䌁業情報

2. 児童保健センタヌ
  3. 女性医療クリニック
  4. 理孊療法士

圓該䌁業による蚘述

PÃ¥ Q KLINIK har vi valgt KUN at specialiseret os i osteopatisk behandling af babyer, bÞrn og kvinder. Vi behandler bl.a. babyer med kolik, refluks, ammeproblemer, asymmetrier, fordÞjelsesproblemer, flade og skÊve kranier, motoriske problemer, dÃ¥rlig sÞvn og nedsat bevÊgelighed i nakke og krop – samt spÊndinger i relation til stramt tungebÃ¥nd og/eller lÊbebÃ¥nd. Eller giver din baby et "velkommen til verden tjek". Vi tilbyder behandling til bÞrn med smerter i kroppen, ”Ipad nakke”, fordÞjelsesproblematikker, motoriske problemer (bÃ¥de fin og grov motorik), balanceproblemer, uro, hyperaktivitet og koncentrationsbesvÊr, sÞvnbesvÊr; ÞrebÞrn, samt spÊndinger fÞr og efter klip af stramt tungebÃ¥nd. Dertil behandler vi bÞrn, unge og kvinder med hovedpine og migrÊne. Vi ser kvinder i alle livets faser, med alt fra graviditetsrelaterede bÊkken- og lÊndesmerter til kvinder med nakke-, bÊkken- og lÊndesmerter, gynÊkologiske problemstillinger, smerter i overgangsalderen, samt dig der gerne vil i gang med fysiske aktiviteter efter fÞdsel eller skader. Udover osteopatisk behandling giver vi skrÊddersyet rÃ¥d og vejledning, sÃ¥ du og dit barn fÃ¥r den mest optimale behandling. Vi tilbyder ogsÃ¥ individuel trÊning af baby og bÞrn hos vores bÞrnefysioterapeut. Du kan fÞle dig helt tryg i et forlÞb hos os – vi er alle veluddannede, autoriserede, meget erfarne osteopater og fysioterapeuter, der tilbyder behandling af hÞj kvalitet. SÞger du en osteopat eller bÞrnefysioterapeut er du meget velkommen i Q KLINIK, vi har to klinikker pÃ¥ Frederiksberg samt klinik pÃ¥ Østerbro, BrÞndby og VÊrlÞse. PÃ¥ trods af vores placering i KÞbenhavn og HovedstadsomrÃ¥det har vi klienter fra hele Danmark , da "alle veje fÞrer til Q KLINIK", hvis du eller dit barn har behov for kvalificeret behandling.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

4件のレビュヌ

Vi har haft en virkelig god oplevelse

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Balida, som har behandlet vores datter.

Efter en uge med smerter lykkedes det hende at hjÊlpe vores 8-årige til at få sin fÞrste nats sÞvn uden brug af smertestillende. De Þvelser, vi fik med hjem, har gjort en mÊrkbar forskel og hjulpet hende i en retning, vi ikke selv ville have fundet frem til.

Balida skaber en tryg og rolig atmosfÊre, og hun er både meget grundig og utrolig dygtig til at arbejde med bÞrn. Vi fÞlte os i gode hÊnder hele vejen igennem.

De varmeste anbefalinger herfra

2026幎4月7日
自発的なレビュヌ

Kompetent og tryg behandling af efterfÞdselsgener med synlig effekt

Jeg er blevet behandlet hos Q Klinik hos Safran i månederne efter min fÞdsel på grund af forskellige efterfÞdselsgener, som påvirkede mig både psykisk og fysisk i hÞj grad.

Safran har formået at forbedre stort set alle mine gener og har efterladt mig med en fÞlelse af ro og en stÊrk tro på, at det hele nok skal blive helt godt igen.

Det er et utrolig professionelt, varmt og trygt sted at komme. Og det bedste af det hele er den meget tydelige effekt af behandlingen – isÊr fordi jeg inden da havde vÊret hos egen lÊge m.m. uden samme resultat.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger❀

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

TårnhÞjt kompetenceniveau og min varmeste anbefaling

Jeg kan varmt anbefale de meget kompetente behandlere hos Qklinik. Jeg er imponeret over den viden, der findes i denne klinik, og den store lÊringsiver, behandlerne har. Personligt gjorde de en kÊmpe forskel for min sÞn og ligeledes for min datter. Så hvis du er kvinde eller har et barn eller en baby, du gerne vil have i kyndige hÊnder, er dette helt sikkert stedet at bestille en tid. Fem stjerner herfra.

2023幎10月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。