Fertil&Fit レビュー

2. 女性医療クリニック
  3. 理学療法クリニック
  4. 専門クリニック

当該企業による記述

Fertil&Fit er en specialiseret fysioterapiklinik drevet af en autoriseret fysioterapeut med specialuddannelse som gynobsfysioterapeut. Klinikken har fokus på fertilitetsfremme, graviditet, efterfødsel, babybehandling samt bækken- og underlivsproblematikker og henvender sig til kvinder og familier, der ønsker professionel, tryg og helhedsorienteret fysioterapi gennem hele forløbet fra fertilitet og graviditet til tiden efter fødslen – samt fysioterapeutisk behandling og støtte til babyer. Der tilbydes individuelle fysioterapeutiske konsultationer, hvor behandlingen altid tilpasses den enkelte. Behandlingerne kan blandt andet omfatte fertilitetsfremmende fysioterapi, behandling under graviditet og efter fødsel, behandling af bækken- og underlivsproblemer samt fysioterapi til babyer med spændinger, motoriske udfordringer eller behov for støtte i den tidlige udvikling. Den gynobsfysioterapeutiske specialviden sikrer høj faglighed inden for underliv, bækkenbund og de kropslige forandringer, der opstår i forbindelse med fertilitet, graviditet og fødsel. Fertil&Fit tilbyder desuden målrettede holdforløb inden for fertilitet, træning for gravide, efterfødselstræning, underlivstræning samt hold med fokus på bevægelse, motorik og samspil mellem forælder og baby. Holdene foregår på små hold med fokus på kvalitet, tryghed og individuel vejledning. Som en del af den helhedsorienterede tilgang tilbydes der også massage, lymfedrænage og rebozo-behandling. Disse behandlinger kan bidrage til afspænding, øget kropsbevidsthed og støtte kroppens balance og restitution og anvendes ofte som supplement til fysioterapi og træning. Hos Fertil&Fit er faglighed, nærvær og tryghed i centrum. Behandling og træning tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov og livssituation med fokus på at skabe de bedst mulige rammer for fysisk velvære, kropslig balance og et velfungerende underliv.

優良

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået mit sexliv tilbage 🫶

Jeg har fået mit sexliv tilbage efter bare 5-6 konsultationer! Har døjet med voldsomme spændinger i underlivet i cirka 8 år, men det blev markant værre efter en fødsel, der endte med en tredjegradsbristning. Nu fungerer alt bare fuldstændig, som det skal! Det er næsten ikke rigtig til at tro!

Katrine er enormt nærværende og opmærksom, og formår at skabe et dejligt trygt rum. Hun sørgede for, at vi tog det hele i et tempo, som min krop og psyke kunne håndtere. Udover de fysiske forbedringer, har jeg også fået et meget bedre forhold til min egen krop, og er meget mere opmærksom på mine egne grænser.

Jeg kommer 100% sikkert igen ved næste graviditet og fødsel! 🌼

2026年5月19日
5つ星のうち5の評価

Helt ærligt anbefaler jeg alle mødre…

Helt ærligt anbefaler jeg alle mødre til at deltage i denne form for træning, da jeg lige fra graviditet og til efter fødslen lider af forandringer i min krop og forskellige smerter (træthed, smerter i alle organer i hele kroppen, søvnforstyrrelser, maveforstyrrelser osv. som om jeg er en udmattet person). Men efter en kort periode med vidunderlig træning med Katrina, begyndte jeg at føle mig helt tryg, som om jeg blev født på ny, hvilket jeg ikke havde følt i mere end et år, jeg begyndte at sove vidunderligt og begyndte at føle, at min krops organer begyndte at organisere sig komfortabelt.🥰🥰💪🏻💪🏻
Tak Katrine ♥️♥️ og jeg vil meget gerne fortsætte ♥️

2025年2月6日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god og tilpas intensiv…

Rigtig god og tilpas intensiv gravidtræning! Jeg var virkelig glad for mit forløb som gav mig både styrke, sved på panden og smil på læben af Katrines kyndige vejledning og råd, den gode musik og rare stemning. Katrine tog hensyn til mine bækkesmerter og lavede et individuelt forløb så jeg kunne træne kroppen igennem uden smerter.
Jeg glæder mig til at forhåbentlig starte til efterfødselstræningen!

2024年11月19日

høj faglighed og omsorg

Jeg har haft fornøjelsen af at være under Katrines kyndige vejledning i forbindelse med mit forløb. Katrine har vist en utrolig dybdegående viden og faglighed, der har givet mig stor tillid til processen.

Hendes omsorgsfulde tilgang har gjort, at jeg har følt mig tryg og støttet gennem hele forløbet. Hun har altid taget sig tid til at forklare tingene grundigt og har altid været tilgængelig for spørgsmål og bekymringer.

Jeg kan varmt anbefale Katrine til alle, der søger en fysioterapeut, der kombinerer høj faglighed med stor menneskelig forståelse og omsorg. Tak, Katrine, for din hjælp og støtte.

2024年11月19日
Fertil&Fit ロゴ

Fertil&Fit からの回答

Kære Charlotte. Tusind tak for de søde ord ♥️ Kærligst Katrine

Efterfødslen Træning💪🏻

Hvis du leder efter en dedikeret og passioneret træningsoplevelse efter fødslen, kan jeg varmt anbefale sessioner med Katrine. Hendes engagement i at støtte kvinder og børn skinner igennem i alle aspekter af hendes arbejde, hvilket gør det til en god oplevelse for nybagte mødre. Katrine tilbyder en række træningsprogrammer, der tilpasser sig over tid, og sikrer, at øvelserne forbliver friske og engagerende. Denne dynamiske tilgang tilgodeser ikke kun de skiftende behov hos mødre efter fødslen, men fremmer også en følelse af fællesskab og forståelse. Det gode rum, hvor sessionerne afholdes, giver et behageligt og imødekommende miljø for mødre til at dele erfaringer og støtte hinanden. At deltage i Katrines program er en glimrende måde at pleje både dit fysiske og følelsesmæssige velvære efter fødslen.Tak🙏✨♥️

2024年9月10日

Efterfødselshold

Fedt efterfødselshold med sjove træningsøvelser og underholdning til babyer. Kaffen bagefter, hvor der er tid til at amme og snakke med de andre, giver hygge og fællesskabsfølelse også i træningen😊

2024年8月20日

Kæmpe anbefaling

Wooow, jeg må altså bare sige, at jeg fik rettet godt og grundigt op på mit bækken hos Katrine. Jeg har (vildt nok) ingen smerter pt. Det føles SÅ lettende at kunne bevæge mig og fungere meget mere normalt nu.
Tusind tak, Katrine, for din måde at gøre min oplevelse tryg.

2024年9月2日

Trustpilot エクスペリエンス