met 35% mee op. De ander word gelezen als dvd film en doet dus helemaal niks.
De laatste disc was volledig error, error.
Had Fenix een email verstuurd en heb nog geen reactie.
Gok er ook op dat ik 22 euro lichter ben geworden.
Ik ga hier nooit weer iets aanschaffen.
Eerst alles goed testen voordat je het verkoopt!
Defect spel geleverd gekregen
Defect spel geleverd gekregen. Er wordt niet gereageerd op verschillende mails en ook niet op whatsapp. Ik zou niet adviseren hier iets te kopen.
Betrouwbare website met goede prijzen
4 spellen besteld voor de ps3 .. 3 dagen later netjes verpakt binnen gekomen! ðð» goede website met goede prijzen!
Waauw wat een topservice
Waauw wat een topservice. Dpd heeft de hele boel verknoeit, twee maal een verkeerd adres label en niet enkel bij onze bestelling maar Feniks Game shop heeft volgehouden en helaas veel miserie erdoor gehad MAAR ons pakketje kwam net op tijd aan dankzij hen. Dikke pluim ððŒ
Bestelde gepolijste en geteste FFVIIâŠ
Bestelde gepolijste en geteste FFVII voor PSone, maar kreeg eerst FFVIII opgestuurd. Na contact te hebben mocht ik deze retour sturen en zouden de verzendkosten vergoed worden. Uiteindelijk ontving ik FFVII, deze was niet gepolijst, vol met krassen en disk 1 werkt niet. Hierover terug een mail gestuurd alsook mijn kost van de eerste retour, geen respons, een reminder gestuurd en nog steeds geen response. Na 3 pogingen en een maand verder te zijn kan ik deze winkel echt niet aanraden, totaal geen klantenservice en je krijgt niet waarvoor je betaald.
Top!
Top site had was dingen besteld waren snel geleverd en goede kwaliteit en de prijs is ook prima k ga hier zeker vaker dingen bestellen!
Spellen deden het niet
Spellen deden het niet. Deze mocht ik retourneren. Lang verhaal kort: Kost mij teveel tijd, geld en moeite gezien niet het volledige verzend bedrag terug gestort is. Voor mij dus niet voor herhaling vatbaar.
Erg behulpzaam en een groot assortimentâŠ
Erg behulpzaam en een groot assortiment aan games en assesoires,
Je kunt zelfs op afspraak bij ze langs!
Geweldige service bied dit bedrijf
Geweldige service bied dit bedrijf. Gistermiddag vier games besteld en had ze vanochtend meteen in de brievenbus. Een spel foutief geleverd maar dit is na een appje meteen opgelost. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Bestel hier zeker nog een keer.
Kwam een pakket ophalen super leukâŠ
Kwam een pakket ophalen super leuk personeel en het pakket was verder helemaal top en in orde!
Top bedrijf!
Ik heb pas geleden een grote bestelling gedaan van een ps1, ps3, xbox 360, een gamecube en wat games!
2 dagen later kwam mijn bestelling binnen, en alle producten zagen en werkten top! De prijzen zijn redelijk laag en de kwaliteit van de consoles waren erg goed!
Het enige kleine minpunt is is dat ik nooit een track & trace in mijn mail heb gehad, maar gelukkig was mijn bestelling redelijk snel binnen (na 2 dagen).
Al met al, ik vind dit een goed bedrijf die consoles met lage prijzen aanbied voor een goeie kwaliteit, aanrader!
Will use this website again
I bought super smash bros brawl from feniks, it said it would be disc only without a case, but they added a blank case so it wouldnât be damaged by shipping! The whole thing only cost me 3 euros, a very cheap price for such a good game. 10/10 would recommend
Verkeerd product ontvangen, goed en snel opgelost
Had één game besteld bij Feniks, binnen 3 dagen had ik het in huis. Bleek niet de goeie te zijn dus had een bericht gestuurd via whatsapp. Dit was om 17:30, dus na sluitingstijd. Binnen 20 minuten antwoord dat ze morgen de goede gingen opsturen. Nog 3 dagen later had ik de goede in handen en heb ik de eerder verstuurde mogen houden
Slechte service
Slechte service, ik heb besteld en betaalt maar nooit iets gekregen, wel mijn geld terug via paypal
Goed
Aantal spellen besteld, kwamen allemaal snel en in goede staat aan.
Zelf per ongeluk iets dubbel besteld, werd netjes opgelost ðð»
Nieuw is niet nieuw hier
Verkoopt een game als ânieuw maar zonder sealâ, de game kwam echter als zeer gebruikt binnen.
Zegt dat de ânieuw zonder sealâ alleen van toepassing was op de disc en toont geen interesse in het oplossen van het probleem.
De webshop voor 2e hands games
Gigantisch uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, snelle verzending en super fijne / persoonlijke communicatie.
Voor mij de 2e hands game webshop van Nederland!
Slecht Niet aan te raden
2x besteld beide keren onvolledige bestelling ontvangen en na een week, geld retour voor ontbrekende artikelen duurde langer dan een week. Zeer slechte kwaliteit, en nog slechtere klanten service
Goede prijzen, service en levering
Prima webshop. 2 bestellingen geplaatst en beide netjes aangekomen in een goed verpakte bubbelenvelop. 1 bestelling bevatte een foutje, maar werd mega snel en netjes opgelost. Zeker een aanrader.
Oplichter bestelling gedaan en betaald.
Oplichter bestelling gedaan en betaald.
Nooit wat ontvangen reageert nergens op
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã