レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min kÊreste og jeg starterede i fertilitetsbehandling hos Vibeke i efterÃ¥ret. Vi skulle desvÊrre igennem ICSI behandling grundet min kÊrestes vÊsentlig nedsatte sÊdkvalitet. Vi var dog rigtig rigtig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores oplevelse hos Fertilia har vÊret meget positiv. Vi er blevet mÞdt af et meget imÞdekommende, professionelt og engageret team. Vibeke er meget ambitiÞs og grundig igennem hele behandlingsforl... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk professionel oplevelse med et personligt prÊg. Du er ikke bare et nummer, men oplever en omsorgsfuld og vÊrdig behandling. Vi har lige budt vores baby velkommen til verden efter ICSI beh... もっず芋る

䌁業が回答したした

We started our IVF journey at Fertilia during the summer and we were met with competence and clarity since the first moment. Vibeke and her team were clear and reassuring, and communication was very... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍劊治療院
  2. 産婊人科医

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Fertilia – din private fertilitetsklinik i Roskilde. Vi byder dig/jer hjertelig velkommen hos Region SjÊllands fÞrste private fertilitetsklinik. Hos Fertilia mÞder du et erfarent og dedikeret team med hjertet pÃ¥ rette sted – og en moderne klinik indrettet med fokus pÃ¥ tryghed, ro og nÊrvÊr. Vi tilbyder insemination, IVF og ICSI-behandling, ROPA og Êgnedfrysning (social freezing) – og vi behandler bÃ¥de single kvinder, hetero- og lesbiske par. Bag klinikken stÃ¥r speciallÊgerne Vibeke Hartvig og Lise Schleiss, som ogsÃ¥ selv er en del af alle behandlingsforlÞb. Vi er stolte af at kunne tilbyde en mere personlig og omsorgsfuld tilgang til fertilitetsbehandling – tÊt pÃ¥ dig. Hos os mÞder du den samme lÊge, hver gang. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig/jer videre pÃ¥ rejsen mod Þnskebarnet!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

Tryg og positiv oplevelse

Min partner og jeg var i starten af året igennem 3 runder hormonindsprÞjtninger + insemination. Det lykkedes tredje gang og jeg er nu nÊsten halvvejs igennem min graviditet.

Min partner og jeg havde begge en tryg og positiv oplevelse hos klinikken, specifikt med Vibekes vejledning og håndtering af vores proces, der flere gange krÊvede at vi skulle mÞdes i weekenden.

Resten af personalet var også smilende og sÞde, så alt i alt en skÞn oplevelse og jeg vil anbefale klinikken til andre.

2025幎3月1日

Fertilia からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og hjertelig tillykke med graviditeten, det er virkelig fantastisk 💜
Det glÊder os at hÞre, at I har oplevet tryghed, fleksibilitet og god stÞtte undervejs i processen – alt sammen noget, vi vÊrner meget om.

Tak fordi I har delt – vi Þnsker jer alt det bedste fremover!

De varmeste hilsner
Team Fertilia 🌞🌱

Professionel og tryg behandling

Jeg har haft en rigtig god oplevelse på Fertilia. Personalet er meget professionelle, utroligt sÞde og imÞdekommende. Jeg fÞler mig tryg i deres hÊnder og oplever, at de tager sig tid til at lytte og forklare tingene grundigt.

2025幎6月23日

Fertilia からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse! 💜

Varmeste anbefalinger.

Samlet set en fantastisk oplevelse. Vi har vÊret igennem et (for os) lÊngere forlÞb med lidt udfordringer undervejs, (mistet graviditet). Men vi er kun blevet mÞdt med venlighed, forståelse og rigtig god rådgivning hele vejen igennem. Alt det der kan vÊre svÊrt i processen har vi kunne snakke med dem åbent om. Vi har via henvisning fra egen lÊge fået hjÊlp til barn nr. 2. Vi fÞler os virkelig godt behandlet.

2025幎3月11日

Fertilia からの回答

Tusind tak for din/jeres fine anmeldelse! 💜🌱

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。